Chciałam zmienić swój krem pod oczy

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
jadduus
Miła Kobietka

Chciałam zmienić swój krem pod oczy

Post autor: jadduus »

Chciałam zmienić swój krem pod oczy, bo jakoś nie do końca jestem przekonana o jego efektywnym działaniu i szukam jakiegoś dobrego produktu, po który można sięgnąć. Jak jesteście w stanie coś zaproponować to chętnie skorzystam z podpowiedzi, mogą być jakieś fajne naturalne produkty, z których sami korzystacie.
staneverglow
Jestem tu nowa :)

Re: Chciałam zmienić swój krem pod oczy

Post autor: staneverglow »

Cześć! Ja Ci bardzo polecam krem pod oczy w formie roll-on od Herbal Care. Można znaleźć go w bardzo przyzwoitej cenie.
Moskala

Post autor: Moskala »

Oferta e-naturalne.pl będzie bardzo dobrym wyborem jeśli szukasz naturalnych kosmetyków. Świetny sklep, który ma dużo różnych propozycji w sprzedaży i każdy na spokojnie może coś dla siebie wybrać. Dużo różnych produktów, dobre ceny a jednocześnie naturalny skład, co sprawia, że jakościowo będzie można liczyć na to, że produkty będą bardzo dobrym wyborem przy pielęgnacji.
szpilka
Fajna Kobietka

Post autor: szpilka »

ja mam bardzo fajne serum z bielendy, a dokladnie seria red ginseng :) jestem w takim wieku, ze uzywanie kosmetykow przeciwzmarszczkowych to u mnie norma, ale efekty sa naprawde super :)
dianuska

Post autor: dianuska »

A sprawdzalas moze ten krem z linii eco nature z bielendy? u mnie przyniosl naprawde fajne efekty, pozwolil zmniejszyc cienie i naprawde ladnie wygladzil skore w okolicach oczu
ODPOWIEDZ