Co sądzicie na temat wirtualnych spacerów?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Co sądzicie na temat wirtualnych spacerów?
znowu teklamy 

wirtualny spacer to może być co najwyżej zachętą do prawdziwego spaceru
aczkolwiek jak ktoś lubi niespodzianki to nie powinien wcześniej robić sobie wirtualnego spaceru tylko od razu wybrać się w dane miejsce 
A może projektant wnętrz wrocław Cię zainteresuje? Kto wie 
Czasem chyba lepiej zobaczyć jednak miejsce, do którego chcemy się udać. Chodzi mi głównie o hotele. W ich przypadku jest to całkiem niezły pomysł.
Spacer to spacer. Nie można nazywać "spacerem" czegoś, co nie przynosi żadnej korzyści dla zdrowia. Zdecydowanie nie wierzę w takie spacery.
Designerskie lampy podłogowe - mandihouse.pl
Czasem można coś pooglądać, ale spacerem bym tego nie nazwała 
Blog o zdrowiu
J.w w pierwszym momencie pomyślałem, że ludzie przestają chodzić na normalne spacery wybierając te wirtualne, rzeczywiście sam nieraz "wszedłem" online do miejsca które chciałem odwiedzić, polecam 
www.gastrosprzet.info.pl
Czasem niektore miejsca sa dla nas niedostepne.. czy to finansowo czy tez czasowo.. wg mnie fajna alternatywa
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
- kochamzakupy
- Miła Kobietka
To prawda
Zawsze lepiej pospacerować wirtualnie, niż wcale...
Ciężko jest znaleźć słowa, kiedy człowiek ma naprawdę coś do powiedzenia.
Erich Maria Remarque – Trzej towarzysze

Erich Maria Remarque – Trzej towarzysze
Jakoś sobie nie umiem wyobrazić takich wirtualnych spacerków...
Wysokiej jakości sprzęt RTV, szeroki wybór, niskie ceny. Serdecznie zapraszamy.
-
88Mariolka
- Fajna Kobietka
Bardzo fajna sprawa, mozna zobaczyc miejsca, ktore zna sie tylko z opisow, na tej podstawie mozna tez zdecydowac czy warto tam wybrac czy nie.
sama natura 
-
Turboszczotka
- Jestem tu nowa :)
Moim zdaniem o wiele lepszym rozwiązaniem jest prawdziwy spacer
Choć oczywiście rozumiem, że ktoś może mieć fantazję siedzenia i spacerowania przed własnym komputerem.... Do mnie to nie trafia.
see offer
A co można o nich sądzić? Nijak się mają do realnych.
Kwiaciarnia Rogatka
Dla mnie to niedosyt. Lubię osobiście pojawić się w danym miejscu, ale dla osób chorych to szansa, żeby poznać miejsca, do których nie mogą dotrzeć. Moim zdaniem powinno się robić więcej takich wirtualnych spacerów dla danego miejsca, myślę, że w zachęca to niektórych do odwiedzenia danego zabytku oraz daje szansę najuboższym zobaczyć najciekawsze miejsca na świecie.
Ciekawe pomysły i propozycje. Jednak w dalszym ciągu temat nie został wyczerpany ani tym bardziej dogłębnie poruszony.
Najpiękniejsze są marzenia niezrealizowane, bo to one nadają życiu sens.
Zgadzam się w pełni. Takie odwiedzanie wirtualne pozwala nam zobaczyć dane miejsce i możemy ocenić czy chcemy tam pojechać czy też nie. To dobry sposób na wstępną ocenę miejsc do których chcemy pojechaćmarzanna pisze:Dla mnie to niedosyt. Lubię osobiście pojawić się w danym miejscu, ale dla osób chorych to szansa, żeby poznać miejsca, do których nie mogą dotrzeć. Moim zdaniem powinno się robić więcej takich wirtualnych spacerów dla danego miejsca, myślę, że w zachęca to niektórych do odwiedzenia danego zabytku oraz daje szansę najuboższym zobaczyć najciekawsze miejsca na świecie.
pozdrawiam,
Cześć wszystkim! Polecam wam zapoznać się z moją stroną dentysta w Wałbrzychu
macissrew
Wirtualny spacer wybieram tylko aby wstępnie zbadać teren, nie przechodzę całego aby nie wiedzieć wszystkiego o obiekcie
Pragnąc mieć de facto ciekawie i ze smakiem urządzone miejsce zamieszkania czy ogród, powinniśmy je odpowiednio urządzić, przetestuj dekorator wnętrz Małopolska i poznaj rezultaty zamiłowania do harmonijnych przestrzeni.
Według mnie to świetna sprawa
Można podróżować nie wychodząc z domu 
Soko
Możliwości jest od liku. Pewnie, iż każdy z nas inaczej podchhodzi do takiej kwestii co nie powinno dziwić.
Dżentelmen – to człowiek, który nie rani cudzych uczuć, chyba że umyślnie.