Ciągły Brak orgazmu, Gdy facet kończy wcześniej
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
Ciągły Brak orgazmu, Gdy facet kończy wcześniej
Hej dziewczyny mam problem zawsze gdy kocham się z chłopakiem i gdy on jest we mnie to nie mam orgazmu. Jest mi dobrze i przyjemnie ale zawsze bez finiszu. Co robić by było inaczej, Zdarzają się wam takie sytuacje???
Re: Ciągły Brak orgazmu, Gdy facet kończy wcześniej
Cześć;) jeżeli o mnie chodzie to czasami tak miała. zazwyczaj kiedy bałam sie że nagle ktoś może nam przeszkodzić.w dojściu do orgazmu często może przeszkadzać stres albo jakieś myśli i problemy kłębią Ci się w głowie bądź może pozycja nie jest dobrze dostosowana.poeksperymentujcie 
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
eksperymenty już były. Jesteśmy 3 latka razem wiec już rożnie próbowaliśmy. Czasem już nie wiele brakuje ale mój facet zawsze te kilka sekund wcześniej skończy. Wkurzające to jest 
Sex to nie wyścigi. A on wie o tym, że Ty nie doszłaś?
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
Wie o tym i jest mu z tym źle. Potem próbuje innych sposobów to fakt i się udaje. Ale mi chodzi konkretnie gdy on jest we mnie.
-
dzo
zmieńcie pozycje może 
mi udaję się dojść tylko w jednej pozycji
mi udaję się dojść tylko w jednej pozycji
Chyba nie zrozumiałam tego postu.sylwia1991 pisze:Wie o tym i jest mu z tym źle. Potem próbuje innych sposobów to fakt i się udaje. Ale mi chodzi konkretnie gdy on jest we mnie.
-
dzo
chyba chodziło jej o to, że innymi sposobami można osiągnąć orgazm łechtaczkowy na przykład 
a jej chodzi o orgazm podczas stosunku
a jej chodzi o orgazm podczas stosunku
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
dokładnie. I nie wiem jak to zmienić żeby był podczas stosunku
-
no.nie.wiem
Niech Ci zafunduje porządną grę wstępną. Taką, żeby konkretnie Cię rozkręcić.
-
no.nie.wiem
A Ty moim zdaniem za bardzo się stresujesz i myslisz, żeby mieć orgazm pochwowy, dekoncentruje Cię to, zbija z tropu i jest lipa.
Just Relax
Just Relax
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
Morze i tak. Musze uświadomić zęby się bardzie postarał na grze wstępnej
Dzięki
-
katarzyna95
- Jestem tu nowa :)
niech też próbuje trzymac jak najdłużej.. jak widzisz, że chce juz dojść to poproś go o jeszcze chwilke.. ja tak z moim mam.. i działa.
-
ona90
mi tez sie tak zdarzalo, tylko z jednym osiagnelam to co chcialam za kazdym razem. nie wiem w sumie od czego to zalezy...
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
No tak u mnie z innym nie wchodzi w rachubę. Planujemy razem przyszłość i co ma być tak zawsze??? To chyba nie jest normalne
-
anonim
nie jesteś sama, ja tez tak mam, że w środku dojsc nie moge;/ wkurza mnie to strasznie. I sama nie wiem dlaczego...
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
No tak ale kurcze co na to zaradzić. Chyba nie ma sposobu na to
-
anonim
może dłuższa przerwa od sexu? ja aktualnie staram się sprawdzic taką metodę, ale nie wiem czy wytrzymam

- sylwia1991
- Fajna Kobietka
Heh Mój chłopak jest za granica i widzimy się co 2 miesiące nieraz nawet trzy wiec nie muszę rozbić takiej przerwy. A jak przyjeżdża to jestem strasznie nakręcona na niego ale to i tak nic nie da bo nie dojdę gdy jest we mnie!!!!!!!!!
-
anonim
tak sobie myślę, że może niektóre kobiety bardziej się podniecają poprzez ogólne pieszczoty (wiadomo gdzie). I przez to dochodzimy, a nie jak facet jest w nas. Jak sądzisz sylwia1991?
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
Pieszczoty były paluszki itp jeśli o to ci chodzi.
Lubie to nie przeszkadza mi ale To w ogóle gorzej niż jak on by był we mnie nic nie czuje na pewno bym tak nie doszła. Jeśli mnie tam całuje to wtedy dochodzę. Nie wiem już co mam robić bo muszę czasem udawać jeśli już wchodzi we mnie, żeby mój mężczyzna znowu nie czuł się winny. A ja myślę ze to ze mną jest coś nie tak.
