cellulit
-
kasia1993
Re: cellulit
Cześć dziewczyny !
Wiem, że to z innej beczki ale czemu miałybyście nie skorzystać jak ja.
Poniżej macie link do wygrania bonu o wartości 1000zł do Reserved ! Mi się pofarciło, co Wam szkodzi spróbować i poświęcić minutkę !
Pozdrowionka i życzę powodzenia !!!! ))))
Link: http://bemol.ebrokerpartner.pl/short/d5xn
Wiem, że to z innej beczki ale czemu miałybyście nie skorzystać jak ja.
Poniżej macie link do wygrania bonu o wartości 1000zł do Reserved ! Mi się pofarciło, co Wam szkodzi spróbować i poświęcić minutkę !
Pozdrowionka i życzę powodzenia !!!! ))))
Link: http://bemol.ebrokerpartner.pl/short/d5xn
Dla mnie peeling z kawy jest numerem jeden. Skóra jest po nim bardzo gładka. Niestety sam nie jest az tak skuteczny dlatego szukam jakis inych metod. Ostatnio znalazlam maseczke z cynamonu, spirytusu i kawy, która trzeba nałozyć i owinąć się folią. Tu: http://snapja.com/domowe-sposoby-na-cel ... cje-ogolne jest dokladny opis. Mam ochote ją zrobić tylko ten spirytus w połączeniu z folią mnie zastanawia. Robiła ją może, któraś z Was?
Dziewczyny, a słyszałyście o zabiegu kolagenowym? Byłam ostatnio u kosmetyczki i po 1 razie widać już jakieś efekty. Oczywiście cellulit się nie rozpłynął, ale skóra jest bardziej jędrna. Za zabieg zapłaciłam 70 zł, więc tragedii nie ma. Przejdę się jeszcze raz, a potem sama kupię kolagen i będę uskuteczniała zwalczanie cellulitu w domowym zaciszu 
Kobieta łatwiej przyzna, że nie ma racji, gdy ma rację, niż gdy jej nie ma.
Szkoda kasy na zabiegi u kosmetyczki, skoro ten sam efekt możesz uzyskać w domu. Ja dostałam kolagen od męża, bo wierciłam mu dziurę w brzuchu
Wiem na pewno, że zamówił z internetu, ale nie powiedział mi ile zapłacił. A ty skąd będziesz zamawiać i za ile??
Z http://kolagencolvita.otwarte24.pl za 147 zł, z tego co mają napisane na stronie przy stosowaniu 2-3 razy dziennie powinno wystarczyć na ponad 2 miesiące. Więc nie jest tak źle 
Kobieta łatwiej przyzna, że nie ma racji, gdy ma rację, niż gdy jej nie ma.
-
poziomkaa
A możecie mi tak jak krowie na rowie napisać, co się robi w domu z tym kolagenem?
podejrzewam, że nie wstrzykuje samodzielnie, więc co, wsmarowuje jak krem? Warto?
