Biżuteria na ślub

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
ODPOWIEDZ
PigeonKot
Jestem tu nowa :)

Biżuteria na ślub

Post autor: PigeonKot »

Cześć!
Za miesiąc biorę ślub z moją narzeczoną, jest to wielkie szczęście i chciałbym to wyrazić jakimś prezentem, myślałem nad jakąś piękną, wyrafinowaną biżuterią. Polecicie coś?
Z góry dziękuję za pomoc!!

Temat przeniesiony do działu ŚLUB
Ostatnio zmieniony pn lis 19, 2018 9:26 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przeniesiony
loris

Re: Biżuteria na ślub

Post autor: loris »

Biżuterię na ślub pewnie kupi sobie sama. Ciężko Ci będzie dobrać biżuterię nie widząc sukienki.
ona_my
Fajna Kobietka

Post autor: ona_my »

Po wielu poszukiwaniach idealnej biżuterii ślubnej, trafiłam na całkiem fajny sklep https://edibazzar.pl/ Mają duży wybór i dobre ceny. Taka biżuteria to poważny wybór, więc ja postawiłam na to, by kupić coś dobrej jakości i nie zawiodłam się, bo biżuteria się sprawdziła.
gloslek4

Post autor: gloslek4 »

Poszukaj w Aparcie czy Kruku też fajne i nowoczesne maja zestawy w Pandorze
ona_my
Fajna Kobietka

Post autor: ona_my »

Przygotowując się do ślubu, zależało nam na znalezieniu idealnych obrączek, które będą nas reprezentować przez całe życie. Dlatego zdecydowaliśmy się na skorzystanie z oferty jubilera https://savicki.pl/ Jesteśmy zachwyceni zarówno jakością obrączek, jak i profesjonalną obsługą klienta.
ODPOWIEDZ