co gdy boli pęcherz?

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
plutka
Jestem tu nowa :)

Re: co gdy boli pęcherz?

Post autor: plutka »

Witam
Ja jak miałam mtaki problem to sie umówiłam na wizytę do gabinetu ginekologicznego na Kobierzyńską 98
do pani mgr Doroty ona zajmuje się problemami związanymi z pęcherzem i sprawami8 nietrzymania moczu.
Bardzo mi pomogła już po kilku wizytach mi wszystkie dolegliwości przeszły, a nie musiałam sie faszerować lekami.
Pozdrawiam
Kasiula
zlote_runo

Post autor: zlote_runo »

Z całym szacunkiem, ale z pęcherzem i nietrzymaniem moczu to tylko do urologa.
koralowadama

Post autor: koralowadama »

Do ginekologa? A w jaki sposób ginekolog wyleczy nietrzymanie moczy wynikające np. z problemów z cewką moczową?
Szyszka

Post autor: Szyszka »

Najlepsze tabletki jakie mogę polecić to "urosept"
Jak najbardziej skuteczne a działanie zapewnione już od pierwszej tabletki.
Chociaż wiadome, że wszystkie leki na każdego działają inaczej
Awatar użytkownika
Nosia
Fajna Kobietka

Post autor: Nosia »

zlote_runo pisze:Moje długoletnie i chyba odwieczne choroby i zakazenia pęcherza już w grudniu zakończą się operacją...jeszcze tylki kilka kolejnych niekomfortowych badań :/ Odkąd pamietam chorowalam na pęcherz, ale lekarze "leczyli" a raczej zbywali mnie antybiotykami. Dopiero niedawno, w wieku 26 lat trafilam do mądrego lekarza, który postanowił zbadać przyczynę, a nie skutek. No i okazuje się, że nawroty zakarzeń pęcherza to wina zweżonej cewki moczowej, którą będą mi poszerzać :( Nigdy nie miałam operacji i aż się boję pomyśleć, jak będzie bolalo, kiedy uczulenie odejdzie :(
dobrze, że w końcu cię zdiagnozowali, bo ciągłe przyjmowanie antybiotyków nic tu nie pomaga, a tylko pogarsza sprawę, mi na szczęście wystarczyło wprowadzenie suplementacji
iwciaa
Fajna Kobietka

Post autor: iwciaa »

Żurawina jest baaardzo zdrowa na caly układ moczowy! Jesli tylko ktos ma problemy to powinien od rzu po nia siegac i zastanowic sie nad wzieciem jakiejs tabletki wieloskładnikowej, ktora pomoze wyplukac bakterie z moczu i ogolnie wzmocni uklad moczowy.
Awatar użytkownika
jałowa
Fajna Kobietka

Post autor: jałowa »

to prawda żurawina ma bardzo zbawienny wpływ na nasz układ moczowy, niestety zapalenie pęcherza to bardzo nieprzyjemna infekcja a najgorsze jest to, zę lubi powracać, wiec trzeba dobrze się zabezpieczyć przed jej nawrotami.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Odsyłam do tego tematu
babskiesprawy.pl/spooby-na-zapalenie-pecherza-moczowego-t4397.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/spooby-na-z ... t4397.html
bez sensu jest toczyć rozmowy o tym samym w 4 różnych tematach
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Zablokowany