boks garażowy

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
lazurowa
Jestem tu nowa :)

boks garażowy

Post autor: lazurowa »

Boksy garażowe przeznaczone są do pewnego i łatwego magazynowania wszystkiego, co jest potrzebne w garażu. Chciałabym się z Wami podzielić moim zakupem, ponieważ jestem zachwycona. Nie sądziłam, że to będzie tak idealne rozwiązanie moich problemów z wózkiem, sprzętem rowerowym i narzędziami męża. Zakupiliśmy boks garażowy producenta SABAJ z Krakowa. Cała konstrukcja jest solidna, bezpieczna i nie koliduje w jakikolwiek sposób z parkowaniem auta. Może ktoś podzieli się ze mną swoimi opiniami, spostrzeżeniami nt. takich magazynów?
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Re: boks garażowy

Post autor: Armigor »

Super pierwszy post na Forum i odrazu z reklamą
lazurowa pisze:Boksy garażowe przeznaczone są do pewnego i łatwego magazynowania wszystkiego, co jest potrzebne w garażu. Chciałabym się z Wami podzielić moim zakupem, ponieważ jestem zachwycona. Nie sądziłam, że to będzie tak idealne rozwiązanie moich problemów z wózkiem, sprzętem rowerowym i narzędziami męża. Zakupiliśmy boks garażowy producenta SABAJ z Krakowa. Cała konstrukcja jest solidna, bezpieczna i nie koliduje w jakikolwiek sposób z parkowaniem auta. Może ktoś podzieli się ze mną swoimi opiniami, spostrzeżeniami nt. takich magazynów?
:spam
AnaStazJa

Post autor: AnaStazJa »

Tak niestety zwykle bywa... :spam
karetia
Fajna Kobietka

Post autor: karetia »

Mowa o czymś takim?
Ale jaki jest tego cel? Bo z garażem to ma niewiele wspólnego. Nie widzę żadnego, konkretnego opisu ;-)
Ostatnio zmieniony czw gru 31, 2015 3:28 pm przez BlackWolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę nie spamować
Haska
Miła Kobietka

Post autor: Haska »

Ma wiele wspólnego z garażem, bo zastępuje jego część. Przecież to jest opisane w sieci - celem jest zrobienie sobie z tego, takiego małego magazynu, gdzie możesz trzymać opony, narzędzia, ewentualnie inne, niezbędne rozwiązania. Oczywiście - nie wszędzie będzie można z tego skorzystać. W tym zakresie musicie się już orientować u zarządzających waszym parkingiem.
karetia
Fajna Kobietka

BlackWolf - wrzucić zdjęcia się nie dało. Haska, rozumiem. Ale zwracać tutaj uwagę na jakieś konkretne parametry przy zakupie? Co tam ma znaczenie? Bo rozumiem na czym to polega, ale jakie parametry są istotne. Wyłącznie metraż? Ewentualnie dodatkowo coś, co znajduje się w środku?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Zdjecie zawsze da się wrzucić
Krótka instrukcja
babskiesprawy.pl/jak-dodawac-zdjecia-t10664.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/jak-dodawac ... 10664.html
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
karetia
Fajna Kobietka

No to raz jeszcze, od razu z foto, chodziło o coś takiego. Fotka pobrana od firmy Kart-map.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Haska
Miła Kobietka

Post autor: Haska »

No ja rozumiem - wszystko Ci już napisałam w poprzednim moim wpisie. To taki minimagazyn, który stawiasz sobie na swoim miejscu parkingowym. No i tam trzymasz istotne i przydatne do auta narzędzia itp. O co chcesz jeszcze zapytać? No i przede wszystkim - pytasz czysto teoretycznie, czy też faktycznie chcesz coś takiego kupić. Trzymasz auto na odpowiednim parkingu?
karetia
Fajna Kobietka

Tzn. będziemy prawdopodobnie mieli miejsce na parkingu krytym od lutego i chcemy coś takiego tam mieć, ale jeszcze nie rozmawiałam z właścicielami czy jest taka możliwość, bo nie wiedziałam, żeby ktoś miał tak boxy. Byłoby na pewno wygodniej niż wozić wszystko do piwnicy w bloku. Nie lubię zbędnych komplikacji. Miejsca na pojedynczy samochód jest sporo, tak więc powinno być ok.
ODPOWIEDZ