Co na katar?

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Lota
Jestem tu nowa :)

Co na katar?

Post autor: Lota »

Dziewczyny, co mogłabym kupić dla niemowlaka na katar? Inhalacje, wiadomo, ale coś, co mogłabym zaaplikować "na szybko", żeby ułatwić małemu oddychanie?
muaddibb

Re: Co na katar?

Post autor: muaddibb »

Nasivin baby i nebulizacje. My odciągamy 2-3 razy na dobę również katar aspiratorem "katarkiem plus" podłączanym pod odkurzacz :)
Najlepsze baseny ogrodowe - https://www.baseny-warszawa.pl/ :)
olicka
Miła Kobietka

Post autor: olicka »

U nas najlepiej sprawdza się marimer inhalation, odtyka nosek, oczywiście trzeba odciągnąć. Marimer nie zawiera konserwantów więc jest bezpieczny nawet dla maluszków.
Lota

Post autor: Lota »

Dzięki, kupiłam ten Marimer z Twojego polecenia, dobrze się sprawdził. Dodatkowo, do aplikacji na szybko mamy też spray Marimer Baby.
kika29
Miła Kobietka

Post autor: kika29 »

My też mamy zawsze w domowej apteczce marimer, bardzo dobrze oczyszcza nosek i nawilża śluzówkę.
mączka
Miła Kobietka

Post autor: mączka »

Również korzystamy z Marimeru, dobry dla całej rodziny przy katarze, ale też do nawilżenia śluzówki.
olicka
Miła Kobietka

Post autor: olicka »

Dokładnie, Marimer nie zawiera konserwantów więc jest też bezpieczny dla malutkich dzieci, ale wtedy warto wybierać wersję baby.
Witalka
Fajna Kobietka

Post autor: Witalka »

inhalacje albo zakrapianie kolderki olejekiem tulsi madurai z pachnacejkrainy
ODPOWIEDZ