chłopak nie sprawdza się w łóżku

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
brunetka2801
Miła Kobietka

chłopak nie sprawdza się w łóżku

Post autor: brunetka2801 »

jestem z chłopakiem od 2 lat. On jest moim pierwszym partnerem w łóżku, choc drugim chłopakiem. poprzednio byłam juz w związku, natomiast ja dla Niego jestem pierwszą dziewczyną. Nasz problem polega na tym,że dochodzi zbyt szybko. dużo za szybko. z gumką przedłuzającą wytrzyma 3 minuty a ze zwykłą kilka ruchów i tyle. aż wstyd się przyznać:( kocham Go ale nie potrafie temu sprostać. nie czuje się kobietą, zazdroszcze innym dziewczynom które mówią że ich łóżko jest super. niesety mój chłopak nie sprawdza się wcale. czasem mam juz taką ochotę żeby mnie porządnie wypiep**** zdarza się, że mam myśli żeby Go zostawić lub zrobic skok w bok, tylko po to żeby zobaczyc jak to jest byc spełnioną w łóżku. nie wiem co myślec, przerasta mnie to. wiem że seks nie jest najważniejszy ale jednak dla kobiety jest dość ważny. dodam że kochamy się od roku i jak było na początku tak jest i teraz. nic się nie zmieniło. oralnie jest cudownie, lecz tylko tak jest cudownie... pomóżcie
dzo

Re: chłopak nie sprawdza się w łóżku

Post autor: dzo »

Powiedz mu to wszystko co tu napisałaś. Szczera rozmowa jest lekarstwem na wszystko.
brunetka2801
Miła Kobietka

dzo pisze:Powiedz mu to wszystko co tu napisałaś. Szczera rozmowa jest lekarstwem na wszystko.
mówiłam wiele razy. widzę,że jest Mu smutno z tego powodu. rozmawialismy na ten temat wiele razy. było źle i źle jest nadal.
dzo

a jak mu to mówiłaś to jak reagował ?
brunetka2801
Miła Kobietka

dzo pisze:a jak mu to mówiłaś to jak reagował ?
smutek na twarzy, mówi,że chciałby żeby mi było dobrze, że wolałby zebym to ja doszła a On nie. próbowaliśmy różnych pozycji, non stop 'jedziemy' na gumkach przedłuzających. ale to nic nie zmienia. najczęściej po tak nieudanym seksie dla mnie, On robi mi minetkę i wtedy jest cudownie. ale chce więcej. chciałabym osiągnąc orgazm pochwowy, którego jeszcze nie miałam nigdy
dzo

a zdajesz sobie sprawę że tylko 30% kobiet udaje się osiągać orgazm pochwowy ? to że go nie masz to nie jest wina tego że facet szybko dochodzi. a jeśli on tak będzie myślał to tym bardziej będzie zestresowany i nie będzie wam wychodziło.
brunetka2801
Miła Kobietka

tak, wiem. ale może gdyby mógł dłużej to miałabym większe szanse na to by dojść. co według Ciebie powinnam robic?
sun979

Post autor: sun979 »

Ja jestem z facetem 5 lat i powiem Ci, że nawet nie pamiętam kiedy miałam orgazm pochwowy. Mimo to jest mi z nim bardzo dobrze i czuję się spełniona. Najczęściej można tylko mieć orgazm łechtaczkowy przy pieszczotach. Taka prawda. Mój facet też czasem szybko kończy jak np. rzadko się widujemy. Gdy kochamy się kilka razy w dzień to każdy stosunek jest coraz dłuższy. Może macie za małe doświadczenie i za rzadko się kochacie?
brunetka2801
Miła Kobietka

może masz racje. kochamy się rzadko, bo jakos 3-4 razy w miesiącu, na więcej nie możemy sobie pozwolić. doświadczenia też nie mamy bo oboje jestesmy dla siebie pierwszymi partnerami. ja jednak cały czas obwiniam chłopaka za to, bo mam wrazenie ze gdyby mógł dłuzej to doszłabym. a nawet nie mam możliwości się przekonac. smutne.
Awatar użytkownika
marczella
Jestem tu nowa :)

Post autor: marczella »