Moja koleżanka stosuje się teraz do wytycznych Celluprogram'u, dopiero 2. tydzień leci i już jakieś efekty mówi, że widzi, więc jestem ciekawa, co będzie po miesiącu, może sama też spróbuję, chociaż nie wiem, czy mi zapału starczy na tyle czasu
Moja koleżanka stosuje się teraz do wytycznych Celluprogram'u, dopiero 2. tydzień leci i już jakieś efekty mówi, że widzi, więc jestem ciekawa, co będzie po miesiącu, może sama też spróbuję, chociaż nie wiem, czy mi zapału starczy na tyle czasu
Tzn. co robi? Jakiś zestaw ćwiczeń? Ja na razie stosuję peeling i masaż szorstką gąbką, ale niestety efekty są znikome, dlatego też mnie interesują sprawdzone metody...poziomkaa pisze:Moja koleżanka stosuje się teraz do wytycznych Celluprogram'u, dopiero 2. tydzień leci i już jakieś efekty mówi, że widzi, więc jestem ciekawa, co będzie po miesiącu, może sama też spróbuję, chociaż nie wiem, czy mi zapału starczy na tyle czasu
"Nie macie pojęcia, jak kiepskie mam o sobie zdanie i jak mało na nie zasługuję" W.S. Gilbert
-
poziomkaa
Celluprogram to taki kompleksowy program walki z cellulitem, z rozpiską: dziś ćwiczysz to i to, masujesz się tak i tak, jesz to i pijesz taką herbatę, a tego dnia tygodnia robisz peeling, a tamtego maseczkę na uda. Nie wiem, jak to dokładnie opisać, bo mniej więcej tak mi opowiadała 
-
Biopiekno_pl
- Miła Kobietka
Najlepsze na ujędrnienie skóry są masaże i to najlepiej na bazie kremów czy preparatów do ujędrniania skóry. Dobre są również kąpiele naprzemienne-ciepło/zimno, usprawnią one krążenie.
www.biopiekno.pl - Kosmetyki naturalne, ekologiczne, organiczne i mineralne.
Hmmm, a ta dieta jest wymagająca? Czy to tylko takie ogólne uwagi? Nie chciałabym się odchudzać teraz i specjalnie zmieniać całe moje menu na potrzeby tylko cellulitu...poziomkaa pisze:Celluprogram to taki kompleksowy program walki z cellulitem, z rozpiską: dziś ćwiczysz to i to, masujesz się tak i tak, jesz to i pijesz taką herbatę, a tego dnia tygodnia robisz peeling, a tamtego maseczkę na uda. Nie wiem, jak to dokładnie opisać, bo mniej więcej tak mi opowiadała
"Nie macie pojęcia, jak kiepskie mam o sobie zdanie i jak mało na nie zasługuję" W.S. Gilbert
-
Balwinka101
- Jestem tu nowa :)
Ja uprawiam dużo sportu, myje sie tylko w zimnej wodzie (po dłuższym czasie nie taki diabeł straszny..
i uzywalam serii slimline z FlosLeku, kiedy zaczęłam zauważać coś na nogach - teraz już nie mam problemów. Ale trzeba sie pilnować.
Cellulit zmora wszystkich kobiet, sama z nim się zmagam od pewnego czasu i wiem jedno żaden kosmetyk tani czy drogi nie daj takich efektów co zdrowa dieta, regularny sport oraz masaże czy peelingi. Ostatnio wypróbowałam peeling kawowo-cukrowy z przepisu na stronie http://www.zwalcz-cellulit.pl/domowe-sp ... lulitem.pl jest świetny na cellulit, polecam

-
poziomkaa
Z tego, co wiem, to nie, bo to bardziej są takie wytyczne i przykładowe jadłospisy + uczula się, czego unikać, bo wpływa na rozwój cellulitu. Ja chyba od stycznia też zacznę ten program.qiqolina pisze:Hmmm, a ta dieta jest wymagająca? Czy to tylko takie ogólne uwagi? Nie chciałabym się odchudzać teraz i specjalnie zmieniać całe moje menu na potrzeby tylko cellulitu...poziomkaa pisze:Celluprogram to taki kompleksowy program walki z cellulitem, z rozpiską: dziś ćwiczysz to i to, masujesz się tak i tak, jesz to i pijesz taką herbatę, a tego dnia tygodnia robisz peeling, a tamtego maseczkę na uda. Nie wiem, jak to dokładnie opisać, bo mniej więcej tak mi opowiadała
-
Natalia Sabała
- Miła Kobietka
Re: Cellulit!!!!!!!!!
