Ciekawy dodatek do prezentu

Masz jakieś sprawdzone sposoby na dobre jedzonko? Znalazłaś właśnie smaczny przepis na romantyczną kolację i chcesz się nim podzielić? Nie masz pomysłu co zrobić na obiad? Odpowiedzi znajdziesz w tym temacie.
ODPOWIEDZ
Grekk9
Miła Kobietka

Ciekawy dodatek do prezentu

Post autor: Grekk9 »

Co sądzicie, aby- zamiast słodyczy lub kwiatka wręczyć przysmak ze sklepu https://promienieslonca.pl/ ? Uważacie, że to ma sens, czy raczej rozważalibyście coś mniej ekstrawaganckiego?
olcia.a
Jestem tu nowa :)

Re: Ciekawy dodatek do prezentu

Post autor: olcia.a »

To zalezy dla kogo prezent. jesli to bliska osoba, to polecam zrobić cos handmade, ja np często do prezentów dorzucać własnej roboty bransoletki albo kolaże
ona_my
Fajna Kobietka

Post autor: ona_my »

Jakiś fajny, drobny dodatkowy prezent spokojnie wybierzesz w sklepie https://edibazzar.pl/ Ich oferta jest obszerna w różne ciekawe drobiazgi, które są super wykonane i przy tym kosztują mało. Myślę, że opłaca się szukać prezentów właśnie tam.
dobek
Miła Kobietka

Post autor: dobek »

Hej dziewczyny!

A ja ostatnio odkryłam fajny i trochę nietypowy pomysł na dodatek do prezentu – coś z motywem konopi! Brzmi może niecodziennie, ale serio – to strzał w dziesiątkę, szczególnie jeśli ktoś lubi naturalne klimaty albo szuka czegoś relaksującego.

W Konopnej Farmacji w Poznaniu (mają też sklep online) widziałam świetne rzeczy na prezent:

herbata konopna – np. z lawendą, melisą albo pomarańczą – pachnie obłędnie i super wycisza wieczorem,

świeczki zapachowe z nutą konopi – mega oryginalne i bardzo przytulne,

kadzidełka konopne – super sprawa na wieczorny chill,

no i kubki z motywem konopi – idealne, żeby pić z nich tę herbatkę.

To wszystko ma taki fajny, trochę boho-klimat, ale też wygląda bardzo estetycznie – więc nada się zarówno dla przyjaciółki, jak i np. mamy, jeśli lubi takie nietypowe dodatki.

Ja sama ostatnio dorzuciłam taki zestaw (herbatka + świeczka + kubek) do prezentu urodzinowego i był mega pozytywny odzew!

Ktoś z Was też kiedyś dawał coś konopnego w prezencie?

Pozdrawiam cieplutko!
~Karola
ODPOWIEDZ