Nie martw się, u mojego chłopaka zauważyłam to samo, on dochodzi w 5 minut a ja w 35, jak nie więcej, a mówię tu tylko o pieszczotach oralnych bo jako tako seksu jeszcze nie uprawialiśmy. Sama się zastanawiałam, dlaczego tak się dzieje, ale przeczytałam dużo artykułów na ten temat i wiem już, że to normalne u mężczyzn, zawsze dochodzą szybciej. Nie wiem po ile macie lat, ale jest coś takiego jak grupa wsparcia, w której chyba psycholog opowiada, jak sobie poradzić z takimi problemami. Być może on czuje presję i sam się stresuje tym, żeby Tobie było jak najlepiej, i tak bardzo tego chce, że mu nie wychodzi niestety. Na pewno nie robi tego specjalnie, a Ty jemu, ani sobie nie powinnaś nic zarzucać, poszukajcie rozwiązania problemu (może i wspólnie) np w internecie, albo w specjalnych poradniach, poeksperymentujcie z technikami itd. Jeśli mogę Ci coś jeszcze poradzić, to skoro go kochasz, nie zdradzaj go, bo chcesz sprawdzić jak to jest być spełnioną w łóżku, porozmawiajcie, powiedz jakie masz oczekiwania, poinstruuj, zaznacz, w którym momencie robi coś dobrze itd :) Będzie dobrze! trzymam za Was kciuki!
Siła to zdolność przełamania czekolady na cztery kawałki i zjedzenia tylko jednego :)
dzo

brunetka2801 pisze:może masz racje. kochamy się rzadko, bo jakos 3-4 razy w miesiącu, na więcej nie możemy sobie pozwolić. doświadczenia też nie mamy bo oboje jestesmy dla siebie pierwszymi partnerami. ja jednak cały czas obwiniam chłopaka za to, bo mam wrazenie ze gdyby mógł dłuzej to doszłabym. a nawet nie mam możliwości się przekonac. smutne.

A dlaczego aż tak zależy Ci na tym orgazmie pochwowym ?
Może przyczyna jest tez w Tobie, że go nie osiągasz.
Bo jak kobieta skupia się podczas tego seksu tylko na tym żeby mieć orgazm i myśli cały czas "no kurcze gdzie ten orgazm" to na pewno nie uda Ci się go osiągnąć.

Wrzuć na luz i po prostu się kochaj ze swoim facetem namiętnie.

Mogę polecić Wam też prezerwatywy Durex specjalną edycję przedłużającą stosunek ;)
Mój chłop czasem takie zakłada a później można się kochać 5 razy dłużej niż zwykle ;)

Poza tym jeśli kochacie się rzadko to nie miej pretensji do faceta, że potem szybko dochodzi.
Jak ma nagromadzone od kilku dni to potem nie da rady kochać się pół godziny.
Częściej będziecie się kochać to seks będzie dłuższy 8-)
szept

Post autor: szept »

Powiedz swojemu facetowi, aby przed stosunkiem z Tobą zrobił sobie dobrze sam przy gazetce. W ten sposób wytrzyma dłużej. Ty natomiast naucz się stymulować swoją łechtaczkę ręką - sama wyczujesz w którym miejscu ;) - do orgazmu wtedy nie będzie potrzebny Ci facet, stanie się miłym dodatkiem.
brunetka2801
Miła Kobietka

szept pisze:Powiedz swojemu facetowi, aby przed stosunkiem z Tobą zrobił sobie dobrze sam przy gazetce. W ten sposób wytrzyma dłużej. Ty natomiast naucz się stymulować swoją łechtaczkę ręką - sama wyczujesz w którym miejscu ;) - do orgazmu wtedy nie będzie potrzebny Ci facet, stanie się miłym dodatkiem.
jeśli już chcesz się wypowiadać, to wypowiadaj się z sensem. Opinii takiego poziomu nie potrzebuję.
Lena20
Miła Kobietka

Post autor: Lena20 »

Kiepsko , ale skok wbok niC Ci nie da tylko wyrzuty sumienia i żal do samej siebie są tabletki albo przytrzymuj go to meczące na poczatku ale potem jest lepiej ps. wiem co pisze ;P
Lenkaaaa ;**
Libka

Post autor: Libka »

A może problem jest z Tobą, a nie z chłopakiem? Była mojego faceta tez nie mogła z nim dojść. Starał się jak mógł, a ona nic... Natomiast ja mam z nim orgazmy raz za razem :)
Może jeszcze nie jesteś pewna swojej seksualności? Polecam ćwiczenia na mięśnie Kegla i trochę dobrej lektury np: http://org-epost.com/book19783562.php
Jessy

Post autor: Jessy »

brunetka2801 pisze:może masz racje. kochamy się rzadko, bo jakos 3-4 razy w miesiącu, na więcej nie możemy sobie pozwolić. doświadczenia też nie mamy bo oboje jestesmy dla siebie pierwszymi partnerami. ja jednak cały czas obwiniam chłopaka za to, bo mam wrazenie ze gdyby mógł dłuzej to doszłabym. a nawet nie mam możliwości się przekonac. smutne.
To może po prostu jest za bardzo napalony? :) Masturbuje się? Dobrym rozwiązaniem jest także ćwiczenie mięśni Kegla (odpowiedzialnych za wytrysk), podsuń mu jakiś pomysł :)
Angelina Jolie skorzystała z implanty gdańsk :)
ODPOWIEDZ