Zdobywanie wiedzy

Lubisz jeździć konno, szydełkować, a może grasz w piłkę ręczną? Te i inne tematy o naszych zainteresowaniach piszemy właśnie tutaj.
ODPOWIEDZ
Mewka

Re: Zdobywanie wiedzy

Post autor: Mewka »

Dokładnie, książki są dobre ale kursy można wpisać później w CV. Z resztą lubię teatyke wizażu a to jest raczej taka branża która wymaga praktyki, które odbywam w tej szkole i narazie idzie mi tak średnio ale coraz lepiej :) mam dobrych prowadzących

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
żuczek

Post autor: żuczek »

Lubie oglądać teleturnieje ;) To chyba najprzyjemniejszy sposób na zdobywanie wiedzy. Polecam także wszelakie książkowe lub planszowe quizy przy jakich możemy mieć niezły ubaw ;) Duży nacisk kładę też na angielski. Wypróbowałam już wiele sposobów nauki i dodatkowych kursów :) Właśnie skończyłam nauke w Speak UP. Dzięki takim zajęciom spełniam się i czuje się pewniej :)
patrycja777

Post autor: patrycja777 »

Hej mimo tego, że w zasadzie żadne kursy nie są mi potrzebne to i tak ciągle się dokształcam, robię kurs językowy, a za sobą też mam kilka innych kursów, umysł dzięki temu jest ciągle na chodzie, człowiek się rozwija i ma satysfakcję jak już pozalicza poszczególne etapy, ja jestem za kształceniem się niezależnie od wieku i statusu zawodowego.
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

A ja się dokształcam w dziedzinie psychologi, amatorsko oczywiście :)
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
iwoona
Jestem tu nowa :)

Post autor: iwoona »

ja lubie czytać książki oraz podróżowac ;)
http://www.hotelwilgakrakow.pl
asap

Post autor: asap »

Jak chcecie uczyc sie online to polecam Coursera:)
To prawdziwe kursy prowadzone przez wykladowców akademickich - wspaniała inicjatywa a w dodatku darmowa.
falusi

Post autor: falusi »

Ja zdobywam głownie wiedzę z psychologi i samorozwoju bo to się przydaje w życiu codziennym a co mi da wiedza o tym że Jowisz cośtam... a Saturn cośtam....
Czarny humor
ODPOWIEDZ