Adwokat
-
krolania89
- Jestem tu nowa :)
Adwokat
Jeśli ktoś z Was szuka sprawdzonego i taniego adwokata polecam tą kancelarię: adwokatwnuk.pl Nie tylko fachowa pomoc ale też ceny które nie są z kosmosu.
krolania tego typu posty zamieszczamy w dziale REKLAM i tam też temat przenosze
krolania tego typu posty zamieszczamy w dziale REKLAM i tam też temat przenosze
Ostatnio zmieniony śr lip 25, 2018 8:47 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Reklama
Powód: Reklama
Re: Adwokat
Według mnie najlepszym adwokatem jest Pan Igor Klimkowski. Rzeczowy. Zawsze pomoże. Prowadzi każdą sprawę.
De ża wi
Jeśli chodzi o dobrych adwokatów to mogę polecić kancelarię działająca na terenie Jeleniej Góry czyli https://adwokat.jgora.pl/. Pomagali mi w sprawach cywilnych jak i w obsłudze prawnej firmy, dlatego zawsze z czystym sercem mogę ich polecić.
Ja mogę polecić z Warszawy JST. Sama korzystałam z ich pomocy w zakresie prawa pracy i byłam bardzo zadowolona ze współpracy!
Warto mieć sprawdzoną i rzetelną kancelarię, szczególnie jeśli prowadzi się większy biznes. Teraz coraz więcej ludzi idzie na łatwiznę i szuka szybkiego wzbogacenia, niestety często kosztem innych..
Też podpisuję się pod JST, znają się na prawie a swoich klientów traktują poważnie i z zaangażowaniem.MartaMM pisze:Ja mogę polecić z Warszawy JST. Sama korzystałam z ich pomocy w zakresie prawa pracy i byłam bardzo zadowolona ze współpracy!
U nas również współpraca została zawarta z JST, wrażenia i działania jakie zostały podjęte są na duży plus!AnitaT pisze:Też podpisuję się pod JST, znają się na prawie a swoich klientów traktują poważnie i z zaangażowaniem.MartaMM pisze:Ja mogę polecić z Warszawy JST. Sama korzystałam z ich pomocy w zakresie prawa pracy i byłam bardzo zadowolona ze współpracy!
W Trójmieście kancelaria mec. Cejrowskiego z Tczewa ma spore uznanie. Specjalizują się w różnych dziedzinach prawa - od cywilnego, po rodzinne, spadkowe, karne czy gospodarcze. Każdy może u nich liczyć na godne wsparcie za rozsądne pieniądze
Ja akurat mogę wypowiedzieć j=się jedynie o Panu Tomaszczyk- to z nim współpracowałam- ale byłam bardzo zadowolona z obsługi. Konkretny, zaangażowany i rzetelny. Warto mieć kogoś takiego po swojej stronie.
Adwokat z kancelarii adwokat-kamienowska.pl zaoferował nam pomoc na najwyższym poziomie. Porady prawne były dokładnie tym, czego było nam trzeba a miały one dotyczyć prawa cywilnego. Katarzyna Kamienowska udzieliła nam nalezytego wsparcia!
Również znam Pana Tomaszczyk. Mnie pomagał w sprawie przeciwko ZUS i dzięki jego dużej wiedzy i doświadczeniu wszystko skończyło się dla mnie pomyślnie.Olkka pisze:Ja akurat mogę wypowiedzieć j=się jedynie o Panu Tomaszczyk- to z nim współpracowałam- ale byłam bardzo zadowolona z obsługi. Konkretny, zaangażowany i rzetelny. Warto mieć kogoś takiego po swojej stronie.
ja polecam adwokata Tomasza Tomaszczyka, bardzo dobry prawnik z Warszawy, profesjonalny i z dużym doświadczeniem, myślę, że można zwrócić się do niego z każdym problemem, prowadzi kancelarię JST, sam zajmuje się prawem pracy i ZUSem, ale jego współpracownicy mogą pomóc w pozostałych dziedzinach
Pana Tomaszczyk także mogę polecić. Z tego co wiem to zajmuje się też prawem rodzinnym- równie z resztą skutecznie:)
Ja korzystam z pomoc kancelarii prosperitas w Krakowie. Specjalizują się w sprawach przeciwko podmiotom rynku finansowego a także pomagają frankowiczom w odfrankaianiu lub anulowaniu kredytów.
Zależy w jakiej sprawie potrzebna jest pomoc. Ja ze swojej strony mogę polecić Pana Tomaszczyk, który specjalizuje się w prawie pracy. Ma duże doświadczenie, jest konkretny, rzetelny i profesjonalny. A co fajne, wiele spraw można skonsultować z nim online.
Mój rozwód przeprowadzał mecenas Paweł Odolecki, który prowadzi praktykę w Ełku, ale przyjmuje sprawy niezależnie od ich lokalizacji. To doświadczony adwokat, który specjalizuje się w prawie rodzinnym. Nie tylko przeprowadził mi rozwód, ale także pomógł w ustalaniu opieki nad dziećmi oraz przy podziale majątku. Wszystkim zajął sie profesjonalnie i z wyczuciem. Na bieżąco informował mnie o tym co się dzieje i jakie kroki musimy podjąć, równocześnie cały czas trzymał rękę na pulsie. Godny zaufania i polecenia adwokat.
-
klaudiakkk22
- Fajna Kobietka
Ja podczas mojego rozwodu korzystałam z usług kancelarii adwokackiej Justyny Węgrzynowicz-Cichońskiej. Nie był to dal nie łatwy okres, ale Pani Justyna wspierała mnie podczas całej sprawy i wykazała się dużym profesjonalizmem. Mogę z czystym sumieniem polecić każdemu kto szuka dobrego prawnika.