Balsamy do ciala
Re: Balsamy do ciala
a jaki balsam możecie polecić, który nie zapycha skóry?
ja najbardziej lubię neutrogene 
Dobry balsam to dla mnie podstawa, bo niestety od lat zmagam się z AZS
Najlepszy dla mnie jest exomega - gęsty, tłusty, świetnie się sprawdza, gdy choroba się zaostrza. I co ważne i wygodne - wystarczy posmarować tylko raz dziennie, by zauważyć efekt.
-
bojowniczka
- Fajna Kobietka
vegan smoothie z bielendy fajnie sie wchłania i ładnie pachnie.
Też go używam i uważam, że jest rewelacyjny. Bardzo dobrze sprawdza sie u mnie teraz własnie gdy zaczyna się sezon grzewczy i skóra jest szczególnie podrażniona i przesuszona. Potwierdzaa, że wystarczy posmarować się nim raz na dobę.AKrol pisze:Dobry balsam to dla mnie podstawa, bo niestety od lat zmagam się z AZSNajlepszy dla mnie jest exomega - gęsty, tłusty, świetnie się sprawdza, gdy choroba się zaostrza. I co ważne i wygodne - wystarczy posmarować tylko raz dziennie, by zauważyć efekt.
Ja tam wole Olejek Busajna zastępuje balsam a mega nawilża, ujędrnia pomaga zwalczyć cellulit, rozstępy . dla mnie niezastąpiony
dove i nivea mają fajne kremy 
Balsam Vegan SmoothieBielendy fajnie sie wchłania i ładnie pachnie. jego konsystencja jest bardzo delikatna. skora po nim jest bardzo miekka i przyjemna w dotyku.
Spróbujcie sobie na cellulit endermologii, jestem pod ogromnym wrażeniem, chodze do salonu Mariposa https://endermologia-warszawa.pl/ Ja jestem bardzo zadowolona z efektów, po każdej wizycie jest coraz lepiej.
Moja skóra jest sucha, skłonna do podrażnień- ogólnie bardzo wymagająca. Stawiam na kosmetyki apteczne, dobrze przebadane dermatologicznie. Najlepszy balsam to Atoderm Intensive baume łagodzi, odżywia. Moja skóra bardzo go lubi, ma lekką formułę przez co szybko się wchłania, ale trwale odbudowuje barierę ochronną skóry.
bardzo fajnie sprawdza sie na skórze krem busajna z pachnacakraina.pl pachnie fajnie jest swietnie nawilzajacy i wydajny
Ostatnio zakochałam się w serii kosmetyków marki Biolaven. Nawilżająco-wygładzający balsam do ciała z tej serii to sztos: https://ekoahimsa.pl/balsamy-masla-olej ... 300ml.html. Nie tylko ze względu na charakterystyczny lawendowo-winogronowy zapach, który przy okazji odpręża. Skóra po tym balsamie jest miękka, gładka i elastyczna:)
A ja tam bardzo lubię Balsam kokosowy Pahwash z mango, znakomicie nawilża, skórą pieknie pachnie, nie jest taka tłusta
Ja mam z Bielendy z serii body coctail o zapachu rabarbaru i wanilii, jest przepiękny <3 z nawilżenia tez jestem bardzo zadowolona.
Do ciała mega jest Olejek Busajna, super ujednia, nawilza skóre. Uzywam na zmarszczki ale i pomaga na rozstępy czy cellulit. Opalenizna tez po nim ładna
-
PaniIgnacy
- Miła Kobietka
Tutaj możesz przetestować serum www-rheasklep-pl/serum-rhea-c-1_42.html, które działa zgodnie z rytmem dobowym skóry i pomaga w oczyszczeniu skóry z różnych zanieczyszczeń. W tym sklepie większość kosmetyków wegańskich łączy się w synergiczne serie.
-
martyneczkaa
- Jestem tu nowa :)
Nie używam balsamu do ciała , lepszy jest Olejek Busajna. Wspomaga opalanie, ładna opalenizna jest po nim taka złocista. A skóra ujedrniona i nawilżona
Zamiast balsamu używam Olejku Busajna mega nawilża, ujedrnia skóre, a i wspomaga opalanie
Jesli chodzi o balsamy do ciała mam ulubiony naturalny Balsam kokosowy Pahwash z mango. Bosko pachnie, super nawilża skóre, a i pomaga na zmiany skórne