Baby Shower

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
tasiaka
Fajna Kobietka

Baby Shower

Post autor: tasiaka »

Zostałam zaproszona na baby shower, nie spodziewałam się, że tak przyjmie się to w Polsce. No ale mniejsza o to, co na taką imprezę przynieść? Jakieś słodkości? Jaki prezent... Poradźcie kochane!
Awatar użytkownika
aga.ta
Miła Kobietka

Re: Baby Shower

Post autor: aga.ta »

moja wiedza na ten temat opiera się wyłącznie na amerykańskim kinie i też jestem zaskoczona, że u nas takie przyjęcia się organizuje.
prezenty zazwyczaj związane są z dzieckiem - czyli ubranka czy akcesoria (kocyki, ręczniczki itp). ew coś dla mamy - może jakąś zabawną lekturę?
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

a na czym ten baby shower polega? bo nie czuję się za bardzo w temacie :P
tasiaka
Fajna Kobietka

Post autor: tasiaka »

Też ciężko mi powiedzieć, ale zostałyśmy zaproszone do restauracji dla Mam z Dziećmi i tam mają być jakieś "dziecięce" dekoracje, do tego jakieś konkursy i generalnie jojczenie o dzieciach :baby

Myślałam o takiej markowej butelce bo podejrzewam, że mama sama w sobie tego nie kupi a jakiś tam dodatek pamiątka będzie.

Żeby nie było tylko dla malucha myślałam o płycie Ewy Chodakowskiej, jak powrót do formy. Ja taką płytę chętnie bym dostała, ale nie wiem czy to nie będzie nietakt? Widziałam też płyty joga z maluchem, może lepiej pójść w tę stronę?
Ostatnio zmieniony pn wrz 30, 2013 2:03 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
ODPOWIEDZ