bóle żołądka,nudności...

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Justyna4

bóle żołądka,nudności...

Post autor: Justyna4 »

Witam.
Od kilku dni boli mnie żołądek zaraz po tym jak coś zjem a przy tym towarzysza mi nudności i zawroty głowy..nie wiem czym to może być spowodowane ale fatalnie się czuję;(czy mogę mieć problem z żołądkiem?proszę o pomoc..:(
Sharlot

Re: bóle żołądka,nudności...

Post autor: Sharlot »

wiesz co , tez tak ostatnio mam, tylko ze ja wiem ze spowodowane jest to naglymi skokami cisnienia. Pogoda za oknem sie zmienia, a organizm wariuje.
A moze jadlas cos ostatnio ciezkostrawnego? Ostatnio jadlam papryke i utknela mi skorka, po paru dniach dopiero mi przeszlo. W sumie powodow od ktorych mozesz sie zle czuj jest duzo, jezeli Ci nie przejdzie samo, to proponuje wizyte u lekarza .
Baśka1971
Fajna Kobietka

Re: bóle żołądka,nudności...

Post autor: Baśka1971 »

Jak to trwa dłużej niż kilka dni, to koniecznie lekarz. Oby to nie był wyrostek robaczkowy, bo takie objawy go też dotyczą. Moja rada - lekarz pierwszego kontaktu - skierowanie na USG i jak najszybsze badanie. Dobrze jest zrobić też badanie krwi (morfologia, OB i próby wątrobowe).
ODPOWIEDZ