Najlepiej gdybyś polubiła swój cellulit. Faceci nawet nie wiedzą co to jest. To my kobiety stwarzamy problem, którego nie ma.martka1987 pisze:Jak sie pozbyc tego dziadostwa?? Nabawilam sie tego przez nagla zmiane trybu zycia, siedzaca prace itd Dodam ze jestem szczupla mam 176 cm i wazw 56 kg takze nie potrzebuje chudnac Skacze na skakance pije hektolitry zielonej herbaty nie uzywam cukru, masuje cialo rekawica wcieram balsamy robie masaze wodne i nic!!!! Co jeszcze stosujecie na te przykra dolegliwosc niedlugo lato i trzeba bedzie zdjac zimowe ciuchy a tu co... :/ Co jeszcze mozecie mi polecic? dodam ze czasami cieprie na zaparcia i czesto mam brzuch jak balon... aktivia mi nie pomaga wogole kiedys dzialala kawa i papieros ale teraz rzucilam palenie a kawy tez juz nie pije....
Natalia Sabała
Polecam wam ten sklep fryzjerski.
Polecam wam ten sklep fryzjerski.
-
marlena.mucha
oo, dieta i cwiczenia - racja, bez nich nic się nie zdziała. ale ja niestety miałam już taki cellulit, ze sama dieta i cwiczenia chyba bym musiała rok stosować żeby był efekt, a chciałam dobrze wygladać na wakacje w zeszłym roku. No i się zapisałam na zabiegi Reaction. NIe powiem - kosztowały niemało (ale też nie majątek), ale za to nie były nieprzyjemne. Ważne że po 4 wizytach mogłam wyjechać i eksponować ciało w bikini
Ale ale.. nie sam zabeig pomógł, bo tak jak tu piszecie masowałam się specyfikami z drogerii i domowymi peelingami pomiędzy zabiegami, a także zwracałam uwagę na to, co jem. Reaction usunął mi do teraz razem z masażami cellulit. Wiem, że musze uważać, by znów nie wrócić do tego stanu co wcześniej! Trzymam za Was kciuki dziewczyny :]
-
Kobietadojrzala
Sport uprawiam prawie od zawsze , choć mam już 40 lat. Cellulit prześladuje mnie od 5 lat. Nic nie pomaga sport, lepiej jest po bankach chińskich. Teraz chodzę na specjalny zabieg lipolizę Proshock i jest efekt. Zostało, jeszcze 4 zabiegi , ale po trzech jest ok. Wiem ,chociaż ,ze latem rozbiorę się na plaży. Zabieg robię tam , gdzie robiłam mezoterapiegłowy skóry czyli u dr. Maruszy.
-
Eleonorcia221
no tak, walka z tym dziadostwem nie należy do najłatwiejszych, ale jak się tylko człowiek zaprze, to idzie tą wojnę wygrać. Ja zaczęłam od diety- zero cukru i słodyczy, a do tego spam aj no póki co walczymy. nie jest łatwo, bo ze słodyczy ciężko mi zrezygnować i trochę podjadam, ale po tym błotku to skóra wygląda z każdym dniem lepiej. ale na zakończenie terapii trzeba jeszcze poczekać;]
Ostatnio zmieniony śr paź 02, 2013 11:52 am przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Powód: spam
Witaj
Przyznam, że sama miałam cellulit a obecnie sprzedaję kosmeceutyki, które pomogły mi pozbyć się nie tylko cellulitu. Są skuteczne i naturalne.
Jeśli chcesz więcej info proszę o kontakt 506 042 585
Pozdrawiam
Przyznam, że sama miałam cellulit a obecnie sprzedaję kosmeceutyki, które pomogły mi pozbyć się nie tylko cellulitu. Są skuteczne i naturalne.
Jeśli chcesz więcej info proszę o kontakt 506 042 585
Pozdrawiam
ja nie wiem od czego to zależy, ale mi na cellulit pomogło chociażby to, że nie jadam już w fastfoodach, staram się nie jeść wieczorami, piję dużo wody, pływam i stosuję kosmetyki wspomagające - od dłuższego czasu jest to seria Slimline Flosleku, którą mogę polecić z pełnym przekonaniem.
podobają się Wam elewacje drewniane?
