Adwokat

Sprzedajesz kosmetyki? Robisz paznokcie? Chcesz zareklamować coś co może Nas zainteresować? Takie tematy akceptowane są TYLKO w tym dziale.
ODPOWIEDZ
krolania89
Jestem tu nowa :)

Adwokat

Post autor: krolania89 »

Jeśli ktoś z Was szuka sprawdzonego i taniego adwokata polecam tą kancelarię: adwokatwnuk.pl Nie tylko fachowa pomoc ale też ceny które nie są z kosmosu.

krolania tego typu posty zamieszczamy w dziale REKLAM i tam też temat przenosze
Ostatnio zmieniony śr lip 25, 2018 8:47 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Reklama
Otylia

Re: Adwokat

Post autor: Otylia »

Według mnie najlepszym adwokatem jest Pan Igor Klimkowski. Rzeczowy. Zawsze pomoże. Prowadzi każdą sprawę.
De ża wi
MargoRav

Post autor: MargoRav »

Jeśli chodzi o dobrych adwokatów to mogę polecić kancelarię działająca na terenie Jeleniej Góry czyli https://adwokat.jgora.pl/. Pomagali mi w sprawach cywilnych jak i w obsłudze prawnej firmy, dlatego zawsze z czystym sercem mogę ich polecić.
MartaMM
Miła Kobietka

Post autor: MartaMM »

Ja mogę polecić z Warszawy JST. Sama korzystałam z ich pomocy w zakresie prawa pracy i byłam bardzo zadowolona ze współpracy!
marlennka

Post autor: marlennka »

Warto mieć sprawdzoną i rzetelną kancelarię, szczególnie jeśli prowadzi się większy biznes. Teraz coraz więcej ludzi idzie na łatwiznę i szuka szybkiego wzbogacenia, niestety często kosztem innych..
AnitaT
Miła Kobietka

Post autor: AnitaT »

MartaMM pisze:Ja mogę polecić z Warszawy JST. Sama korzystałam z ich pomocy w zakresie prawa pracy i byłam bardzo zadowolona ze współpracy!
Też podpisuję się pod JST, znają się na prawie a swoich klientów traktują poważnie i z zaangażowaniem.
marlennka

Post autor: marlennka »

AnitaT pisze:
MartaMM pisze:Ja mogę polecić z Warszawy JST. Sama korzystałam z ich pomocy w zakresie prawa pracy i byłam bardzo zadowolona ze współpracy!
Też podpisuję się pod JST, znają się na prawie a swoich klientów traktują poważnie i z zaangażowaniem.
U nas również współpraca została zawarta z JST, wrażenia i działania jakie zostały podjęte są na duży plus!
alex1234
Miła Kobietka

Post autor: alex1234 »

W Trójmieście kancelaria mec. Cejrowskiego z Tczewa ma spore uznanie. Specjalizują się w różnych dziedzinach prawa - od cywilnego, po rodzinne, spadkowe, karne czy gospodarcze. Każdy może u nich liczyć na godne wsparcie za rozsądne pieniądze
Olkka
Miła Kobietka

Post autor: Olkka »

Ja akurat mogę wypowiedzieć j=się jedynie o Panu Tomaszczyk- to z nim współpracowałam- ale byłam bardzo zadowolona z obsługi. Konkretny, zaangażowany i rzetelny. Warto mieć kogoś takiego po swojej stronie.
minka18
Miła Kobietka

Post autor: minka18 »

Adwokat z kancelarii adwokat-kamienowska.pl zaoferował nam pomoc na najwyższym poziomie. Porady prawne były dokładnie tym, czego było nam trzeba a miały one dotyczyć prawa cywilnego. Katarzyna Kamienowska udzieliła nam nalezytego wsparcia!
Majka2312
Miła Kobietka

Post autor: Majka2312 »

Olkka pisze:Ja akurat mogę wypowiedzieć j=się jedynie o Panu Tomaszczyk- to z nim współpracowałam- ale byłam bardzo zadowolona z obsługi. Konkretny, zaangażowany i rzetelny. Warto mieć kogoś takiego po swojej stronie.
Również znam Pana Tomaszczyk. Mnie pomagał w sprawie przeciwko ZUS i dzięki jego dużej wiedzy i doświadczeniu wszystko skończyło się dla mnie pomyślnie.
linijka

Post autor: linijka »

ja polecam adwokata Tomasza Tomaszczyka, bardzo dobry prawnik z Warszawy, profesjonalny i z dużym doświadczeniem, myślę, że można zwrócić się do niego z każdym problemem, prowadzi kancelarię JST, sam zajmuje się prawem pracy i ZUSem, ale jego współpracownicy mogą pomóc w pozostałych dziedzinach
JuliaBed
Miła Kobietka

Post autor: JuliaBed »

Pana Tomaszczyk także mogę polecić. Z tego co wiem to zajmuje się też prawem rodzinnym- równie z resztą skutecznie:)
dorota
Miła Kobietka

Post autor: dorota »

Ja korzystam z pomoc kancelarii prosperitas w Krakowie. Specjalizują się w sprawach przeciwko podmiotom rynku finansowego a także pomagają frankowiczom w odfrankaianiu lub anulowaniu kredytów.
Karina_28
Miła Kobietka

Post autor: Karina_28 »

Zależy w jakiej sprawie potrzebna jest pomoc. Ja ze swojej strony mogę polecić Pana Tomaszczyk, który specjalizuje się w prawie pracy. Ma duże doświadczenie, jest konkretny, rzetelny i profesjonalny. A co fajne, wiele spraw można skonsultować z nim online.
AKrol
Miła Kobietka

Post autor: AKrol »

Mój rozwód przeprowadzał mecenas Paweł Odolecki, który prowadzi praktykę w Ełku, ale przyjmuje sprawy niezależnie od ich lokalizacji. To doświadczony adwokat, który specjalizuje się w prawie rodzinnym. Nie tylko przeprowadził mi rozwód, ale także pomógł w ustalaniu opieki nad dziećmi oraz przy podziale majątku. Wszystkim zajął sie profesjonalnie i z wyczuciem. Na bieżąco informował mnie o tym co się dzieje i jakie kroki musimy podjąć, równocześnie cały czas trzymał rękę na pulsie. Godny zaufania i polecenia adwokat.
klaudiakkk22
Fajna Kobietka

Post autor: klaudiakkk22 »

Ja podczas mojego rozwodu korzystałam z usług kancelarii adwokackiej Justyny Węgrzynowicz-Cichońskiej. Nie był to dal nie łatwy okres, ale Pani Justyna wspierała mnie podczas całej sprawy i wykazała się dużym profesjonalizmem. Mogę z czystym sumieniem polecić każdemu kto szuka dobrego prawnika.
ODPOWIEDZ