apteka dla seniora

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
ewelkavv
Miła Kobietka

apteka dla seniora

Post autor: ewelkavv »

Wiedzieliście, że w DOZie jest akcja dla seniorów i mogą oni kupić leki o 20% taniej, tylko muszą je kupować w godzinach 8-12:00
lexyy
Miła Kobietka

Re: apteka dla seniora

Post autor: lexyy »

słyszałam o tej promocji, moi rodzice już nie raz korzystali, te 20% to jest sporo i zawsze te kilka, kilknaście złotych można zaoszczędzić
Lota
Jestem tu nowa :)

Post autor: Lota »

Ja nie wiedziałam, dziękuję za informację, bo 20% oszczędności to jest sporo. Wiecie może, do kiedy ta promocja w DOZ obowiązuje?
HB2014

Post autor: HB2014 »

Bardzo fajna promocja. Większość ma nieciekawe emerytury, więc każda taka inicjatywa jest pomocna. Mam tylko nadzieję, że to nie odbija się na cenach dla pozostałych klientów w przyszłości.
anita_an
Miła Kobietka

Post autor: anita_an »

Lota pisze:Ja nie wiedziałam, dziękuję za informację, bo 20% oszczędności to jest sporo. Wiecie może, do kiedy ta promocja w DOZ obowiązuje?
Póki co, nie słyszałam, żeby miała się niedługo skończyć, a w tygodniu robiłam w DOZ zakupy.
surykatka2
Miła Kobietka

Post autor: surykatka2 »

A właściwie to od jakiego wieku można liczyć na tę zniżkę? Nie widzę nigdzie takiej informacji, a jednak senior to pojęcie dość względne ;)
Lota

Post autor: Lota »

Promocja dotyczy osób powyżej 60 roku zycia. Moi bliscy tez od niedawna z niej korzystają, naprawdę fajna sprawa.
kika29
Miła Kobietka

Post autor: kika29 »

Promocja w DOZ dla seniorów bardzo się opłaca, moi dziadkowie regularnie teraz z niej korzystają bo 20% to naprawdę sporo.
anita_an
Miła Kobietka

Jakby ktoś nie wiedział, to można dla seniora samemu wykupić te leki i zniżka też się naliczy. Ja tak czasami robię, kiedy dziadkowie nie mogą osobiście iść.
mączka
Miła Kobietka

Post autor: mączka »

Tak, ja też robię tak zakupy dziadkom w doz, promocja zawsze się nalicza bo mam ich receptę, fajna sprawa z tym rabatem bo leki są drogie.
surykatka2
Miła Kobietka

Dzięki za podpowiedź, rodzicom udało się skorzystać ze zniżki w dozie bez żadnych problemów
olicka
Miła Kobietka

Post autor: olicka »

To super, że się udało, właśnie ważne jest to, żeby pamiętać o konkretnych godzinach.
mączka
Miła Kobietka

Promocja w doz dla seniorów cały czas obowiązuje więc korzystajcie, moja rodzina już tylko tam kupuje.
surykatka2
Miła Kobietka

Korzystamy regularnie :) Zarówno moi rodzice, jak i dziadkowie, łapią się na zniżkę. A nie oszukujmy się, w dzisiejszych czasach wszystko idzie w górę, to trzeba oszczędzać na czym się da. A 20% w dozie to całkiem sporo
olicka
Miła Kobietka

Dokładnie, moi rodzice też regularnie korzystają, leki są naprawdę drogie, więc taka zniżka w doz to super sprawa.
donatka
Fajna Kobietka

Post autor: donatka »

ceny wszędzie rosną ale w DOZie wciąż się utrzymują na starym poziomie, dlatego jak mam kupić jakieś leki to idę właśnie do nich
anita_an
Miła Kobietka

donatka pisze:ceny wszędzie rosną ale w DOZie wciąż się utrzymują na starym poziomie, dlatego jak mam kupić jakieś leki to idę właśnie do nich
Jestem tego samego zdania, faktycznie tam płacę tyle samo za leki, które regularnie kupuję, a gdzie indziej szaleją z tymi cenami.
surykatka2
Miła Kobietka

To fakt, wszystko drożenie, a u nich te ceny jakoś się trzymają.
olicka
Miła Kobietka

Zgadza się, w DOZie nawet leki na receptę- specjalistyczne nie podrożały, tak jak w innych miejscach, kupujemy już tylko u nich, najbardziej się opłaca.
mączka
Miła Kobietka

Też zauważyłam, że w DOZie ceny nie poszły w górę, cieszę się bo sama kupuję trochę leków i bałam się podwyżek.
kika29
Miła Kobietka

Post autor: kika29 »

W DOZie cały czas mają dobre ceny na leki, ciągle opłaca się tam kupować, nie lubię przepłacać więc tylko u nich już kupuję.
Andzika

Post autor: Andzika »

Faktycznie w DOZ można kupić leki w dobrej cenie, kupuję u nich regularnie lekarstwa na receptę i nie zauważyłam aby zdrożały.
anita_an
Miła Kobietka

No i cały czas trzymają taki sam poziom, bo ja póki co podwyżek w doz też nie zanotowałam.
mączka
Miła Kobietka

Faktycznie w dozie ceny się trzymają, kupuję u nich nadal i regularnie leki na receptę, nie widzę podwyżki cen.
Darnia

Post autor: Darnia »

Jesteśmy coraz bardziej starzejącym się pokoleniem i seniorom przydadzą się choćby...zdobne laski damskie
W tym ważnym temacie odsyłam do poradnika na stronie: stylowelaski.pl
Zgodzicie się chyba że wsparcie w chodzeniu dla osób starszych jest bardzo ważne, a jak dobrać taką laskę jest niezwykle ważne ;)
ODPOWIEDZ