cellulit
Re: cellulit
Kochana nic ci tak nie pomoże jak ćwiczenia !
Dokladnie! ćwiczenia ćwiczenia ćwiczenia + dieta dieta dieta. I tak, bede trabic o tym caly czas. Zadne preparaty nic nie zdzialaja 
Preparaty pomagają, bez przesady! Pomagają zachować skórę w dobrej kondycji, zadbaną i gładką - wiadomo, ćwiczenia i dieta odwalają tutaj lwią część roboty w walce przeciw cellulitowi, no ale
Ja czuję, jak "Pomarańczowa skórka" Bielendy mi pomogła nieco w usunięciu cellulitu 
A mi pomogły zabiegi karboksyterapii i każdemu też je polecam 
-
Rzesy-Sklep_pl
- Miła Kobietka
Jestem tego samego zdania,zdrowy tryb życia plus ćwiczenia to w zasadzie recepta na sukces więc czemu by chociaż nie spróbować. W tym przypadku suplementy czy kosmetyki to tylko dodatek do całości.
-
Karolcia93
- Miła Kobietka
Zgadzam się, ja na zabieg zdecydowałabym się, jeżeli wszystkie inne środki by zawiodły... To byłaby totalna ostateczność. Ruch, regularne ćwiczenia i zdorwe odżywianie działają cuda. Do tego dobre komsetyki i nie trzeba wydawac kupy pieniędzy na zabiegi:)
Zdumiewające że każda z was pisze o ruchu 
W sumie to fajnie, bo to znaczy że mój zawód nie wyginie i będę ciągle potrzebna.
Na zabieg zdecydowałam się ze względu na fakt że trenerce fitnessu nie wypada świecić po oczach cellulitem.
Nikt mi tylko nie powie że sam ruch wystarczy do tego żeby cellulit pokonać.
Przy wzroście 160cm i wadze 51kg miałam z tym ogromny problem, którego sam ruch i dieta pokonać nie był w stanie.
Ale cieszę się że są ludzie którym to wystarcza, zawsze mogę zaprosić na wspólne ćwiczenia do mnie do klubu
W sumie to fajnie, bo to znaczy że mój zawód nie wyginie i będę ciągle potrzebna.
Na zabieg zdecydowałam się ze względu na fakt że trenerce fitnessu nie wypada świecić po oczach cellulitem.
Nikt mi tylko nie powie że sam ruch wystarczy do tego żeby cellulit pokonać.
Przy wzroście 160cm i wadze 51kg miałam z tym ogromny problem, którego sam ruch i dieta pokonać nie był w stanie.
Ale cieszę się że są ludzie którym to wystarcza, zawsze mogę zaprosić na wspólne ćwiczenia do mnie do klubu
theila, z tej samej serii mają tez koncentrat do ciała, widziałaś? taki balsam idealny do masażu po peelingu, świetna sprawa i efekty stosowania naprawdę widać 
SPAM
SPAM
Ostatnio zmieniony czw kwie 10, 2014 12:21 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
ja w ogóle nie wierze w te wszystkie zabiegi. jeśli potem będziesz jeść śmieci, od których powstał ten cellulit to cudów nie ma... wszystko wróci.
niestety.
trzeba zmienić styl życia i być cierpliwym
Ja też jestm szczupła dbam o siebie ale niestety po ciąży pojawił się cellulit i od kilku lat nie mogę się go pozbyć.Zastanawiam sie nad poddaniu się zabiegom w centrum leseroterapii.Czytałam że w pierwszej fazie wystarcza odpowiednia dieta,ćwiczenia czy kosmetyki drenujące ale w kolejnych fazach już nie.
-
misiapysia
- Miła Kobietka
tez stosuje wlasnie pomaranczowa skorke1mpresja pisze:Preparaty pomagają, bez przesady! Pomagają zachować skórę w dobrej kondycji, zadbaną i gładką - wiadomo, ćwiczenia i dieta odwalają tutaj lwią część roboty w walce przeciw cellulitowi, no aleJa czuję, jak "Pomarańczowa skórka" Bielendy mi pomogła nieco w usunięciu cellulitu
-
Karolcia93
- Miła Kobietka
A które kosmetyki z tej serii stosujesz? Bo nie wiem, czy lepiej stosować tylko 1,czy dla lepszego efektu pare z tej samej serii...misiapysia pisze: tez stosuje wlasnie pomaranczowa skorkerowniez uwazam ze mi pomogla
moze nie cwicze intensywnie- jazda na rowerze czy rolkach, ale uwazam ze efekt i tak jest bardzo dobry
-
Rzesy-Sklep_pl
- Miła Kobietka
Ja już swoje zdanie przedstawiłam powyżej,ale przypomnę: same zabiegi podczas walki z cellulitem to nie wszystko,tutaj liczy się również aktywność fizyczna,zabiegi u profesjonalisty jak i wizyty na basenie i masaż biczami wodnymi,to działa cuda.