Piszesz, że czasami macie długie przerwy. Wtedy facet też szybciej kończy. Gdy seks jest regularny, wtedy jego możliwości się zwiększają, bardziej nad sobą panuje. Nie wiem też, czy uprawiacie seks z prezerwatywą czy bez. Czasami wystarczy założyć prezerwatywę, aby trochę ograniczyć bodźce i w ten sposób przedłużyć stosunek. No i są też odpowiednie prezerwatywy, które wydłużają czas seksu. Poza tym mężczyzna musi też potrenować, aby móc dłużej wytrzymać. Może poćwiczyć mięsień Kegla. Nie piszesz też, jak długo wytrzymuje. To chyba tyle, jeśli chodzi o niego. Co zaś tyczy się Ciebie, kobiety często muszą się dopiero nauczyć przeżywać orgazm. Wybieraj takie pozycje, w których to Ty możesz być aktywna i sterować swoimi ruchami. Popróbuj i dowiedz się, czy wolisz powolne/szybkie ruchy, głębsze/płytsze, które i w której fazie. Najłatwiej dojść w tych pozycjach, w których stymulowana jest jednocześnie łechtaczka, stąd według mnie najłatwiej "na jeźdźca".
pozycje miłosne
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
Jesli chodzi o pozycje to zawsze wybieramy te lepsze dla mnie. i zawsze w prezerwatywie. No tak kochamy sie troche zadko bo jego nie ma i to moze byc przyczyna. trzeba kilka dni pod rzad i sprawdzic to.
wiadomo gdy przyjedzie i pierwszy raz sie kochamy to jest bardzo szybko ale kolejnymi razami to zbytnio sie nie wydluza.
-
Melisa
chcialabym miec problem ze konczy wczesnie haha ja mam problem bo to za dlugo trwa
A ja lubie rachu ciachu i po strachu bo takiej kondycji jak on to nie mam 
no właśnie, a tak w ogóle to ile trwają Wasze stosunki? Bo chciałabym się rozeznać jak jest u Was, bo wszystkie tu piszemy, że facet dochodzi wcześniej, ale jak to jest w liczbach bezwzględnych, czyli ile minut to trwa? 2? 10? 30?
tak będzie chyba nam łatwiej też stwierdzić gdzie leży problem (gdy np. facet dochodzi po 40 min, a nam to nie wystarcza to może problem być w intensywności, pozycji seksualnej itp, zaś gdy trwa to 2 min to też przyczyna musi być gdzie indziej), no więc jak to jest u Was?:)
I inna kwestia, w jakiej pozycji miłosnej dochodzi się Wam najłatwiej?:)
I jakie tempo lubicie, czy możecie dojść przy wolnym albo średnim tempie "pracy" partnera?;) Bo ja np. potrzebuję bardzo intensywnego stosunku, bardzo szybkich ruchów przez dłuższy czas i nie wiem czy to też nie jest przyczyną tego, że szybciej kończy mój chłopak, czyli potrzebuję tak na prawdę szybkich ruchów przez kilka minut (5-10), a chłopak po około 3-4 min intensywnego seksu już dochodzi, choć co prawda gdy ruchy są spokojne czy nawet średnio szybkie potrafimy się kochać nawet 30 minut jak nie więcej, tyle, że w takim tempie nie dojdę i tworzy się taka patowa sytuacja - co o tym powiecie?:) Czy pozycja miłosna jest źle dobrana? Dodam, że chłopak wiek jak mi jest najlepiej, zawsze mu o tym mówiłam i stara się, tylko, że przy tym dużym tempie długo nie daje rady;) Jak jest u Was? Czy też potrzebujecie aby dojść tak szybkich ruchów czy może jest jakiś sposób dla mnie abym doszła też przy mniej intensywnym seksie?
I inna kwestia, w jakiej pozycji miłosnej dochodzi się Wam najłatwiej?:)
I jakie tempo lubicie, czy możecie dojść przy wolnym albo średnim tempie "pracy" partnera?;) Bo ja np. potrzebuję bardzo intensywnego stosunku, bardzo szybkich ruchów przez dłuższy czas i nie wiem czy to też nie jest przyczyną tego, że szybciej kończy mój chłopak, czyli potrzebuję tak na prawdę szybkich ruchów przez kilka minut (5-10), a chłopak po około 3-4 min intensywnego seksu już dochodzi, choć co prawda gdy ruchy są spokojne czy nawet średnio szybkie potrafimy się kochać nawet 30 minut jak nie więcej, tyle, że w takim tempie nie dojdę i tworzy się taka patowa sytuacja - co o tym powiecie?:) Czy pozycja miłosna jest źle dobrana? Dodam, że chłopak wiek jak mi jest najlepiej, zawsze mu o tym mówiłam i stara się, tylko, że przy tym dużym tempie długo nie daje rady;) Jak jest u Was? Czy też potrzebujecie aby dojść tak szybkich ruchów czy może jest jakiś sposób dla mnie abym doszła też przy mniej intensywnym seksie?
pozycje miłosne