co o tym myśleć
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
co o tym myśleć
Witajcie długo już mnie u was nie było,ale problemy dnIa codziennego i brak czasu dały taki skutek. Zwracam się do was z prośbą o ocenę,mojej sytuacji. A więc zaczne od początku. W listopadzie miałam ostatni okres i był bardzo bolesny i wymiotowałam,wcześniej też miałam bolesne miesiączki,ale nie aż tak bardzo. Pierwszy dzień okresu tylko był taki,bo później już było wszystko normalnie. W grudniu powinnam dostać okres,ale nie dostałam,więc o tygodniu zrobiłam test i wyszedł pozytywny.we wtorek minęło dwa tygodnie jak nie dostałam okresu i jutro ide do lekarze,ale chcę się upeić czy to napewno jest ciąża czy mogą to być problemy hormonalne. Sądzę tak ,ponieważ na początku jak sie dowiedziałam okazało się,że przytyłam 3 kilo i urosły mi piersi,ale teraz okazuje się,że spadło mi 2 kilo. Proszę napiszcie mi co sadzicie na ten temat. Czy któraś z was miałam może podobny problem i jest miw stanie pomóc. Dziękuję z góry:-)
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
Re: co o tym myśleć
Skoro idziesz do lekarza to on Ci wszystko powie:) my niestety nie jesteśmy ginekologami. Możliwe, że jest to ciąża. Ewentualnie ponów test.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Re: co o tym myśleć
Jak byłam z podobnymi problemami u lekarza, to mi powiedział, ze kazdy przypadek jest inny....
I się okazało, że co innego ma moja siostra, co innego ja...
wiec spokojnie , idz do lekarza i niech Cię przebada.. i będziesz wiedzieć co się dzieje...
I się okazało, że co innego ma moja siostra, co innego ja...
wiec spokojnie , idz do lekarza i niech Cię przebada.. i będziesz wiedzieć co się dzieje...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...