Ciekawy dodatek do prezentu
Ciekawy dodatek do prezentu
Co sądzicie, aby- zamiast słodyczy lub kwiatka wręczyć przysmak ze sklepu https://promienieslonca.pl/ ? Uważacie, że to ma sens, czy raczej rozważalibyście coś mniej ekstrawaganckiego?
Re: Ciekawy dodatek do prezentu
To zalezy dla kogo prezent. jesli to bliska osoba, to polecam zrobić cos handmade, ja np często do prezentów dorzucać własnej roboty bransoletki albo kolaże
Jakiś fajny, drobny dodatkowy prezent spokojnie wybierzesz w sklepie https://edibazzar.pl/ Ich oferta jest obszerna w różne ciekawe drobiazgi, które są super wykonane i przy tym kosztują mało. Myślę, że opłaca się szukać prezentów właśnie tam.
Hej dziewczyny!
A ja ostatnio odkryłam fajny i trochę nietypowy pomysł na dodatek do prezentu – coś z motywem konopi! Brzmi może niecodziennie, ale serio – to strzał w dziesiątkę, szczególnie jeśli ktoś lubi naturalne klimaty albo szuka czegoś relaksującego.
W Konopnej Farmacji w Poznaniu (mają też sklep online) widziałam świetne rzeczy na prezent:
herbata konopna – np. z lawendą, melisą albo pomarańczą – pachnie obłędnie i super wycisza wieczorem,
świeczki zapachowe z nutą konopi – mega oryginalne i bardzo przytulne,
kadzidełka konopne – super sprawa na wieczorny chill,
no i kubki z motywem konopi – idealne, żeby pić z nich tę herbatkę.
To wszystko ma taki fajny, trochę boho-klimat, ale też wygląda bardzo estetycznie – więc nada się zarówno dla przyjaciółki, jak i np. mamy, jeśli lubi takie nietypowe dodatki.
Ja sama ostatnio dorzuciłam taki zestaw (herbatka + świeczka + kubek) do prezentu urodzinowego i był mega pozytywny odzew!
Ktoś z Was też kiedyś dawał coś konopnego w prezencie?
Pozdrawiam cieplutko!
~Karola
A ja ostatnio odkryłam fajny i trochę nietypowy pomysł na dodatek do prezentu – coś z motywem konopi! Brzmi może niecodziennie, ale serio – to strzał w dziesiątkę, szczególnie jeśli ktoś lubi naturalne klimaty albo szuka czegoś relaksującego.
W Konopnej Farmacji w Poznaniu (mają też sklep online) widziałam świetne rzeczy na prezent:
herbata konopna – np. z lawendą, melisą albo pomarańczą – pachnie obłędnie i super wycisza wieczorem,
świeczki zapachowe z nutą konopi – mega oryginalne i bardzo przytulne,
kadzidełka konopne – super sprawa na wieczorny chill,
no i kubki z motywem konopi – idealne, żeby pić z nich tę herbatkę.
To wszystko ma taki fajny, trochę boho-klimat, ale też wygląda bardzo estetycznie – więc nada się zarówno dla przyjaciółki, jak i np. mamy, jeśli lubi takie nietypowe dodatki.
Ja sama ostatnio dorzuciłam taki zestaw (herbatka + świeczka + kubek) do prezentu urodzinowego i był mega pozytywny odzew!
Ktoś z Was też kiedyś dawał coś konopnego w prezencie?
Pozdrawiam cieplutko!
~Karola