Alergia

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
ronda
Jestem tu nowa :)

Alergia

Post autor: ronda »

Dobry alergolog, do kogo iść?
arin
Jestem tu nowa :)

Re: Alergia

Post autor: arin »

Ja chodzę do pani alergolog Stelmasiak, ona ma swój gabinet w Lublinie. Ogólnie to skorzystałam z jej usług po raz pierwszy dwa lata temu, bo miałam ciągle katar i zapalenie spojówek, wiec musiałam wykonać testy, chciałam zbadać się, bo podejrzewałam, że to alergia. Nie myliłam się. Pani dr Zrobiła wszystkie badania, dowiedziała się, co mi dolega, przypisała leki i od tamtej pory jestem pod jej opieką i mam się dobrze. Zdecydowanie wam ją polecam.
rogatka
Fajna Kobietka

Post autor: rogatka »

Spytaj lepiej rodziny i znajomych a nie ludzi z całej Polski :D Przecież to niedorzeczne!

A na katar bez względu czy jest on alergiczny czy wirusowy polecam aerozol Euphorbium, który obkurcza przekrwioną śluzówkę nosa.
Żabnik
Fajna Kobietka

Post autor: Żabnik »

Alergia to paskudna sprawa, powiem szczerze, że przeszkadza mi w codziennym funkcjonowaniu. A wy jak sobie z nią radzicie. Ostatnio znalazłam fajny artykuł, gdzie dowiedziałam się jak prać moje ciuchy, aby pozbyć się alergenów. Więcej informacji można przeczytać tutaj: dziecko/jak-prac-i-bezpiecznie-dezynfekowac-ubrania-alergikow-i-malych-dzieci/">https://gemini.pl/poradnik/dziecko/jak- ... ch-dzieci/ . A jeśli chodzi o alergologa, to może warto zapytać się swojego lekarza rodzinnego i poleci dobrego specjalistę?
ODPOWIEDZ