Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających. Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
Zeli pod rysznic w sklepach jest tak duzo ze niewiadomo jaki kupic jaki bedzie dla nas najlepszy ? Ja uwielbiam Palmoliw jest to mleczko pod prysznic z oliwkami swietnie pachnie uwielbiam go bo zawsze mi przypomina wakacje nad morzem a wy jakich uzywacie jakie polecacie kolezanki? http://www.colgate.pl/app/Colgate/PL/PC ... nt=Default
JA TEŻ TAK JAK EVKA LUBIĘ PALMOLIVE I TEŻ TEN SAM Z OLIWKAMI (AKURAT NIEDAWNO SOBIE GO KUPIŁAM) BO TEŻ PODOBA MI SIĘ ZAPACH I JEGO KONSYSTENCJA I TEŻ PRZYPOMINA MI WAKACJE .A OPRÓCZ TEGO UŻYWAM JESZCZE,DOVE I NIEKTÓRYCH INNYCH FIRM TEŻ
Żele głównie z Avonu. Polecam żel z serii Skin so soft ten różowy - genialnie nawilża i świetnie pachnie. Jestem z niego zadowolona Ale lubię także żele z Dove i Nivea, bo to w sumie standard.
Przyzwyczaiłam się do kosmetyków Nivea ale też używam Dove.Yves Rocher żelu nie używałam ale tej firmy kupuję fajną wodę perfumowaną o zapachu bambusa i ekologiczny szampon więc spróbuję:)
A mi straszliwie odpowiada seria Avonu Senses..ostatnio dorwałam od konsultantki Mistique (taki czerwony) i... codziennie zamiast myśleć o pracy nie mogę doczekać się wieczornej kąpieli