organizuje swoją osiemnastkową imprezę. urodziny przypadają mi na 17maja więc postanowiłam aby ograniczyć koszty zrobić taka jakby biesiadę ognisko dla nastroju i grill dla jedzonka. zastanawiam się czy pasuje mi ustawić stoły i krzesła na podwórku bo mam akurat taka możliwość.mam duże i przestronne podwórko przed domem po za tym mieszkam na wsi. nie wiem jak to wszystko zorganizować.czy wypada stawiać jedzenie tak po prostu na stół itp. pomóżcie proszę.wszystkie propozycje mile widziane
18 urodziny
18 urodziny
witam serdecznie;)
organizuje swoją osiemnastkową imprezę. urodziny przypadają mi na 17maja więc postanowiłam aby ograniczyć koszty zrobić taka jakby biesiadę ognisko dla nastroju i grill dla jedzonka. zastanawiam się czy pasuje mi ustawić stoły i krzesła na podwórku bo mam akurat taka możliwość.mam duże i przestronne podwórko przed domem po za tym mieszkam na wsi. nie wiem jak to wszystko zorganizować.czy wypada stawiać jedzenie tak po prostu na stół itp. pomóżcie proszę.wszystkie propozycje mile widziane
- quillathee
- Miła Kobietka
Re: 18 urodziny
Moim zdaniem, jeśli chodzi o imprezę dla znajomych to nie ma co się przejmować jakimiś manierami. Mój były swoją 18 zrobił w lesie było swojskie jedzenie typu kiełbasy i chleb ze smalcem i ogórkiem, więc Twój pomysł mi się bardzo podoba. I myślę, ze jedzonko możesz wystawić od razu tylko uważaj na owady.
-
tusia25
dokładnie:) nie ma się czym przejmować:) tylko trzeba pamiętać żeby nie wystawić jedzenia za wcześnie żeby się nie popsuło,zależy jeszcze co zaproponujesz do jedzenia:) echhh te 18., chętnie bym swoją jeszcze raz wyprawiła;P
takie imprezy przy ognisku czy grilu w gronie znajomych są najlepsze
Żeby tylko pogoda dopisała to impreza na pewno bedzie udana
Aż sama bym sobie poszła na taką imprezkę 
-
tusia25
oj ja też.... i te pierwsze "legalne" zakupy alkoholowe na imprezkę:) bezcenne przeżycia:D:D 

Myślę że jak najbardziej możesz zrobić imprezkę w ogrodzie skoro masz taką możliwość.Zaoszczędzisz sporą kasę a zabawa na pewno będzie świetna.Tylko musisz uważać na pogodę.To chyba największy problem kiedy się robi imprezę na świeżym powietrzu.Ale zapewne wszystko się super uda 
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
ciesze się z waszych odpowiedzi.pogoda jak na razie się zapowiada obiecująco w razie problemów możemy przenieść się do domu. chce dać na grill kiełbaskę kaszankę szaszłyki i na razie szukam a może macie jakieś propozycje?
-
tusia25
a czego szukasz konkretnie? co dać na grilla?? a jaki ten alkohol będzie??