biżuteria męska
-
kika75
biżuteria męska
mężowi na urodziny kupiłam bransoletke z plecionej skórki bardzo taka nie typowa oryginalna z dyrberg-kern mi bardzo się podoba jak mężczyzna nosi łańcuszek czy bransoletkę a na specjalne okazję do garnitury piekne spinki.jakie są wasze opinie na temat męskiej biżuterii????
-
fiksi
Re: biżuteria męska
taka skorzana bransoletka- bardzo fajne. osobiscie nie przepadam za zlotem czy srebrem u mlodych facetow, ale to co kupila jest spoko:d
spinki to obowiazek na eleganckie wyjscie.
bardzo lubie tez meskie zegarki.
spinki to obowiazek na eleganckie wyjscie.
bardzo lubie tez meskie zegarki.
-
ABCbielizny
Szczerze mówiąc to nie podoba mi się męska biżuteria typu: łancuszek lub bransoleta. Uważam ze z jednej strony wygląda to szpanersko,a z drugiej po prostu głupio. Co innego dobry.markowy zegarek. To jeden z męskich gadżetów który w pełni toleruję.
-
bluajsik
Markowy zegarek jak najbardziej. Świadczy to również o pewnym statusie. A co do tzw. kiety nie każdemu pasuje. Również trzeba brać pod uwagę wielkość bo jak widzę jakieś chucherko obwiązane łańcuchem od krowy to trochę śmiesznie to wygląda.
-
Bielizna-Anna
Zgadzam się z powyższymi opiniami. Jeżeli chodzi o łańcuch to najśmieszniejsze są takie grube na szczupłym facecie. Na pewno nie staje się bardziej atrakcyjny,wręcz przeciwnie.
-
Sklep.Sambora_pl
Gustowny łańcuszek może być,ale mi bardzo podoba się jeżeli mężczyzna nosi na ręce bransolete. Uważam,że to bardzo stylowe i takie "męskie"w pełnym znaczeniu:)
Mnie się podoba jak facet do koszuli ma spinki;) Ale nie takie banalne, tylko takie oryginalne jak tu http://karmelo.pl/pl/267-spinki-do-mankietow
Męska bransoleta Diesel w formie paska wykonanego z czarnej, naturalnej skóry. Bransoleta z ozdobnym zapięciem wykonanym z polerowanej i szczotkowanej stali szlachetnej z czarnym napisem DIESEL. Wewnątrz, po odpięciu na matowej powierzchni widoczne polerowane logo marki.
MSi necesitas los curos de coaching lo que mejor nos parece es el http://darteformacion.es - "Pozdrawiam M4r0tik4
"
-
eDom
Niektórym mężczyznom niestety zwyczajnie nic nie pasuje :)
Ale... zegarki zawsze w modzie, a to też biżuteria ;)
Ale... zegarki zawsze w modzie, a to też biżuteria ;)
-
Kimma
Nie ma to, jak dobry męski zegarek.
Nie lubię u panów sygnetów,łańcuchów i innej mocno rzucającej się w oczy biżuterii.
Nie lubię u panów sygnetów,łańcuchów i innej mocno rzucającej się w oczy biżuterii.
-
Barbara Karol
- Miła Kobietka
Jest to bardzo dobry pomysł. Obecnie mężczyźni bardziej dbają o siebie i to im się chwali. Najbardziej urzeka mnie gdy facet ma lśniące, mocne włosy. Zapewne używa kosmetyków do pielęgnacji ze sklepu fryzjerskiego. A co się tyczy biżuterii to sama kupuję swojemu mężowi bransoletki.kika75 pisze:mężowi na urodziny kupiłam bransoletke z plecionej skórki bardzo taka nie typowa oryginalna z dyrberg-kern mi bardzo się podoba jak mężczyzna nosi łańcuszek czy bransoletkę a na specjalne okazję do garnitury piekne spinki.jakie są wasze opinie na temat męskiej biżuterii????
.
ja kupiłam mężowi na święta zegarek z wyprzedaży, bo w zasadzie to jest jedyny rodzaj biżuterii jaki u niego dopuszczam, wszelkie bransoletki i łańcuszki uważam za zbędne, a nawet niemile widziane 

Mnie sygnety odstraszają, fatalnie wyglądają na męskich dłoniach, za to zegarki bardzo dobrze.
-
izabelaw29
- Jestem tu nowa :)
Zegarki sa ok,a mi najbardziej sie nie podoba jak mężczyźni nosza grube zlote lancuchy fuuuu 
pendientes artesanales