forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

wyjazd do SPA

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.

wyjazd do SPA

Postprzez MoniczkaM » 12 maja 2011, o 10:30

Hej! Dziewczyny, która z Was była w jakimś SPA i mogłaby zarekomendować fajne miejsce albo zabieg? J zastanawiam się nad takim małym prezentem dla mamy z okazji zbliżającego się Dnia Matki - i może właśnie wybrałabym się z nią na weekend do SPA ;)
MoniczkaM
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: wyjazd do SPA

Postprzez Anastazja-A » 13 maja 2011, o 10:14

O widzisz, Ty to masz głowę na karku ;) Ja kompletnie zapomniałam o Dniu Matki... No ale tak, jesli chodzi o spa to w takim typowym ośrodku nie byłam ale zaintrygowana Twoim pytaniem poszukałam w necie i po prostu zauroczyło mnie spa w Głęboczku Wielkim. Ze zdjęć wynika, że jest to przepiękne miejsce, ale nie wiem skąd jesteś więc nie wiem czy na weekend to nie będzie za daleko dla Ciebie.
Anastazja-A
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez MoniczkaM » 16 maja 2011, o 12:00

No i niestety, jak dla nas to jednak będzie za daleko zwłaszcza, że w tym terminie to znaczy dzień po Dniu Matki mnie również czeka daleki wyjazd tak więc muszę na razie obejść się smakiem ;) CHociaż bardzo mnie skusiła kąpiel w winie :) No ale może w wakacje - tymczasem zdecyduje sie pewnie na wykupienie po prostu jakiegoś masażu albo podobnego zabiegu dla nas obu. Chyba, ze macie jeszcze inne propozycje?
MoniczkaM
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez mikiqu » 11 cze 2011, o 19:22

ja bym chętnie wyskoczyła do spa, ale nie mam z kim. Poza tym się trochę wstydzę, tam trzeba się rozbierać do wszystkich zabiegów :P
Chcesz uwodzić spojrzeniem? Sztuczne rzęsy to jest to!
Zapraszam na profesjonalne szkolenia przedłużanie rzęs dla stylistek.
mikiqu
Miła Kobietka

Postprzez dione » 25 lip 2011, o 15:24

W Jastrzębiej Górze jest Hotel Primavera SPA. Moim zdaniem jest jednym z lepszych w Polsce. Co do konkretnych zabiegów, to wszystko zależy od tego, czy chcesz tam się zrelaksować, czy może zadbać o swoją urodę, ale zapewniam Cię, że kosmetyczki tam pracujące polecą to, co będzie dla Ciebie najlepsze :)
dione
Fajna Kobietka

Postprzez magdaskrzynecka » 27 lip 2011, o 15:29

dziewczyny a jak z cenami? zawsze weekend w spa wydawal mi sie bardzo droga rozrywka. warto?opłaca sie ?
z jakich uslug korzystalas w jastrzebiej gorze Dione?
magdaskrzynecka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Eleganckistyl_pl » 10 sie 2011, o 12:49

Oj, mamie pewnie prezent bardzo się podoba. Kiedyś przeglądałam ceny takich SPA. Są dosyć wysokie z tego co widziałam.
Eleganckistyl_pl
Miła Kobietka

Postprzez pomcia » 12 sie 2011, o 13:09

Otóż to, to droga przyjemność chyba najlepiej to w zakupach grupowych próbować.
pomcia
Fajna Kobietka

Postprzez Fermia » 28 sie 2011, o 21:33

Mnie sie podobalo w Velaves we Wladyslawowie. Wprawdzie pojechaliśmy tam na konferencje służbową, ale oferta spa była do wykorzystania i prezentowala się bogato. Zwlaszcza zwróciły moją uwage "kids roomy", gdzie dzieci mają szereg atrakcji i specjalne animatorki do zabawy
Fermia
Miła Kobietka

Postprzez E-lejdis » 8 wrz 2011, o 10:14

Co prawa nigdy tam nie byłam,ale dzięki za namiar na to Władysławowo. Spa to naprawdę bardzo fajna sprawa i każda kobieta powinna odwiedzać je kilka razy w roku. Niesamowicie odpręża i relaksuje.
E-lejdis
Miła Kobietka

Następna strona

Powrót do Hyde park