Co o tym myślicie?

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
golden_eye

Co o tym myślicie?

Post autor: golden_eye »

Spotkałam się ostatnio z czymś takim jak techniki uwodzenia, jakie mężczyźni stosują w relacjach damsko-męskich. Są podobno jakies szkolenia czy kursy, które uczą mężczyzn uwodzenia i podrywania kobiet. Co Wy o tym myślicie? Czy to w ogóle ma jakiś sens? Przecież kobieta prędzej czy później zorientuje sie, że facet coś ściemnia i łapie ją na jakieś wyuczone regułki. Miałyście może do czynienia z takim przypadkiem i czy łatwo zorientować sie, że facet nie jest do końca "sobą"?
smutny aniołek
Fajna Kobietka

Re: Co o tym myślicie?

Post autor: smutny aniołek »

No nie wiem, czy wszystkie kobietki się zorientują;p
kotlinka

Post autor: kotlinka »

Wiesz co, może nie wyoczone regułki. Na tym kurs nie polega. Faceci się tam uczą jak się zachowywać w stosunku do kobiet, zyskują odwagę i pewność siebie. Uczą się jak być tym najlepszym dla nas:)
krecik88

Post autor: krecik88 »

kotlinka pisze:. Faceci się tam uczą jak się zachowywać w stosunku do kobiet, zyskują odwagę i pewność siebie. Uczą się jak być tym najlepszym dla nas:)

no tego to niech się uczą, nie mam nic przeciwko:D
Tusia

Post autor: Tusia »

znam mężczyznę który skonczył ten kurs, nie znałam go wczesniej więc uważm że ciężko rozpoznać czy ktoś kończył coś takiego czy nie, jednak mi osobiscie styl bycia tego chłopaka zdecydowanie się nie podobał. Ja rozumiem, że może to być metoda pomocy w przełamaniu nieśmiałości, ale nie wiem czy przypadlo mi to do gustu. Już wolę tak żartobiliwą formę wysłania zaproszenia na spotkanie - ......

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
pstro

Post autor: pstro »

Poczytajcie sobie o NLP...
ODPOWIEDZ