forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Zdobywanie wiedzy

Lubisz jeździć konno, zwiedzać świat, a może grasz w piłkę ręczną? Te i inne tematy o naszych zainteresowaniach piszemy właśnie tutaj.

Re: Zdobywanie wiedzy

Postprzez Mewka » 22 lip 2011, o 18:30

Dokładnie, książki są dobre ale kursy można wpisać później w CV. Z resztą lubię teatyke wizażu a to jest raczej taka branża która wymaga praktyki, które odbywam w tej szkole i narazie idzie mi tak średnio ale coraz lepiej :) mam dobrych prowadzących

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
Mewka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Postprzez żuczek » 16 sie 2011, o 12:03

Lubie oglądać teleturnieje ;) To chyba najprzyjemniejszy sposób na zdobywanie wiedzy. Polecam także wszelakie książkowe lub planszowe quizy przy jakich możemy mieć niezły ubaw ;) Duży nacisk kładę też na angielski. Wypróbowałam już wiele sposobów nauki i dodatkowych kursów :) Właśnie skończyłam nauke w Speak UP. Dzięki takim zajęciom spełniam się i czuje się pewniej :)
żuczek
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez patrycja777 » 19 sty 2012, o 16:59

Hej mimo tego, że w zasadzie żadne kursy nie są mi potrzebne to i tak ciągle się dokształcam, robię kurs językowy, a za sobą też mam kilka innych kursów, umysł dzięki temu jest ciągle na chodzie, człowiek się rozwija i ma satysfakcję jak już pozalicza poszczególne etapy, ja jestem za kształceniem się niezależnie od wieku i statusu zawodowego.
patrycja777
PoczÄ…tkujÄ…ca

Poprzednia strona

Powrót do Hobby

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani Forumowiczki: Bing [Bot], Google [Bot]