Budowanie poczucia własnej wartości po rozstaniu

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
olamala
Jestem tu nowa :)

Budowanie poczucia własnej wartości po rozstaniu

Post autor: olamala »

Cześć dziewczyny. Piszę pracę Magisterką na temat "budowanie poczucia własnej wartości u kobiet, po rozpadzie związku partnerskiego". Temat się wziął z tego powodu, ze byłam 7 lat w związku, byłam zaręczona, była juz sala, byla juz suknia i pół roku przez ślubem postanowiłam odejść od narzeczonego, ponieważ ciągle mnie okłamywał miał problemy z hazardem itd.
Trochę czasu na swoich błędach doszłam do tego jak żyć sama, jak czerpać z tego radość i jak w ogóle funkcjonować, bo przyznam szczerze nie pamiętałam jak to być w pojedynkę. Budowałam własne poczucie wartości od nowa, budowałam całe swoje "ja" od nowa. Dziś czuję się dobrze i czerpię z życia to co przyjemne, chodź mimo tego, ze brakuje mi ciepłości i czułości przytulenia się to wiem ze jeszcze nie jestem gotowa na to by związać się z kimś na nowo.
Piszę pracę na ten temat i poszukuję paru kandydatek, które zechciałyby mi opisać swoją historię z partnerem, a mianowicie jak się poznaliście ile trwał związek oraz dlaczego i jak się rozpadł oraz to w jaki sposób doszłyście do siebie oraz zapanowałyście nad własnym życiem. W jaki sposób stworzyłyście swoje własne "ja" na nowo. Mam przygotowane pare pytań, gdyby któraś była chętna i również zmagałą siez takimi myślami i zechciałaby mi pomóc i odpowiedzieć treściwie na 8 pytań byłabym bardzo wdzięczna. mój e-mail [email protected] proszę napiszcie :)) Całuje serdecznie
ODPOWIEDZ