Błyszczyk powiększający usta
Błyszczyk powiększający usta
Witam Was kochane. Zamierzam kupić błyszczyk powiększający usta tylko wybór jest olbrzymi czy ktoś próbował coś firmy Idol Lips? Co sądzicie o takich błyszczykach?
Re: Błyszczyk powiększający usta
ja w ogóle nie używam błyszczyków, a jedynie szminkę, jakoś błyszczyk kojarzy mi się głównie z nastolatkami 
-
dominikap18
- Jestem tu nowa :)
błyszczyki nie są już tak "popularne" jak kiedyś. Te powiększające często "uczulają" , moja siostra miała wysypkę na ustach i strasznie były opuchniete.
kupiłam kiedyś taki "mrowiący" w usta, dość drogi, ale po chwilowym podrażnieniu nie działał jakoś rewelacyjnie, już nigdy więcej się nie zdecydowałam 
ja nie używam takich nowinek,jeśli błyszczyk to zwyczajny,on ma tylko podkreślić mą urodę,a nie ją przyćmić.
szybka-gotowka.net.pl
chciałabym przetestować, polecicie coś? widziałam zdaje się w Avonie taki... czy one faktycznie coś powiększają
?
Ja miałam z Sephory z pieprzem kajeńskim. Rzeczywiście mrowił w usta, ale tak całkiem przyjemnie. Pieprz zwiększa ukrwienie i na jakąś godzinę, góra dwie usta robią się pełniejsze, ale nie należy spodziewać się cudów. Fajny gadżet z funkcją mikro masażu 
Olejek kokosowy do włosów
-
modnisia711
- Jestem tu nowa :)
od błyszczyków wolę pomadki ochronne, odpowiednie do pory roku.
jeśli już błyszczyk tot tylko zwykły przeźroczysty.
ale to zalezy jak kto lubi, moja kolezanka np uwaza ze pomadki sa dla "bab" i jakby uzywała to czuła by się staaaro ;| dlatego uzywa tylko blyszczyków. powiększający tez ma i jest zadowolona, moze dlatego ze ma waskie usta.
jeśli już błyszczyk tot tylko zwykły przeźroczysty.
ale to zalezy jak kto lubi, moja kolezanka np uwaza ze pomadki sa dla "bab" i jakby uzywała to czuła by się staaaro ;| dlatego uzywa tylko blyszczyków. powiększający tez ma i jest zadowolona, moze dlatego ze ma waskie usta.
Ostatnio zmieniony wt lis 19, 2013 5:03 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Podany link do [img] jest nieprawidłowy.
Powód: Podany link do [img] jest nieprawidłowy.
Błyszczyki są najlepsze!To tak z męskiego punktu widzenia.
terapia dziecięca katowice
Też nie używałam, ale ostatnio kupiłam ostatnio z miyo i to jest połączenie pomadki z błyszczyku, jest super, wybrałam kolor czerwony. Usta są miękkie po nim.
- Kornelka00
- Fajna Kobietka
Apropo właśnie błyszczyków - mam takowy z Avon
Mrowienie bardzo przyjemne, ale latem. Kolor mam taki jasno różowy, też się ładnie prezentuje. Jednak efekt mrowienia po chwili mija i pomadka działa jak zwykły błyszczyk.
Czy powiększa? tego nie powiem, bo nie widzę różnicy.
Czy powiększa? tego nie powiem, bo nie widzę różnicy.

Ja uwielbiam błyszczyki Celia. Dla mnie są genialne. Mam dwa kolory już, ale chyba zamówie kolejny. Fajnie się rozprowadzają i nie są cięzkie na ustach przez co ich nie zlizuje. Kolory mają fajne. Tu jakieś dwie dziewczyny pokazują jak na ustach wyglądają.
... e=youtu.be