Brak ochoty na seks z mezem
Brak ochoty na seks z mezem
Tak jak w temacie. Od kilku miesięcy mam zupełny brak ochoty na seks z mężem a wcześniej było dobrze. Nie wiem czy to jest zmęczenie pracą, mój mąż podnieca mnie jak zawsze ale gdy przychodzi co do czego to ja nie mam ochoty. On bardzo stara się mnie pobudzić, stwarza atmosferę, grę wstępna zaczyna już rano - powie miłe słowo, pocałuje czule, położy rękę tu i uwdzie przed wyjściem do pracy a wieczorem gdy jesteśmy umówieni na seks długo pieści sutki później łechtaczkę ale ja czuję dyskomfort i cały czar ucieka. Bardzo kocham męża i nie chcę żeby przez cos takiego nasze małżeństwo ucierpiało. Napiszcie czy któraś z was miała taki problem i jak sobie z nim poradziłyście.
Re: Brak ochoty na seks z mezem
Zbadaj sobie hormony, idź do seksuologa.
Dziewczyno ja tez miałam brak ochoty na seks a teraz mój facet nie daje mi rady. Jestem tak napalona że 3 razy w tygodniu to dla mnie mało. Biorę takie tabletki reklamowane jako cudowne zioła stosowane przez Azteków podczas orgii na pobudzenie - Feminam Libido. Na początku śmiałam się z tego że to jakaś bzdura ale postanowiliśmy z mężem "co szkodzi spróbować - obiecać" - jak mawiał klasyk. Zamówiliśmy sobie i wzięłam tak jak polecają ludzie w internecie nie tyle co napisane w ulotce 1 tabletkę ale 3 na raz. Jak się bawić to się bawić. Powiem wam że po około 30 - 40 minutach naszła mnie taka ochota że nie mogłam się opanować żeby nie dosiąść męża i to szybko bez żadnej gry wstępnej. dosłownie cała ja domagałam się seksu. Każde pchniecie we mnie było odczuwalne 100 razy bardziej intensywniej niż bez tych tabletek. Byłam po prostu w szoku. A najlepsze jest to że to są wyciągi ziołowe bez żadnej chemii. Teraz zmieniłam dawkowanie i biorę tylko po jednej tabletce ale codziennie. Mam po tym nie tylko ciągłe lekkie pobudzenie ale więcej siły do pracy, zmieniłam swój styl ubierania się na bardziej wyzywający i jestem otwarta na różne eksperymenty. Nie będę opisywała co ostatnio odwaliliśmy z mężem w restauracji ale to było naprawdę hot
)) Co do tych badań ja też zrobiłam hormony, morfologię itp... byłam u ginekologa czy to może jakiś problem fizyczny na przykład naczyniak w macicy itp... Wszystko wyszło ok. Przyczyna okazała się nie znana. Nie wiem czego mi brakowało ale te zioła zadziałały i to jest dla mnie ważne.
-
magdabrzeszcz
- Jestem tu nowa :)
Akurat znam te feminam libido o których tutaj piszesz. Kupiłam je kilka lat temu w Poznaniu w sklepie erotycznym. Miałam podobne wrażenia po nich jak Ty. W życiu lepszego seksu nie miałam. Ach ..... warto powspominać. Może wrócę do nich jak mój stary wydobrzeje bo podupadł na zdrowiu i na razie trzeba zapomnieć o igraszkach.
-
panciaklocia
Brak ochoty na seks jest jednym z najczęściej zgłaszanych problemów w związkach i zawsze powinien być traktowany jako coś nienormalnego. Spadek libido często wynika z okresowego lub stałego spadku libido, nieprzepracowanych emocji lub napięć w relacji. Gdy występuje podniecenie ciało powinno reagować pożądaniem. Brak ochoty na seks zmienia się w czasie i zależy od etapu życia, poziomu stresu oraz jakości relacji. W wielu przypadkach dobrze dobrana suplementacja szczególnie preparatami ziołowymi najwyższej jakości powoduje zwiększenie libido a co za tym idzie następuje właśnie poprawa relacji i ochota na seks stopniowo wraca. Wyjątkiem są tu choroby psychiczne czy inne zaburzenia.
-
stanislaw43
niezłe to jest