apteka dla seniora
apteka dla seniora
Wiedzieliście, że w DOZie jest akcja dla seniorów i mogą oni kupić leki o 20% taniej, tylko muszą je kupować w godzinach 8-12:00
Re: apteka dla seniora
słyszałam o tej promocji, moi rodzice już nie raz korzystali, te 20% to jest sporo i zawsze te kilka, kilknaście złotych można zaoszczędzić
Ja nie wiedziałam, dziękuję za informację, bo 20% oszczędności to jest sporo. Wiecie może, do kiedy ta promocja w DOZ obowiązuje?
Bardzo fajna promocja. Większość ma nieciekawe emerytury, więc każda taka inicjatywa jest pomocna. Mam tylko nadzieję, że to nie odbija się na cenach dla pozostałych klientów w przyszłości.
Póki co, nie słyszałam, żeby miała się niedługo skończyć, a w tygodniu robiłam w DOZ zakupy.Lota pisze:Ja nie wiedziałam, dziękuję za informację, bo 20% oszczędności to jest sporo. Wiecie może, do kiedy ta promocja w DOZ obowiązuje?
-
surykatka2
- Miła Kobietka
A właściwie to od jakiego wieku można liczyć na tę zniżkę? Nie widzę nigdzie takiej informacji, a jednak senior to pojęcie dość względne 
Promocja dotyczy osób powyżej 60 roku zycia. Moi bliscy tez od niedawna z niej korzystają, naprawdę fajna sprawa.
Promocja w DOZ dla seniorów bardzo się opłaca, moi dziadkowie regularnie teraz z niej korzystają bo 20% to naprawdę sporo.
Jakby ktoś nie wiedział, to można dla seniora samemu wykupić te leki i zniżka też się naliczy. Ja tak czasami robię, kiedy dziadkowie nie mogą osobiście iść.
Tak, ja też robię tak zakupy dziadkom w doz, promocja zawsze się nalicza bo mam ich receptę, fajna sprawa z tym rabatem bo leki są drogie.
-
surykatka2
- Miła Kobietka
Dzięki za podpowiedź, rodzicom udało się skorzystać ze zniżki w dozie bez żadnych problemów
To super, że się udało, właśnie ważne jest to, żeby pamiętać o konkretnych godzinach.
Promocja w doz dla seniorów cały czas obowiązuje więc korzystajcie, moja rodzina już tylko tam kupuje.
-
surykatka2
- Miła Kobietka
Korzystamy regularnie
Zarówno moi rodzice, jak i dziadkowie, łapią się na zniżkę. A nie oszukujmy się, w dzisiejszych czasach wszystko idzie w górę, to trzeba oszczędzać na czym się da. A 20% w dozie to całkiem sporo
Dokładnie, moi rodzice też regularnie korzystają, leki są naprawdę drogie, więc taka zniżka w doz to super sprawa.
ceny wszędzie rosną ale w DOZie wciąż się utrzymują na starym poziomie, dlatego jak mam kupić jakieś leki to idę właśnie do nich
Jestem tego samego zdania, faktycznie tam płacę tyle samo za leki, które regularnie kupuję, a gdzie indziej szaleją z tymi cenami.donatka pisze:ceny wszędzie rosną ale w DOZie wciąż się utrzymują na starym poziomie, dlatego jak mam kupić jakieś leki to idę właśnie do nich
-
surykatka2
- Miła Kobietka
To fakt, wszystko drożenie, a u nich te ceny jakoś się trzymają.
Zgadza się, w DOZie nawet leki na receptę- specjalistyczne nie podrożały, tak jak w innych miejscach, kupujemy już tylko u nich, najbardziej się opłaca.
Też zauważyłam, że w DOZie ceny nie poszły w górę, cieszę się bo sama kupuję trochę leków i bałam się podwyżek.
W DOZie cały czas mają dobre ceny na leki, ciągle opłaca się tam kupować, nie lubię przepłacać więc tylko u nich już kupuję.
Faktycznie w DOZ można kupić leki w dobrej cenie, kupuję u nich regularnie lekarstwa na receptę i nie zauważyłam aby zdrożały.
No i cały czas trzymają taki sam poziom, bo ja póki co podwyżek w doz też nie zanotowałam.
Faktycznie w dozie ceny się trzymają, kupuję u nich nadal i regularnie leki na receptę, nie widzę podwyżki cen.
Jesteśmy coraz bardziej starzejącym się pokoleniem i seniorom przydadzą się choćby...zdobne laski damskie
W tym ważnym temacie odsyłam do poradnika na stronie: stylowelaski.pl
Zgodzicie się chyba że wsparcie w chodzeniu dla osób starszych jest bardzo ważne, a jak dobrać taką laskę jest niezwykle ważne
W tym ważnym temacie odsyłam do poradnika na stronie: stylowelaski.pl
Zgodzicie się chyba że wsparcie w chodzeniu dla osób starszych jest bardzo ważne, a jak dobrać taką laskę jest niezwykle ważne