Zestawienie najlepszych kart kredytowych dla nas
A na zakupy...
A na zakupy...
http://www.wykop.pl/ramka/1443803/nie-u ... a-kobiety/
z opisanymi zniżkami, lubię! 
https://magiadlaciala.versum.com/services/238217
Re: A na zakupy...
a ja nie lubię kart kredytowych, cięzko to potem spłacić 
Oooo, dzieki za linka, może będę wiedziała, gdzie jak mi się opłaca płacić 
Oooo od kart kredytowych uciekam jak najdalej!!
-
sexy28
hejka dokładnie po co wam karta kredytowa to tylko jeden dzień przyjemności w zakupach na kredyt a potem szara rzeczywistość ja tam wolę zakupy w biedronce bo nie ma kart żadnych tylko gotówką koleżanki płacimy za zakupybrunecia pisze:Oooo od kart kredytowych uciekam jak najdalej!!
SPAM
Ostatnio zmieniony wt sie 13, 2013 2:46 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Karty kredytowe ? Nie korzystam, po co.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Gotówką koleżanki? Też chcę mieć taką koleżankę...sexy28 pisze:wolę zakupy w biedronce bo nie ma kart żadnych tylko gotówką koleżanki płacimy za zakupybrunecia pisze:Oooo od kart kredytowych uciekam jak najdalej!!:)
SPAM
- malinka 61
- Kobietka Expert
Unikam kart kredytowych , to wielka pułapka , lekko się kupuje ale trudno się później oddaje ( spłaca) 
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Jak każdy kredyt łatwo go dostać gorzej spłacić do tego banki mają takie prowizje że później każdy zdziwiony że asz tyle trzeba oddać ,wole się poślinić w sklepie i pomarzyć niż kupić coś na kredyt tym bardziej coś co nie jest mi niezbędne do życia codziennego.
Ja używam tylko i wyłącznie karty płatniczej i żadnej innej, bo zgadzam się z przedmówczyniami że łatwiej wziąć a turniej spłacić
Adrian

- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Ja nigdy żadnej nie miałam. Wolę rozsądne i planowane zakupy bieżące oraz odkładanie pieniążków na zakupy przyszłebettti86 pisze:a ja nie lubię kart kredytowych, cięzko to potem spłacić
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
-
jolaniebieska
- Jestem tu nowa :)
Ja z kolei nie umiem żyć bez karty, jednak problemów ze spłata nie mam, bo po prostu wydaję na rzeczy, które i tak bym musiała kupić. Prawie zawsze 
Uwaga TOPPrzeprowadzki będzie show