Bielizna na noc poślubną
Re: Bielizna na noc poślubną
No i ostatecznie zadnej bielizny w noc poslubna nie ubralam 
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

- redorange666
- Samiec
Nie była potrzebna hihihihi
Red, dokladnie 
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

-
88Mariolka
- Fajna Kobietka
Rzeczywiscie ta pierwsz noc jest jedynie na odespanie imprezy, bo na nic innego nie ma sily.
sama natura 
Przykre, ale sama prawda, niestetyKarola83 pisze:Ja myślę, że nie ma co przesadzać z bielizną że tak powiem trudną do ściągnięcia. Wszelkiego rodzaju sznurowane gorsety, sprzączki, paski i zapinki. Sama kiedyś zainwestowałam właśnie w taką bieliznę i zanim udało mi się to ściągnąć to... no, już dużo mi się odechciało. Historia mojej przyjaciółki to natomiast hitmoże nie o bieliźnie ślubnej, ale pasuje do tematu rozbierania. Otóż jej (już) mąż był bardzo nie w stanie i spał pod stołem, a świadkowa pojechała do domu. No i przyjaciółka w pięknie zasznurowanym i zaciągnietym mocno gorsecie od sukni ślubnej czekała, aż przyjdzie małżonek i ją z tego wyciągnie, ale on jak już wspominałam spał na sali weselnej, więc się nie doczekała... w końcu zasnęła w sukni ślubnej.
A co powiesz na taką propozycję od Valetta - https://valetta.pl/collections/bielizna ... ronkowej-3 mi się bardzo podoba bielizna koronkowa i tak samo dla mężczyzn, wiec myślę że twój przyszły mąż będzie zadowolony z tego jak się prezentujesz!