Hej dziewczyny jestem tu nowa ale od razu mam pytanie, noszę się z zamiarem wykupienia serii 10 zabiegów endomasażu w gabinecie http://www.bialy-lotos.pl we Wrocławiu i mam pytanie czy te 10 zabiegów starczy abym się pozbyła tego ustrojstwa, ponoć mają oryginalne urządzenie firmy LPG, które jak słyszałam daje najlepsze i najszybsze rezultaty, niby 500zł to nie aż tak dużo ale jednak....
Dzięki serdeczne za odpowiedź
Pozdrawiam
Eliza
Dzięki serdeczne za odpowiedź
Pozdrawiam
Eliza
-
aneta.krzemionka
Hej Dziewczyny, ja tez od jakiegos czasu borykam sie z tym problemem:(. Na szczescie siostra polecila mi sprawdzony (ona stosuje go juz od ponoc chyba 3 miesiecy) suplement diety Femina expert. Wcznesniej oo nim nic nie slyszalam, ale jestem tez pozytywnie zaskoczona. Widze lekka poprawe-stosuje go dopiero miesiac wiec ciezko stwierdzic jak do konca bedzie na mnie dzialal ale jak narazie jestem zadowolona. No i tak na marginesie wlosy przestaly mi tak garsciami leciec-mialam niedawno operacje z narokoza ktora niestety mocno dala mi pod tym wzgledem popalic:(. Femine najlatwiej jest zamowic na stronie www.feminaexpert.pl . Jest to produkt mocno specjalistyczny i stad trudnosc w dostaniu go. Na szczescie szybko doszedl do mnie:). Tak swoja droga-mam nadzieje, ze uporam sie z cellulitem przed latem, bo tak jak nigdy-po prostu bardzo sie krepuje pokazac komukolwiek... Jestem szczupla i nigdy wczesniej nie mialam z tym problemu:/
Ten spirytus mnie nie przekonuje - skóra w kontakcie z alkoholem się wysusza. Ale kawę i cynamon można zmieszać z olejem - ja stosuję to jako peeling, ale równie dobrze można zrobić z tego maseczkę. Olej rzepakowy w przeciwieństwie do spirytusu odżywi, natłuści i zregeneruje (ma dużo witaminy E i A).nunkaa pisze:Dla mnie peeling z kawy jest numerem jeden. Skóra jest po nim bardzo gładka. Niestety sam nie jest az tak skuteczny dlatego szukam jakis inych metod. Ostatnio znalazlam maseczke z cynamonu, spirytusu i kawy, która trzeba nałozyć i owinąć się folią. Tu: http://snapja.com/domowe-sposoby-na-cel ... cje-ogolne jest dokladny opis. Mam ochote ją zrobić tylko ten spirytus w połączeniu z folią mnie zastanawia. Robiła ją może, któraś z Was?
ja to czasami mam wrazenie ze on nigdy nie wroci, kiedś jak mialam sprawny masażer, to faktycznie trochę się zmniejszł cellulit, ale wtedy też schudlam...
a takie "urządzenia" coś dają?
zakupy.pl/p/206/14104464/rio-pro-lift-pielegnacja-twarzy-rio-prezent-nowosci.html">http://prezenty-zakupy.pl/p/206/1410446 ... wosci.html
pytam z ciekawości
zakupy.pl/p/206/14104464/rio-pro-lift-pielegnacja-twarzy-rio-prezent-nowosci.html">http://prezenty-zakupy.pl/p/206/1410446 ... wosci.html
pytam z ciekawości
Ja nie wiem, ale możesz kupisz i spróbujesz i opowiesz Nam o tym czy działa dobrze ?marboj pisze:a takie "urządzenia" coś dają?
pytam z ciekawości
Jak będzie ok to kupie mojej dziewczynie