brak umowy
brak umowy
Witam pracuje już pól roku i nie dostałam jeszcze umowy co według was powinnam zrobic zapytać ich wprost kiedy dostanę czy czekać jeszcze chodzi o to ze nie mam nawet ubezpieczenia to
Re: brak umowy
Pytać.
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
No colours anymore, I want them to turn black
Zapytaj o umowę, bo to jest oszukiwanie, za długo już czekasz. Ja miałam w swoim życiu przypadek pracowałam miesiąc bez umowy aż w końcu zapytałam o umowę okazało się że mnie wcale nie zatrudnia i nawet za ten miesiąc mi nie zapłacili. Za tydzień poszłam do innej pracy, powiedział mi gość będziesz pracować 2, 3 tygodnie bez umowy potem damy ci umowę, powiedziałam że już raz tak pracowałam i umowy nie dostałam, mogę bez umowy pracować 2,3 ale dni. I ta historia skończyła się tak że po pierwszym dniu nie kazał mi już przychodzić, bo zobaczył że pozwolę sobie na takie traktowanie. Także w przyszłości wyciągam wnioski.
Witam
Ja miałam podobny przypadek tylko u mnie zaczęło się tak, że gdy poprosiłam szefa o składki ten mnie odesłał burowato do zUSU i sie okazało że nie płacił. Ty nie wiem na co czekasz
Ja miałam podobny przypadek tylko u mnie zaczęło się tak, że gdy poprosiłam szefa o składki ten mnie odesłał burowato do zUSU i sie okazało że nie płacił. Ty nie wiem na co czekasz
pytaj dziewczyno! nie dawaj się dalej wrabiac w prace na czarno!