Chciałam zmienić swój krem pod oczy
Chciałam zmienić swój krem pod oczy
Chciałam zmienić swój krem pod oczy, bo jakoś nie do końca jestem przekonana o jego efektywnym działaniu i szukam jakiegoś dobrego produktu, po który można sięgnąć. Jak jesteście w stanie coś zaproponować to chętnie skorzystam z podpowiedzi, mogą być jakieś fajne naturalne produkty, z których sami korzystacie.
-
staneverglow
- Jestem tu nowa :)
Re: Chciałam zmienić swój krem pod oczy
Cześć! Ja Ci bardzo polecam krem pod oczy w formie roll-on od Herbal Care. Można znaleźć go w bardzo przyzwoitej cenie.
Oferta e-naturalne.pl będzie bardzo dobrym wyborem jeśli szukasz naturalnych kosmetyków. Świetny sklep, który ma dużo różnych propozycji w sprzedaży i każdy na spokojnie może coś dla siebie wybrać. Dużo różnych produktów, dobre ceny a jednocześnie naturalny skład, co sprawia, że jakościowo będzie można liczyć na to, że produkty będą bardzo dobrym wyborem przy pielęgnacji.
ja mam bardzo fajne serum z bielendy, a dokladnie seria red ginseng
jestem w takim wieku, ze uzywanie kosmetykow przeciwzmarszczkowych to u mnie norma, ale efekty sa naprawde super 
A sprawdzalas moze ten krem z linii eco nature z bielendy? u mnie przyniosl naprawde fajne efekty, pozwolil zmniejszyc cienie i naprawde ladnie wygladzil skore w okolicach oczu