BOL JAJNIKOW :(
-
kkajszczarek
- Jestem tu nowa :)
BOL JAJNIKOW :(
witam mam problem od paru dnie pobolewa mnie prawy jajki az kluje...a wczoraj przy stosunku z partnerem strasznie bolalo...co to moze oznaczac... prosze o pomoc...
Re: BOL JAJNIKOW :(
skoro już napisałaś temat, to wystarczy, zamiast wklejać tego samego posta w kilku tematach.
Któraś będzie mogła Ci pomóc to Ci tu odpisze....
Któraś będzie mogła Ci pomóc to Ci tu odpisze....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
A nie masz może dni płodnych, taki ból może oznaczać owulację.
Amantium irae amoris integratio.
Raczej przeziębione przydatki.
- ewciakanzas
- Miła Kobietka
Witam.
Ja sądzę, że to może być torbiel na jajniku, miałam taki przypadek jak ty, dłuższy czas mnie pobolewał jajnik taki kujący ból a podczas stosunku ból był nie do wytrzymania. Przez to miałam nieregularne miesiączki itd
Przebadał mnie ginekolog, zrobił usg i okazało się, że mam na prawym jajniku torbiel wielkości 5,5 cm i na lewym 3,5
Więc radze ci jak najszybciej zgłosić się do lekarza.
Pozdrawiam
Ja sądzę, że to może być torbiel na jajniku, miałam taki przypadek jak ty, dłuższy czas mnie pobolewał jajnik taki kujący ból a podczas stosunku ból był nie do wytrzymania. Przez to miałam nieregularne miesiączki itd
Więc radze ci jak najszybciej zgłosić się do lekarza.
Pozdrawiam
"Miłość rodzi się w spojrzeniu, ale dojrzewa w uśmiechu, tym uśmiechu, którym porozumiewacie się bez słów, a który oboje tak dobrze rozumiecie,
który mówi: jestem tu z tobą ... i zawsze będę..." ;**
Popieram: wizyta u lekarza 
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
idz jak najszbciej do ginekologa Ona Ci powie co to może być , ja miałam ten sam problem z lewym i okazało się pierw bakteria zapalenie potem 3 lata leczyłam to różnymi lekami czopkami aplikatorami ale pomogło
Lenkaaaa ;**
Dobrze prawi moja poprzedniczka. Do ginekologa i to w te pędy. Owszem czasem jajniki bolą, kiedy jest jajeczkowanie, ale zazwyczaj boli tylko jeden i nie jest to strasznie uciążliwy ból, zazwyczaj jedno góra dwudniowy. Jeśli bolą cię dłużej, idź do lekarza.
Brakuje ci uszczelki do połączeń kołnierzowych