ciąza pozamaciczna

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
kasulka18
Jestem tu nowa :)

ciąza pozamaciczna

Post autor: kasulka18 »

2 miesiące temu mialam zdiagnozowane grzybicze zapalenie pochwy. jednak od ponaad miesiąca mam kłucia w dolnych plecach i w okolicach janika.. bóle nie sa ciągle w jednym miejscu... cierpnom mi przy tym nogi. Miesiac temu robiłam test ciązowy poniewaz spóźnial mi sie okres pótora tyg i wyszedł negatywny ( 2 próby ) . Moja mama miala ciąże pozamaciczna i podejrzewa to u mnie.. Czy skoro byl test negatywny a w tym miesiącu nie wspólrzyłam zbyt aktywnie i w dniach płodnych to czy moge mieć ciąże pozamaciczna ?? Doczytałam ze powinny byc krwawienie a ja ich nie mam. Jaki sa jeszcze objawy ciąży pozamacicznej ? Proszę o pomoc
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Re: ciąza pozamaciczna

Post autor: hurri »

kasulka - takie bóle mogą być objawem zapalenia jajników, niekoniecznie ciąży pozamacicznej, poza tym myślę, że gdyby to była ciaża to testy by ją wykryły.

Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości udaj się do lekarza.
ODPOWIEDZ