forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Zapachy we wnętrzu

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.

Re: Zapachy we wnętrzu

Postprzez kora453 » 18 kwi 2011, o 12:35

http://www.preqursor.eu/ tu masz ich stronę, przepraszam, że z takim opóźnieniem, ale pogoda nie skłania mnie do siedzenia przy komputerze ;)
kora453
Miła Kobietka

Reklama

Postprzez paja » 27 kwi 2011, o 09:55

dzięki! widzę że oni też mają jakieś świeczniki i to jeden chyba pod te świece... :) fajnie, ale chyba na razie się nie skuszę. Na co Wy stawiacie takie zwykłe świece, nie mówie o tealightach które chyba większość z nas wstawia do świeczników. Ale taką świece jak ta zapachową, kładziecie na coś żeby nie niszczyła mebli?
paja
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez kora453 » 28 kwi 2011, o 13:21

Te świece są zapakowane w ładne pudełko z przykreywką - i ja ta przykrywkę wykozystuje jako podstawkę :) dzięki temu meble nie naruszone! jak dla mnie zbędny jakiś świecznik do takiej świecy. Świeczniki to tylko do długich świec i tealightów. Szerokie świece moim zdaniem tracą urok jak się do czegoś wkłada
kora453
Miła Kobietka

Postprzez paja » 29 kwi 2011, o 15:20

fajny pomysł z tym pudełkiem! ciekawe czy specjalnie pod to myśleli, projektując ją. Do tej pory nic nie używałam pod te duże świece i zrobiły mi się straszne plamy na jednej półce - fakt że to półka gorszej jakości wiec tez jest bardziej podatna na jakieś czynniki.
paja
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Eleganckistyl_pl » 14 cze 2011, o 14:10

Ja również swego czasu próbowałam świec zapachowych,ale efekt nie utrzymywał się zbyt długo. Wypróbuję tych Waszych sposobów i dam znać czy naprawdę warto :)
Eleganckistyl_pl
Miła Kobietka

Postprzez lavender » 11 sie 2011, o 12:26

Fajne saszetki zapachowe można kupić w rossmanie. Aletrnatywą (zdecydowanie lepszą) dla gotowych saszetek jest kupienie, np. na targu suszonych kwiatów lawendy albo lipy i wsypanie tego do lnianego woreczka. Zapach niesamowity. Jeśli chodzi o zapachy w domu (czytaj: nie w szufladzie) - najczęściej używam naturalnych olejków eterycznych, które wlewam na kominek z podgrzewaczem.
lavender
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Zorka » 29 sie 2011, o 19:18

Jest taka metoda na łady zapach w domu, trzeba delikatnie podgrzać piekarnik, a blachę skropić olejkiem waniliowym. To alternatywa dla zapachu ciasta w domu, który oczywiście jest najlepszym pachnidełkiem :)
Zorka
Miła Kobietka

Postprzez general » 24 wrz 2011, o 20:10

też lubię kiedy w moim domu ładnie pachnie...mam airwick i nie narzekam sam się uruchamia i wystarcza na długo, ale mam inny problem... jak się wchodzi do domu mojej koleżanki to tam tak ładnie pachnie że aż jej zazdroszczę a u mnie tego zapachu brakuje i nie wiem dlaczego, mam czysto sprzątam i niby wszystko ok ale ( no właśnie jest to ale), podżuccie jakies pomysły na ładny zapach w moim domu.Pozdrawiam
general
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez krecik_ja » 16 gru 2011, o 18:53

Jeśli chodzi o zapachy we wnętrzu,
uwielbiam piękne kompozycje kwiatowe. Wspomnienia lata.. lub wiosenna łąka pełna słońca.. Ostatnio używam zawieszki zapachowej do szafy Sunny breeze - nutki mandarynki, wanilii, jaśminu.
krecik_ja
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Majeczka_1 » 26 sty 2012, o 20:28

Dołączę się do tematu, bo nieźle się uśmiałam jak tam wcześniej któraś z Was napisała - "ile bym kasy nie miała to tyle bym na świeczki wydała..." To ja też do takich osób należę ;) Ostatnio kupuję na........ Zwłaszcza że już od 100zł wysyłają za darmo! Aha ja podgrzewacze nieraz zamiast palić do wkładam do szuflad i działają jako odświeżacze hahahahah To takie moje małe fanaberie :)

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
Majeczka_1
PoczÄ…tkujÄ…ca

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dom i ogród