Ciekawe wydarzenia na Podkarpaciu

ODPOWIEDZ
karolina.witus
Jestem tu nowa :)

Ciekawe wydarzenia na Podkarpaciu

Post autor: karolina.witus »

Cześć! Jakoś takie mało rozhulane to nasze podkarpackie forum ;/ Pomyślałam więc, że może warto stworzyć temat, w którym będziemy sobie polecać koncerty, imprezy, warsztaty, filmy, przestawienia i innego rodzaju wydarzenia, które odbywają się w naszym województwie, co wy na to? Ja ze swojej strony gorąco polecam skierowany do kobiet projekt "Zostań tutaj - twórz Podkarpacie" ;)
http://www.zostantutaj.eu/
jagadeni

Re: Ciekawe wydarzenia na Podkarpaciu

Post autor: jagadeni »

Hejka ;) Fajny pomysł. Faktycznie można by ten podkarpacki wątek nieco rozruszać ;) O tym projekcie, o którym piszesz coś tam słyszałam, chyba, że kręcę i "Kreatywnie na Podkarpaciu" to nie to samo? Tak czy siak super, że w końcu ktoś postanowił ułatwić kobietom drogę do własnego wymarzonego biznesu ;) Co to polecania - to pewnie w kinach w całym kraju można zobaczyć, ale mieszkańcom Podkarpacia polecam szczególnie: film Miasto 44, byłam na porannym seansie i jestem nadal pod ogromnym wrażeniem
Zostań tutaj - twórz Podkarpacie
brokulova8

Post autor: brokulova8 »

I znowu słyszę o tej akcji.... kurcze, szkoda, że tak późno!! Drogie panie, apeluję po raz kolejny - czy jeszcze można się zapisać? Któraś coś wie? Bo z SPAM jakoś to nie wynika jednoznacznie ;/
Ostatnio zmieniony pn wrz 22, 2014 12:15 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
http://www.zostantutaj.eu/
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Najciekawszym wydarzeniem na podkarpaciu są coroczne Juwenalia w Rzeszowie.
Zwłaszcza na Podwisłoczu lub na Akademikach. Mini Woodstock. Rzeszów uwielbia dobry Rock, Sky itp. ]:-)
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
ODPOWIEDZ