Bezpłatne szkolenia
Re: Bezpłatne szkolenia
Miałaś wcześniej jakies doświadczenia jako fryzjerka? czy tak jako totalnie "zielona" poszłąś na kurs i pracujesz w tym zawodzie?
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Skoro to takie proste to i ja się chyba przekwalifikuję.
Ciekawe ile praktyki masz jako fryzjerka.
Ja też ostatnio zastanawiam się nad przekwalifikowaniem, mam dosyć sprzedaży a pracować trzeba 
może macie jakieś ciekawe propozycje szkoleń?
Pozdrawiam
może macie jakieś ciekawe propozycje szkoleń?
Pozdrawiam
-
dominika20
- Jestem tu nowa :)
polecam szolenia, pamietajcie ze szkolenie to jest czysta inwestycja w sama siebie! dziewczeta do roboty! 
kredyt online chwilówki bez bik online w 15 min
A jakie ciekawe szkolenia byś poleciła? może korzystałaś z jakiegoś i wiesz?
Szybkie szkolenie i jest fryzjerką:)
Jakieś jaja chyba..........
Jakieś jaja chyba..........
nic nie zastąpi praktyki... taka prawda...
sama jestem po miesięcznym kursie kosmetycznym ale za kosmetyczkę się nie uważam....
sama jestem po miesięcznym kursie kosmetycznym ale za kosmetyczkę się nie uważam....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
No ale podstawy jakieś masz, teraz już praktyka i w to musisz włożyć mega dużo siły 
-
oneeleonora86
- Jestem tu nowa :)
Szkolenia to jest mega świetna sprawa. Inwestowanie w siebie pod tym względem może dać naprawdę dobre efekty.
-
roksanka
Ja jednak uważam, że szkolenia bezpłatne są bez sensu, ja wolę coś tam zainwestować, ale mieć pewność jakości.
Ja np. teraz zamierzam pójść na to: SPAM
bo robiłam tam kiedyś w firmie szkolenia dedykowane z zarządzania projektami i było bardzo dobre, przede wszystkim bardzo praktyczne. Teraz spróbuję tą wersję otwartą, liczę, że też będzie dobre.
Ja np. teraz zamierzam pójść na to: SPAM
bo robiłam tam kiedyś w firmie szkolenia dedykowane z zarządzania projektami i było bardzo dobre, przede wszystkim bardzo praktyczne. Teraz spróbuję tą wersję otwartą, liczę, że też będzie dobre.
Ostatnio zmieniony wt wrz 24, 2013 3:49 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
a czy znacie jakieś szkolenia we wrocławiu, które pomogłyby mi nauczyć się jak zachować się na rozmowie rekrutacyjnej?
przeczytałam mnóstwo poradników - SPAM i artykułów, jak choćby ten SPAM ale dalej muszę robić coś źle, bo nikt nie chce mnie zatrudnić...
będę wdzięczna za sugestie
przeczytałam mnóstwo poradników - SPAM i artykułów, jak choćby ten SPAM ale dalej muszę robić coś źle, bo nikt nie chce mnie zatrudnić...
będę wdzięczna za sugestie
Ostatnio zmieniony śr paź 30, 2013 3:24 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie śmiecić forum
Powód: proszę nie śmiecić forum
Ja tam uważam, że płatne czy bezpłatne, najważniejsze, że człowiekowi się chce to raz a dwa, podniesienie kwalifikacji, zwiększenie posiadanej wiedzy zawsze jest fajną sprawą... ![]:-) ]:-)](./images/smilies/elvis.gif)