Co robicie jak się nudzicie?
-
adrianna0
Re: Co robicie jak się nudzicie?
Ostatnio poświęcam się mojej super gierce na moim smartfoniku a nazywa się ona towers
jest przy tym bardzo lovelaśna i strasznie mi się podobają również diamenty, a jak już chcę sobie poszaleć na maxa to odpalam na moim PC farmę albo inne pizzerię
Tez oglądam seriale albo filmy
I ostatnio widziałam świetną reklamę, oczywiście na światowym poziomie
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... eQXgv_BHGs
Niezła , ostra akcja Carlsberga !
Polecam obejrzeć sobie bo to prawie film ,a nie reklama, jak dla nas polskich widzów
Niezła , ostra akcja Carlsberga !
Polecam obejrzeć sobie bo to prawie film ,a nie reklama, jak dla nas polskich widzów
-
Damian92
Czytam, oglądam, słucham, gram, piszę et cetera.
Czytam jakieś tam informacje co mnie interesują.
Oglądam film/anime/seriale.
Słucham muzyki. Np. dobry na rozluźnienie jest Pachelbel albo Barber. Ewentualnie Zimmer.
Gram w coś chwilkę lub staram się znaleźć na skype kogoś chętnego do gry multi.
Piszę wiersze dla mojej dziewczyny, komentarze na różnych stronach lub posty na takich jak te i innych forach. No, a nawet czasami na na nie odpisuję. If you know what i mean.
Czytam jakieś tam informacje co mnie interesują.
Oglądam film/anime/seriale.
Słucham muzyki. Np. dobry na rozluźnienie jest Pachelbel albo Barber. Ewentualnie Zimmer.
Gram w coś chwilkę lub staram się znaleźć na skype kogoś chętnego do gry multi.
Piszę wiersze dla mojej dziewczyny, komentarze na różnych stronach lub posty na takich jak te i innych forach. No, a nawet czasami na na nie odpisuję. If you know what i mean.
gram w gry, słucham muzyki, bawię się z psem:P
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Nie lubię nudy i koniecznie muszę sobie jakoś wypełnić czas, więc wtedy oglądam filmy i seriale online na stronie https://ekino.sx/serie/ Na tej stronie jest pełen dostęp do wszystkiego za darmo.