co gdy boli pęcherz?
Re: co gdy boli pęcherz?
Witam
Ja jak miałam mtaki problem to sie umówiłam na wizytę do gabinetu ginekologicznego na Kobierzyńską 98
do pani mgr Doroty ona zajmuje się problemami związanymi z pęcherzem i sprawami8 nietrzymania moczu.
Bardzo mi pomogła już po kilku wizytach mi wszystkie dolegliwości przeszły, a nie musiałam sie faszerować lekami.
Pozdrawiam
Kasiula
Ja jak miałam mtaki problem to sie umówiłam na wizytę do gabinetu ginekologicznego na Kobierzyńską 98
do pani mgr Doroty ona zajmuje się problemami związanymi z pęcherzem i sprawami8 nietrzymania moczu.
Bardzo mi pomogła już po kilku wizytach mi wszystkie dolegliwości przeszły, a nie musiałam sie faszerować lekami.
Pozdrawiam
Kasiula
-
zlote_runo
Z całym szacunkiem, ale z pęcherzem i nietrzymaniem moczu to tylko do urologa.
-
koralowadama
Do ginekologa? A w jaki sposób ginekolog wyleczy nietrzymanie moczy wynikające np. z problemów z cewką moczową?
-
Szyszka
Najlepsze tabletki jakie mogę polecić to "urosept"
Jak najbardziej skuteczne a działanie zapewnione już od pierwszej tabletki.
Chociaż wiadome, że wszystkie leki na każdego działają inaczej
Jak najbardziej skuteczne a działanie zapewnione już od pierwszej tabletki.
Chociaż wiadome, że wszystkie leki na każdego działają inaczej
dobrze, że w końcu cię zdiagnozowali, bo ciągłe przyjmowanie antybiotyków nic tu nie pomaga, a tylko pogarsza sprawę, mi na szczęście wystarczyło wprowadzenie suplementacjizlote_runo pisze:Moje długoletnie i chyba odwieczne choroby i zakazenia pęcherza już w grudniu zakończą się operacją...jeszcze tylki kilka kolejnych niekomfortowych badań :/ Odkąd pamietam chorowalam na pęcherz, ale lekarze "leczyli" a raczej zbywali mnie antybiotykami. Dopiero niedawno, w wieku 26 lat trafilam do mądrego lekarza, który postanowił zbadać przyczynę, a nie skutek. No i okazuje się, że nawroty zakarzeń pęcherza to wina zweżonej cewki moczowej, którą będą mi poszerzaćNigdy nie miałam operacji i aż się boję pomyśleć, jak będzie bolalo, kiedy uczulenie odejdzie
Żurawina jest baaardzo zdrowa na caly układ moczowy! Jesli tylko ktos ma problemy to powinien od rzu po nia siegac i zastanowic sie nad wzieciem jakiejs tabletki wieloskładnikowej, ktora pomoze wyplukac bakterie z moczu i ogolnie wzmocni uklad moczowy.
to prawda żurawina ma bardzo zbawienny wpływ na nasz układ moczowy, niestety zapalenie pęcherza to bardzo nieprzyjemna infekcja a najgorsze jest to, zę lubi powracać, wiec trzeba dobrze się zabezpieczyć przed jej nawrotami.
Odsyłam do tego tematu
babskiesprawy.pl/spooby-na-zapalenie-pecherza-moczowego-t4397.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/spooby-na-z ... t4397.html
bez sensu jest toczyć rozmowy o tym samym w 4 różnych tematach
babskiesprawy.pl/spooby-na-zapalenie-pecherza-moczowego-t4397.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/spooby-na-z ... t4397.html
bez sensu jest toczyć rozmowy o tym samym w 4 różnych tematach
.. bo w oczach tkwi siła duszy...