Brat chlopaka

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
kralowska
Jestem tu nowa :)

Brat chlopaka

Post autor: kralowska »

Witam. Zaczne od tego, ze jakies 3 lata temu poznalam pewnego chlopaka na imprezie. Nie chodzilam na dyskoteki, tylko na tej jednej imprezie bylam. Dajmy na to ze ma na imie Paweł. Świetnie bawilismy sie cala noc, na koncu probowal mnie pocalowac. Powiedzialam mu ze mam chlopaka to sobie odpuscił. (Po prostu nie chcialam sie calowac z pierwszym lepszym). Potem na festynie znowu go spotkalam. Oczywiscie znowu caly czas bawilismy sie razem. Kolejny festyn - znowu on. Ale wtedy poznalam tez jego brata. Wymienilismy sie numerami wszyscy, tak zebysmy mogli jeszcze sie kiedys spotkac na piwku :) Wtedy napisal do mnie jego brat (dajmy na to Krystian). Umowilismy sie z kolezankami u nich w domu. Popilismy sobie, potanczylismy, bylo milo. Krystian poszedl spac, Pawel mnie odprowadzil. Na pozegnanie chcial buzi, ale dostal tylko w policzek. Tak sie wszystko potoczylo ze od prawie 3 lat jestem z Krystianem. ALE... Jakos zawsze pociagal mnie rowniez Pawel. Zawsze byl wedlug mnie bardziej meski, ladniejszy, lepszy. Ale wiadomo, liczy sie charakter. Odkad bylam z Krystianem, Pawel mi dokuczal. Ciagle, na kazdym kroku. Gdy tylko poklocilam sie z Krystianem, Pawel szedl ze mna rozmawiac, konczylo sie na tym ze plakalam mu na ramieniu, a on mnie przytulal na pocieszenie. Gdy pogodzilam sie z Krystianem znowu zaczelo sie dokuczanie. Ostatnio byla sytuacja, gdy Pawel wyprawial urodziny. Krystek polozyl sie spac, a ja siedzialam z goscmi. Pawel mnie przy wszystkich przytulil i mowil "to jest moja kochana szwagierka" i czekal na buziaka w policzek. Dalam mu a potem palnelam "uwazaj bo bedzie ze zdradzam Krystiana". Zaczal sie smiac i mowil "oj nikt tak nie pomysli". Potem dal buziaka niby w policzek chcial a wyszlo w szyje. Pawel sie troszke upil to wzielam go do pokoju, bo chcialam go polozyc spac. Przytulil mnie i cos tam majaczyl. Wtedy gdy bylismy tak blisko, chcialam go pocalowac. Ale wiedzialam ze nie moge tego zrobic jego bratu. Nie wiem co o tym wszystkim myslec. Wiem ze Pawel jest dla mnie wredny, ale gdy tylko Krystiana nie ma w poblizu to jestem dla niego super. Wiem ze robie zle, ale nie moge nad tym zapanowac. Nie umiem tak. Wiem, ze poki bede z Krystianem zawsze bedzie mnie ciagnelo do Pawla. Jestem zazdrosna o wszystkie jego kobiety. Za kazdym razem przy okazji gdy pijemy piwko (chodzi o to, ze wtedy moge swobodnie go przytulic, bo niby dobrze sie bawimy i nikt nie bedzie nic podejrzewal, a tak naprawde serduszko mocniej mi bije). Straszne :(
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Re: Brat chlopaka

Post autor: Jamelia »

A do Krystiana coś czujesz? Napisłaś tak,że "jakos tak wyszło że jestesmy razem"...Jesteś pewna że Krystian cię kocha? Ewidentnie ciągnie cie do drugiego brata, tylko żeby się nie okazało że jak zdobędziesz zakazany owoc to serce się uspokuje i nie będzie już przy nim mocniej bić.Trochę głupia sytuacja jak by miało dojść do zamiany braci, no ale takie jest życie. Wszyscy chcemy byc szczęśliwi, tylko żeby nie cierpiały 3 osoby jak okaże się to zwykłym "kaprysem"
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
MlecznaCzekolada
Fajna Kobietka

Post autor: MlecznaCzekolada »

Najlepiej chyba odpuscic sobie i jednego i drugiego. Idealizujesz brata chlopaka, bo to co zakazane zawsze bardziej pociaga. W ten sposob tylko ranisz siebie i ich.
Czarny chleb i czarna kawa, opętani samotnością,
Myślą swą szukają szczęścia, które zwie się wolnością.
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Lepiej nie wchodzić pomiędzy dwóch braci. Można źle na tym wyjść.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
SuperMan

Post autor: SuperMan »

No popieram. Albo z tym pierwszym możesz sie ugadać i zapytać, czy to ni jest problem.
Najlepsze zarządzanie nieruchomościami warszawa
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Post autor: Madlen »

Z tego co napisałaś, wywnioskowałam że może podobasz się Pawłowi i on jest o Ciebie zazdrosny i dlatego Ci tak dokucza..
A co dokładnie czujesz do Krystiana?? jeśli jesteś z nim tylko po to żeby kogoś mieć to nie ma to najmnoejszego sensu, zakończ i zobacz co dalej będzie się działo.. Z drugiej strony Twój chłopak jest trochę dziwny.. Jak może się opić i iść sobie spać a Ciebie tak po prostu zostawić?? I jak może nie dostrzegać że własny brat uderza do jego dziewczyny? Trochę to takie skomplikowane..
Dlaczego wogóle zaczęłaś chodzić z Krystianem skoro Paweł bardziej Ci się podoba?
maaagnoliaaa

Post autor: maaagnoliaaa »

Tak jak niżej lepiej sobie odpuścić obydwóch albo zastanowić się jeżeli Cb ten drugi bardziej pociąga jakoś inaczej jest niż tym np: Krystianem, bo sama napisałaś, że tak wyszło może to akurat źle wyszło
ODPOWIEDZ