Balsamy do ciala

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Zielona
Jestem tu nowa :)

Re: Balsamy do ciala

Post autor: Zielona »

a jaki balsam możecie polecić, który nie zapycha skóry?
Madzixx89

Post autor: Madzixx89 »

ja najbardziej lubię neutrogene ;)
AKrol
Miła Kobietka

Post autor: AKrol »

Dobry balsam to dla mnie podstawa, bo niestety od lat zmagam się z AZS :( Najlepszy dla mnie jest exomega - gęsty, tłusty, świetnie się sprawdza, gdy choroba się zaostrza. I co ważne i wygodne - wystarczy posmarować tylko raz dziennie, by zauważyć efekt.
bojowniczka
Fajna Kobietka

Post autor: bojowniczka »

vegan smoothie z bielendy fajnie sie wchłania i ładnie pachnie.
Laraka
Miła Kobietka

Post autor: Laraka »

AKrol pisze:Dobry balsam to dla mnie podstawa, bo niestety od lat zmagam się z AZS :( Najlepszy dla mnie jest exomega - gęsty, tłusty, świetnie się sprawdza, gdy choroba się zaostrza. I co ważne i wygodne - wystarczy posmarować tylko raz dziennie, by zauważyć efekt.
Też go używam i uważam, że jest rewelacyjny. Bardzo dobrze sprawdza sie u mnie teraz własnie gdy zaczyna się sezon grzewczy i skóra jest szczególnie podrażniona i przesuszona. Potwierdzaa, że wystarczy posmarować się nim raz na dobę.
Cellka

Post autor: Cellka »

Ja tam wole Olejek Busajna zastępuje balsam a mega nawilża, ujędrnia pomaga zwalczyć cellulit, rozstępy . dla mnie niezastąpiony
Adkaa00

Post autor: Adkaa00 »

dove i nivea mają fajne kremy ;)
olcia993

Post autor: olcia993 »

Balsam Vegan SmoothieBielendy fajnie sie wchłania i ładnie pachnie. jego konsystencja jest bardzo delikatna. skora po nim jest bardzo miekka i przyjemna w dotyku.
Jinka
Fajna Kobietka

Post autor: Jinka »

Spróbujcie sobie na cellulit endermologii, jestem pod ogromnym wrażeniem, chodze do salonu Mariposa https://endermologia-warszawa.pl/ Ja jestem bardzo zadowolona z efektów, po każdej wizycie jest coraz lepiej.
mączka
Miła Kobietka

Post autor: mączka »

Moja skóra jest sucha, skłonna do podrażnień- ogólnie bardzo wymagająca. Stawiam na kosmetyki apteczne, dobrze przebadane dermatologicznie. Najlepszy balsam to Atoderm Intensive baume łagodzi, odżywia. Moja skóra bardzo go lubi, ma lekką formułę przez co szybko się wchłania, ale trwale odbudowuje barierę ochronną skóry.
Witalka
Fajna Kobietka

Post autor: Witalka »

bardzo fajnie sprawdza sie na skórze krem busajna z pachnacakraina.pl pachnie fajnie jest swietnie nawilzajacy i wydajny
beataka
Miła Kobietka

Post autor: beataka »

Ostatnio zakochałam się w serii kosmetyków marki Biolaven. Nawilżająco-wygładzający balsam do ciała z tej serii to sztos: https://ekoahimsa.pl/balsamy-masla-olej ... 300ml.html. Nie tylko ze względu na charakterystyczny lawendowo-winogronowy zapach, który przy okazji odpręża. Skóra po tym balsamie jest miękka, gładka i elastyczna:)
miniak
Miła Kobietka

Post autor: miniak »

A ja tam bardzo lubię Balsam kokosowy Pahwash z mango, znakomicie nawilża, skórą pieknie pachnie, nie jest taka tłusta
majaeliza

Post autor: majaeliza »

Ja mam z Bielendy z serii body coctail o zapachu rabarbaru i wanilii, jest przepiękny <3 z nawilżenia tez jestem bardzo zadowolona.
Duśka

Post autor: Duśka »

Do ciała mega jest Olejek Busajna, super ujednia, nawilza skóre. Uzywam na zmarszczki ale i pomaga na rozstępy czy cellulit. Opalenizna tez po nim ładna
PaniIgnacy
Miła Kobietka

Post autor: PaniIgnacy »

Tutaj możesz przetestować serum www-rheasklep-pl/serum-rhea-c-1_42.html, które działa zgodnie z rytmem dobowym skóry i pomaga w oczyszczeniu skóry z różnych zanieczyszczeń. W tym sklepie większość kosmetyków wegańskich łączy się w synergiczne serie.
martyneczkaa

Post autor: martyneczkaa »

Nie używam balsamu do ciała , lepszy jest Olejek Busajna. Wspomaga opalanie, ładna opalenizna jest po nim taka złocista. A skóra ujedrniona i nawilżona
malwiniak

Post autor: malwiniak »

Zamiast balsamu używam Olejku Busajna mega nawilża, ujedrnia skóre, a i wspomaga opalanie
Willga

Post autor: Willga »

Jesli chodzi o balsamy do ciała mam ulubiony naturalny Balsam kokosowy Pahwash z mango. Bosko pachnie, super nawilża skóre, a i pomaga na zmiany skórne
ODPOWIEDZ