Anna Mucha ambasadorką Oriflame
- alicjakowal
- Jestem tu nowa :)
Anna Mucha ambasadorką Oriflame
Co sądzicie o tym, że Anna Mucha jest ambasadorką Oriflame? Nadaje się, pasuje, dobrze wygląda czy raczej przesadzili z Photoshopem SPAM ? Lubicie ją czy zanadto gwiazdorzy?
Ostatnio zmieniony śr sty 08, 2014 12:58 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę o wklejenie zdjecia [img]link[/img]
Powód: proszę o wklejenie zdjecia [img]link[/img]
- alicjakowal
- Jestem tu nowa :)
Re: Anna Mucha ambasadorką Oriflame
Mi to obojętnie, bo "twarzą" oriflamu, to jest moja koleżanka, u której zamawiam. 
przecież ona tą ambasadorką jest już dłuuugo.
Ja za nią nie przepadam, choć podoba mi się jej buzia. Niestety we wszystkich rozmowach widać, że nie jest zbyt mądra
Ja za nią nie przepadam, choć podoba mi się jej buzia. Niestety we wszystkich rozmowach widać, że nie jest zbyt mądra
On jest tą ambasadorką prawie pół roku.... Swoją drogą, jak dla mnie spoko, wydaje mi się, że wybrali odpowiednią osobę 
Duży wybór mebli pochodzących od uznanych producentów - http://tu-meble.pl/producenci.html
Mi tam to obojetne.
ALE upiekszanie photoshopem jest zenujace...az tak trudno starzec sie z godnoscia?;/
ALE upiekszanie photoshopem jest zenujace...az tak trudno starzec sie z godnoscia?;/
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."