Chcę skończyć ze sobą
Chcę skończyć ze sobą
Moje życie nie ma już sensu
Często miałam takie myśli, ale teraz są coraz gorsze
Jestem beznadziejna
Często miałam takie myśli, ale teraz są coraz gorsze
Jestem beznadziejna
Re: Chcę skończyć ze sobą
Ona kazde zycie ma sens, czasem tylko moze ciezej go znalezc. Bylas moze u specjalisty z tymi myslami?
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

Co jakiś czas w życiu zdarzają się problemy, których rozwiązania nie umiemy sobie wyobrazić. Po jakimś czasie okazuje się, że to rozwiązanie było błahe, tak samo jak problem. Trzeba zacisnąć zęby i przetrwać trudniejszy okres, bo zza chmur w końcu wyjdzie słońca.
Głowa do góry Ona27. Trzymamy za Ciebie kciuki!
Głowa do góry Ona27. Trzymamy za Ciebie kciuki!
Zachęcam do odwiedzenia mojej strony internetowej tutaj.
-
VeraWercia12
- Jestem tu nowa :)
Też to miałam,w niczym nie widziałam sensu.
natychmiast idź do psychiatry , 1 miesiąc z lekami i zobaczysz życie w innych barwach. Masz depresje, widzisz swiat innym niż jest.ODZYSKASZ SWOJE ZYCIE NA NOWO!!!!!!!!!!!!!!!!!
natychmiast idź do psychiatry , 1 miesiąc z lekami i zobaczysz życie w innych barwach. Masz depresje, widzisz swiat innym niż jest.ODZYSKASZ SWOJE ZYCIE NA NOWO!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie poddawaj się. W każdy momencie zdarzają się wątpliwości i rozterki, ale to minie - zobaczysz.
Ona27 i jak tam u Ciebie?
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...