- Specjalista Aspazji
- Fajna Kobietka
Warto poddać się zabiegom Endermologii. Są naprawdę skuteczne. Ujędrniają skórę, modelują sylwetkę i pozwalają pozbyć się zbędnego tłuszczu.
-
milenka-buziaczek
- Miła Kobietka
Zabiegi to nie wszystko
rzesy-sklep mają rację
Aktywność fizyczna jest źródłem do sukcesu!
Jazda na rolkach super na nogi. Ja robię sobie nogi peelingiem z kawy 
Z pewnoscia urozmaicone i systematyczne cwiczenia ,wspomagane odpowiednio
ulozona i dobrana dieta wiele moze pomoc , ale rowniez waznym elementem jest dbalosc i to taka
restrykcyjna o cialo , szczegolnie objete skorka pomaranczowa.
Masaze to podstawa calej pomaranczowej akcji.
A jak uzupelnimy to odpowiednimi zestawami kosmetycznymi, to moze ograniczymy chciaz dalszy rozwoj skorki pomaranczowej, ktora szpeci nasze cialo.
Jedno jest pewne efekty napewno uzyskaja tylko Ci ktorzy sa konsekwentni w dzialaniach i oczywiscie diabelnie cierpliwi.
Innej opcji po prostu nie ma.
ulozona i dobrana dieta wiele moze pomoc , ale rowniez waznym elementem jest dbalosc i to taka
restrykcyjna o cialo , szczegolnie objete skorka pomaranczowa.
Masaze to podstawa calej pomaranczowej akcji.
A jak uzupelnimy to odpowiednimi zestawami kosmetycznymi, to moze ograniczymy chciaz dalszy rozwoj skorki pomaranczowej, ktora szpeci nasze cialo.
Jedno jest pewne efekty napewno uzyskaja tylko Ci ktorzy sa konsekwentni w dzialaniach i oczywiscie diabelnie cierpliwi.
Innej opcji po prostu nie ma.
- Specjalista Aspazji
- Fajna Kobietka
Dieta też jest bardzo ważna w walce z cellulitem: wyeliminuj potrawy tłuste i ostro przyprawione, zmniejsz spożywanie soli - zamiast niej stosuj mieszanki ziołowe, ogranicz słodycze i fast-foody, nie pij kawy. Jedz mało, ale często, najlepiej 4-5 razy dziennie. Przestaw się na produkty lekkostrawne (ryby, chude mięso, chude sery, ryż), jedz dużo owoców i warzyw, zadbaj o bogate źródła potasu, włącz do diety dużo selera, pietruszki, produkty bogate w witaminy z grupy B. Jedz potrawy bogate w kwasy tłuszczowe omega-3, omega-6 i omega-9.
Sama zielona herbata nic nie da jeśli źle się odżywiasz. W pozbyciu się cellutitu lub zredukowaniu go pomaga wykorzystanie kilku czynników na raz: dieta, sport, masaże oraz zabiegi medycyny estetycznej.
http://jadorebeauty.pl/
Moim sposobem na jędrne i gładkie ciało jest systematyczny sport, dieta uboga w cukry i tłuszcze plus masowanie ciała masażerem i stosowanie sprawdzonych SKUTECZNYCH kosmetyków. Szczerze polecam balsamy wyszczuplające marki taovital SPAM
Ostatnio zmieniony czw wrz 11, 2014 12:07 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
marzą mi się ekskluzywne meble
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Ruch i zdrowa dieta jak najbardziej będą w skazane w przypadku walki z cellulitem,jednak najlepiej działają kosmetyki z kolagenem plus kilka razy w tygodniu basen,sauna i bicze wodne,mi bardzo pomagają,polecam spróbować.
może zabieg na cellulit. wiem ze w arkadii w opolu jest zabieg smooth shaper bardzo skuteczny jeśli chodzi właśnie o cellulit
to taki zmasowany atak 
-
Mala__Di
Ostatnio wypróbowałam zabieg kriolipolizy i naprawdę go polecam! W końcu coś, co mi pomogło... Byłam w salonie Vici Hair w Krakowie.
- Specjalista Aspazji
- Fajna Kobietka
Dietę i odpowiednią ilość aktywności fizycznej warto wesprzeć zabiegami Cellactor Medical Storz lub Maximus TriLipo. Każde z tych urządzeń wykorzystuje inną technologię, jednak oba są bardzo skuteczne w walce z cellulitem.