Budyń na inaczej
Budyń na inaczej
Drogie panie, ostatnio moja dobra koleżanka podała mi świetny pomysł na budyń ale "inaczej". Osobiście go wypróbowałam, budyń wyszedł idealny. Można zrobić również z tego masę np do sernika ( dodając miej soczku ). Macie ochotę na budyń o smaku soku bananowo-pomarańczowym, nic trudnego... Kupcie wasz ulubiony sok, obojętnie jaki a budyń koniecznie waniliowy lub ( te białe ) i zróbcie je według przepisu... GENIALNE !!
Re: Budyń na inaczej
Też nie zakumałam
A by mnie to interesowało, bo nie przepadam za "normalnym" budyniem 
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
Tak, myślę, że to o to chodziło
Ja kiedyś robiłam budyń na soku jabłkowym ale był jako krem do ciasta
Fajnie wyszło.
Przepraszam że teraz dopiero odpisuję.
Tak, zamiast mleka dodajemy soczek. Polecam jabłkowy. Kupujecie budyń, a zamiast mleka dodajecie sok ( wasz ulubiony ). Ta opcja jest dla pań / niejadków tradycyjnego budyniu z mleka.
Tak, zamiast mleka dodajemy soczek. Polecam jabłkowy. Kupujecie budyń, a zamiast mleka dodajecie sok ( wasz ulubiony ). Ta opcja jest dla pań / niejadków tradycyjnego budyniu z mleka.
ja budyń synkowi robię tak. Blenderem miksuje banana, zalewam mlekiem (około 1/2 szklanki) i mieszam z łyżeczką mąki ziemniaczanej. Po zagotowaniu pycha domowy budyń bez chemii.