Aktywne wakacje

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
klaudiakkk22
Fajna Kobietka

Aktywne wakacje

Post autor: klaudiakkk22 »

Dzień dobry! Rozglądam się za miejscem, gdzie ja i moi znajomi możemy spędzić urlop w aktywny sposób. Koleżanka poddała pomysł Gościńca Wierzbowianka w Wierzbowie. Podobno mają ciekawą ofertę dla osób, które chcą spędzić czas na zewnątrz. Jest możliwość zorganizowania sobie wycieczek rowerowych, popływania kajakiem, łódką czy gry w siatkówkę. Dodatkowo oferują kryty basen. Znacie to miejsce? Polecacie?
Morelka80
Miła Kobietka

Re: Aktywne wakacje

Post autor: Morelka80 »

Jak planujecie aktywne wakacje i w ogóle więcej aktywności na codzień to może pomyślcie o ubraniach sportowych? Ja zamawiam sobie na maybella.pl bo jakościowo bardzo dobre są a nie musicie przepłacać
jakub22221
Jestem tu nowa :)

Post autor: jakub22221 »

Zawsze warto pojechać na bardzo fajne wakacje. Chyba każdy bardzo dobrze o tym wie.
biuro nieruchomości warszawa
zcjuas1

Post autor: zcjuas1 »

Aktywne wakacje są świetnym wyjściem. Można zoorganizować wypad na kajaki czy wyskoczyć w góry.
https://oazaleba.pl/bon-turystyczny-2022 Ośrodek turystyczny Oaza Łeba jest oddalony o 750m od piaszczystej plaży. Ponadto oferuje on rozmaite atrakcje dla dzieci takie jak: plac zabaw, małpi gaj, kącik zabaw oraz animacje dla maluchów.
klaudiakkk22
Fajna Kobietka

Post autor: klaudiakkk22 »

Ja jeżdżę zawsze z biurem Itaka do Chorwacji, można tam i wypocząć i dużo pochodzić.
Awatar użytkownika
hudson.dejuan

Post autor: hudson.dejuan »

Bardzo lubię spędzać wakacje w aktywny sposób. Wraz z rodziną i ze znajomymi lubimy jeździć nad morze, chodzić w góry itp. Lubię też jednak zrelaksować się we wakacje w moim basenie ogrodowym. Pozdrawiam! :D
baseny bestway
paatka23
Fajna Kobietka

Post autor: paatka23 »

Ja jadę niedługo na Workation z Itaką do Turcji.
KZielon

Post autor: KZielon »

Marzy mi się by wyjechać na kilka miesięcy w świat autem lub z samym plecakiem.
Awatar użytkownika
georgianna13

Post autor: georgianna13 »

Trekking określany jest jako forma turystyki, którą realizuje się w trudniejszych warunkach terenowych lub w wymagającym klimacie. Jego odmian jest wiele. Może wiązać się z wielodniową wędrówką, którą trzeba starannie zaplanować lub pokonaniem krótszej trasy, na której spotyka się terenowe przeszkody. Bez względu na to jaki rodzaj trekkingu uprawiasz, dobrze wiesz, że do tego typu działań potrzebna jest właściwa odzież.
milo spodnie damskie
Jafra
Miła Kobietka

Post autor: Jafra »

Jak aktywne wakacje to oczywiście Mazury. Tam nie sposób się nudzić, jeziora, piękna przyroda, moc atrakcji. W czerwcu byliśmy w Hotelu Mrągowo Resort Spa - https://mragoworesort.pl/. Spędziliśmy tam fantastycznie czas. Hotel jest położony pięknie, nad samym brzegiem jeziora Czos. W hotelu czeka na gości strefa spa, baseny mineralne, siłownia i fitness. Do tego oczywiście komfortowe pokoje i dwie restauracje serwujące przepyszne dania.
wiki0001

Post autor: wiki0001 »

Aktywne wakacje to coś, co uwielbiam. Zdecydowanie preferuję wycieczki objazdowe niż leniuchowanie pod palmą. W tym miesiącu wybieram się na wycieczkę "Mozaika Gruzji" organizowaną przez Konsorcjum.pl. W ciągu 9-ciu dni zobaczymy wiele wspaniałych miejsc i zwiedzimy bardzo dużą część tego kraju.
Awatar użytkownika
pani_jeziora
Miła Kobietka

Post autor: pani_jeziora »

w tym roku wakacje spędziliśmy nad morzem, dużo pływaliśmy, obawiałam się problemów z uszami, na szczęście wzięlam ze sobą Vaxol, wszyscy stosowaliśmy, profilaktyka się sprawdziła
ODPOWIEDZ