Biżuteria dla mężczyzn...
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Re: Biżuteria dla mężczyzn...
Sygnet czy naszyjnik- odpada,dla mnie osobiście wtedy facet traci na wizerunku. Sam zegarek będzie w porządku,tylko dobry i markowy aby wyróżniał się z tłumu:)
www.WszystkozAmeryki.com
- wenus-lifestyle
- Miła Kobietka
Myślę, że mężczyźni znacznie częściej powinni zakładać spinki do mankietów
Wyglądają wtedy mega elegancko
http://www.wenus-lifestyle.pl
- redorange666
- Samiec
Zegarek u mnie to podstawa. Mam go zawsze na ręku. Na drugim przegubie mam centymetrowej szerokości opaskę koloru czarnego. Kiedyś założyłem ją przypadkowo i tak jakoś mi przyrosła do ręki.
Jak mam ciężki dzień zakładam srebrny pentagram na srebrnym łańcuszku. Kiedyś nosiłem jing jang ale wylądował przy kluczykach z rajdówki.
Kolczyków nie mam i mieć nie będę. NIGDY.
Jak mam ciężki dzień zakładam srebrny pentagram na srebrnym łańcuszku. Kiedyś nosiłem jing jang ale wylądował przy kluczykach z rajdówki.
Kolczyków nie mam i mieć nie będę. NIGDY.
Nie wymagajmy do facetów noszenia bizuterii. Nie jest to coś za czym większość z ich przepada. Oczywiście zegarek, jakieś spinki do mankietu ale łańcuszki. to czasami wygląda groteskowo.
-
kasiakasia333
- Jestem tu nowa :)
mój w ogóle nie nosi. od czasu do czasu spinki do koszuli, i tyle
-
Agnieszka79
Mi podobają się skórzane, rzemienne lub sznurkowe "bransoletki", często zestawione po kilka, myślę, że to czasami naprawdę dobrze wygląda 
http://www.cezaryhalat.pl/
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Ami zdecydowanie najbardziej zegarek,uważam ze każdy facet powinien go mieć i to najlepiej dobry,markowy na skórzanym pasku:)
www.WszystkozAmeryki.com
-
chewleciara
- Fajna Kobietka
coś takiego, typowo męskie.
SPAM
(jejciu, nawet biżuteria może być praktyczna, nie do pomyślenia
SPAM
(jejciu, nawet biżuteria może być praktyczna, nie do pomyślenia
Ostatnio zmieniony pt kwie 11, 2014 9:10 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wklejamy zdjecia, nie linki
Powód: wklejamy zdjecia, nie linki
może podaj nazwę albo obrazek wklej ?
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Właśnie to samo miałam proponować. Wklej obrazek i wtedy przekonamy się czy biżuteria o której piszesz faktycznie jest aż taka dobra i praktyczna:)
www.WszystkozAmeryki.com
- Nieuczesana
- Miła Kobietka
A ja myślę,że jedyną formą biżuterii u faceta powinien być zegarek.Zegarek u mężczyzny jest pożądany,kojarzy mi się z typem faceta oczywiście punktualnego,ale też panującego nad życiem.Niekoniecznie drogi,ale jakiś fajny,interesujący.No dobra,jakiś mały wisiorek.
Dostaję dreszczy,kiedy widzę obwieszonych bransoletkami z sieciówek chłopaczków.
Dostaję dreszczy,kiedy widzę obwieszonych bransoletkami z sieciówek chłopaczków.
-
weronicka1987
- Miła Kobietka
Mój miał takie koralikowe bransoletki. Ale jakoś ostatnio przestał nosić cokolwiek.
-
chewleciara
- Fajna Kobietka
no nie sądziłam, że nie wolno tak pokazywać. szukałam ale nie ma jej w ofercie już.Sieria pisze:może podaj nazwę albo obrazek wklej ?
są inne męskie bransolety stanowiące zapas linki zaplecionej. 3,5 m nawetWszystkozAmeryki_com pisze:Właśnie to samo miałam proponować. Wklej obrazek i wtedy przekonamy się czy biżuteria o której piszesz faktycznie jest aż taka dobra i praktyczna:)
zegarek to powinien być niejeden nawet. sportowy, turystyczny, elegancki i codzienny.Nieuczesana pisze:A ja myślę,że jedyną formą biżuterii u faceta powinien być zegarek.Zegarek u mężczyzny jest pożądany,kojarzy mi się z typem faceta oczywiście punktualnego,ale też panującego nad życiem.Niekoniecznie drogi,ale jakiś fajny,interesujący.No dobra,jakiś mały wisiorek.
Zegarek, ewentualnie jakieś koraliki.
Koraliki raczej nie,jakoś nie bardzo widzę sens ich zakładania,co innego zegarek czy łańcuszek- jeżeli będą one w dobrym guście to jak najbardziej,wtedy stanowią fajną ozdobę dla mężczyzny.
www.lovrin.pl - biżuteria dla kobiet z klasą.
-
nataliapstryk
Ze srebrnych rzeczy nosi tylko krzyżyk oraz spinki do mankietu
jak dla mnie to idealnie
na imieny ostatnio kupiłam mu nowy komplet spinek do mankietu na SPAM i był bardzo zadowolony, teraz na urodziny zamówiłam mu sweterek i mam nadzieję, że znowu będzie zadowolony 
PROSZE NIE SPAMOWAC FORUM
PROSZE NIE SPAMOWAC FORUM
Mój facet nosi tylko zegarek,w innym rodzaju biżuterii nie gustuje.
Ślusarz bydgoszcz
-
e-shaman_pl
U mnie podobnie,mężczyzna nosi raczej tylko zegarek,żadnych łańcuszków,bransoletek itp. Akurat z tego faktu jestem bardzo zadowolona bo uważam,że właśnie dobry i markowy zegarek najlepiej się prezentuje.
Mnie sie podobaja mężczyźni z łąńcuszkiem na szyi ale nie jakimś złotym tandetnym ale delikatnym złotym lub czarnym - mój nosi złoty
i poza tym tylko zegarek
a mój nie nosi nic już dłuższą chwilę... chociaż mi się podobają fajne i eleganckie zegarki, on przestał jakoś w tym gustować
Mój też ostatnio przestał nosić zegarek, a według mnie świetnie dopełniał jego strój. Tak to biżuterii nie nosi.
Mój nie nosi zegarka, a chciałam kupic mu sportowy ale nie wiem czy nie rzuci w kąt
hmm jakoś nie wyobrażam sobie, żeby mój mężczyzna nosił biżuterię - oczywiście oprócz zegarka, spinek do mankietów i w przyszłości obrączki 
A mnie się podobają naszyjniki dla mężczyzn, choć oczywiście nie jakieś za bardzo wyszukane, rzucające się w oczy;) No i zegarki - jak najbardziej:)
większość rzeczy w życiu układa się sama 
-
Bielizna-Delfin
- Miła Kobietka
Biżuteria dla mężczyzny powinna ograniczyć się do zegarka lub ewentualnie łańcuszka na szyje ale też zależy od jego grubości,preferuję raczej te cieńsze:)