co jest grane ....

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
fantazja
Jestem tu nowa :)

co jest grane ....

Post autor: fantazja »

od początku ....poznałam chłopaka jest ode mnie młodszy ...wydawało sie że jest nam ze soba dobrze ...to on chciał sie ze mną spotykac pisał dzwonił....a teraz ...no cóż ....usunąl mnie ze swojego gg niby przypadkiem ( i podobno nie może mnie dodać ), spotkań jakby też unika ciągle nie ma czasu podobno pracuje i jest zmęczony ...czasami napisze sms i tyle ...gdy napisalam że nie chce tak żeby tylko mi zależalo ...odpisal że to nie tak że jak bede chciała to zrozumie i że jak sie spotkamy to porozmawiamy ...tylko ze kiedy mamy sie spotkac jak on nie ma czasu....:( co o t tym myslicie ....warto to ciagnąć?
Awatar użytkownika
Bea
Miła Kobietka

Re: co jest grane ....

Post autor: Bea »

Facet raczej nie jest zainteresowany.Ogolnie to faceci lubia polowac,zdobywac i im trudniejsza zdobycz,tym bardziej zabiegaja.
Na Twoim miejscu stalabym sie skarbem o ktory on musi sie dobrze postarac aby go zdobyc.
Zacznij od olewania go ewidentnie i na maxa a zobaczysz,ze facetowi sie odmieni o 180 stopni. :woman: :D
Awatar użytkownika
ania
Miła Kobietka

Post autor: ania »

owszem mozna kogos usunąc przypadkiem .. ale czy nie można dodać, chyba tylko wtedy gdy sie tego nie chce ....odpuść
fantazja

czyli jednym słowem dać sobie z nim spokój :( i nawet jak napisze to nie odpisywać :(
fantazja

znów do mnie napisał ....po skoro nie jest zainteresowany ....już sama nie wiem ....:(
Awatar użytkownika
ania
Miła Kobietka

poczekaj ...jak napisze odpisz ale grzecznie bez pretensji narzucania sie ....tylko czas moze wyjasnic czy mu zalezy :) daj znac jak się toczy :)
Aneczka89

Post autor: Aneczka89 »

Bo my kobiety nie umiemy długo czekać i szybko odpowiadamy na tel... a tak jak ktoś to już pisał jak będzie mu zależalo to sobie poradzi ;) i wysle do Ciebie tysiące smsów po 4o możesz odpisac;)
fantazja

znow napisał...odpisałam grzecznie ... że dziękuję i życze miłego dnia ...nie wspomniałam nawet słowem o spotkaniu nic a nic ...zobaczymy :(
Nala

Post autor: Nala »

Nie wiem czy warto to ciągnąć, ale zdecydowanie nie powinnaś się narzucać. Poczekaj aż on zaproponuje, jego kolej :)
fantazja

myślę że już nic z tego nie bedzie ...zastanawia mine tylko to że pisze ....nie mam pojecia po co skoro mu nie zalezy....ale trudno niech sobie pisze ....
Awatar użytkownika
ania
Miła Kobietka

poczekaj ....nie narzucaj sie ....ale fakt po co pisze ? moze sam nie wie czego chce :)
fantazja

sama juz nie wiem ...znow napisał ...tym razem zapytał kiedy bede miec czas żeby sie z nim spotkac ...zapytałam wiec kiedy on bedzie miał czas ...a on znowu a kiedy ty bedziesz miała czas....napisałam że moze dzis moze jutro ...beznadzieja jakas ...albo ja jestem beznadziejna albo cos ze mna nie tak :(
fantazja

już wszystko wiadome ...nie odpisuje już więc to koniec ...szkoda tylko że nie miał odwagi i tego powiedzieć i zachował sie w ten sposób....
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

Zachował się jak niedojrzały gnojek a to wystarczający powód by dać sobie spokój i nie rozpaczać po nim.Skoro nie potrafił Ci prosto w oczy powiedzieć co jest grane to nie jest wart Twoich nerwów
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
fantazja

a więc po kolei ...na początek chciałabym podziękować wszytkim za wsparcie i rady :) zrobiłam takjak radziłyście czyli że tak powiem odpuściłam i olałam sprawe ...no i zadzwonił przeprosił i zapytał czy mam czas w weekend bo chciałby sie spotkać ....powiedziałm że i owszem mozemy pogadać .....spotkaliśmy się zrobił mi cudowną niespodziankę ...miał cały weekend tylko dla mnie i przeprosił ....zabrał mnie na fajną wycieczke i do hotelu i to nie byle jakiego ( nawiasem mowiac on jest bardzo oszczędny) duzo spacerowalismy rozmawialiśmy było cudownie dbał o mnie na każdym kroku :) aż miło ....tylko jedna rzecz mnie zastanowiła podczas naszej rozmowy powiedział że zrobił cos głupiego zapytałam co a on na to że jakies trzy tygodnie wczesniej napisał do swojej byłej czy chciałaby sie z nim spotkać ...zrobiłam mine jakby mi kto w twarz dał a on na to ....tylko sie nie odwracaj i nie obrazaj...pozwoliłam mu dokończyć ...powiedział że odpisała że tak bo było jej z nim dobrze ....zapytałam czy sie z nią spotkał odpowiedzial że nie i że sie nie spotka ...wiec zapytałam po co do niej pisał..powiedział że czasami mu tak odbija że chciał wiedzieć czy mimo że sie z nia rozstał czy chciałaby :( dla mnie to bez sensu i niewiem po co mi to mówił ..i po co to zrobił ....w każdym bądź razie reszta wspolnego czasu była miła starał sie nadal ale ja czułam sie juz jakos dziwnie :(...nie wiem co o tym mysleć ....ach faceci
Awatar użytkownika
ania
Miła Kobietka

nie wiem co on chciał zyskać mówiąc ci o tym ...może po prostu chciał byc wobec ciebie szczery a może zwyczajnie nie zalezy mu na tobie ...wiec mówi ci wszystko i nie mysli o tym że może Cię zranić ...
fantazja

i powtorka z rozrywki...znów sie nie odzywa ....juz sama nie wiem w co on sie bawi ...
VeroniSska

Post autor: VeroniSska »

Myśle , ze chłopak nie zapomniał jeszcze do konca o swojej byłej dziewczynie i nie pogodzil sie z rozstaniem ich ..a spotykajac z Toba chce tylko zapomniec o niej i łudzi sie ze mu sie uda.. ale to nie jest dobre jesli traktujesz to na powaznie. Mam przyjaciółke byla w takim zwiazu nawet i ta sama sytuacja prawie ..nic dobrego z tego nie wyszlo dzisiaj nie sa razem juz on ją w sobie rozkochal a o bylej dziewczynie nie udalo mu sie zapomniec..i nadal pisze czasami do mojej przyjaciolki..robi jej nadzieje...nie polecam tego.. bedzie trudno - wiem to bo sama mam teraz pewnien kryzys w zwiazku.. ale masz przeciez pewnie znajomych oprocz niego ..teraz beda wakacje.. dasz rade .! nie zmarnuj sobie wakacji - spedzajac z nim.Wierze w Ciebie.!
fantazja

byc moze masz racje ...podobno mu na niej nie zalezało i to on zerwał ....ale to nie wazne ..juz nie czekam az sie odezwie i nie zamierzam do niego pisac bo to bez sensu niech sobie znjadzie inna naiwną ktora uwierzy mu we wszystko to co mówi ...niestety ja tez byłam naiwna bo uwierzyłam....a pięknie mówił ....trudno ...na nim świat sie nie kończy :) dziękuje za wszystkie wpisy
ODPOWIEDZ