forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

worki pod oczami, zmarszczki??

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

worki pod oczami, zmarszczki??

Postprzez meyer » 26 paź 2010, o 13:27

Zaczęłam chodzić na zabiegi focus rf+, ponieważ już nie dawałam sobie rady z workami pod oczami ani zmarszczkami:( i muszę wam powiedzieć że różnice widać już po pierwszym zabiegu:D jestem bardzo zadowolona z tych zabiegów..chodzę do Instytut Pięknego Ciała w Koszalinie! polecam:)
meyer
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: worki pod oczami, zmarszczki??

Postprzez dione » 28 paź 2010, o 14:55

jeżeli ma się worki pod oczami to znak, że jest się przemęczonym i trzeba jechać gdzieś wypocząć, a faktycznie połączenie relaksu z zabiegami kosmetycznymi to najlepsze wyjście, widziałam z hotelu Primavera SPA w Jastrzębiej Górze sporo ciekawych zabiegów przeciw zmarszczkom oraz workom pod oczami..taka chwila dla swojej urody przyda się raz na jakiś czas każdej kobiecie
dione
Fajna Kobietka

Postprzez aura » 8 lis 2010, o 11:10

A używałaś po prostu kremów pod oczy? Niektóre są naprawdę bardzo skuteczne, np. krem pod oczy z koenzymem Q10 Diamond-Cosmetics. Działa naprawdę świetnie, równie dobrze jak te drogie zabiegi, a możesz go kupić na pazurki.com.pl za 30 zł, także wydaje mi się, że takie rozwiązanie jest bardziej opłacalne.
aura
Miła Kobietka

Postprzez meyer » 8 lis 2010, o 13:58

może i masz racje, ale stosując kremy musisz to robić codziennie i dokładnie.. a ja po takich zabiegach mam spokój na długi czas...:)
meyer
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez kasalenna » 18 lis 2010, o 17:31

ja mam worki pod oczami i wcale nie jestem przemęczona i nie mogę znaleźć przyczyny ani z tym zawalczyć...
kasalenna
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez ela1980 » 20 lis 2010, o 13:34

Ja mam to samo ale często siedzę przy komputerze. Moje oczy są później jakby spuchnięte...
ela1980
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez szarotka » 14 gru 2010, o 13:05

kasalenna napisał(a):ja mam worki pod oczami i wcale nie jestem przemęczona i nie mogę znaleźć przyczyny ani z tym zawalczyć...

A przebadałaś się dokładnie? Worki pod oczami mogą świadczyć o jakiś nieprawidłowościach w funkcjonowaniu organizmu (np. wątroby, nerek, pęcherza, zatok) i wielu innych rzeczach, najlepiej żeby ocenił to lekarz.
Osobiście wolę kremy niż zabiegi, bo wychodzi sporo taniej, a efekty są podobne. Focus rf+ jeden zabieg to koszt około 500 zł, a ja kupiłam u dermatologa krem Peptide Plus Eye DCL za niecałe 300 zł i miałam go przez pół roku regularnego stosowania. Jest rewelacyjny na worki i cienie pod oczami, a z drobnymi zmarszczkami też sobie radzi, a jaka oszczędność i kasy i czasu.
szarotka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez wioloo » 27 gru 2010, o 14:19

Na worki pod oczami nie uzywajcie przypadkiem cieżkich kremów, gdyż jeszcze bardziej możecie nabawić się opuchnięć. Najlepiej coś delikatnego, np żel pod oczy. Godny polecenia jest żel pod oczy komfort młodej skóry 18+
wioloo
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Paulina13 » 27 gru 2010, o 17:33

Na worki pod oczami i przemęczone oczy np. długiem siedzeniem przed komputerem polecam żele ze świetlikiem. Robi takie np.polska firma Floslek, można je kupić je w aptekach, jest wiele różnych wariantów jeśli chodzi o dodatkowe składniki, ja dla siebie wybrałam z chabrem i bławatkiem, smaruję okolice oczu i powieki codziennie wieczorem i czuję, że moje oczy dzięki temu odpoczywają i mają się dobrze.
Paulina13
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez striker44 » 11 lut 2011, o 10:24

Pod oczy polecam na noc krem Neutrogena z miedzia. Zreszta nie tylko ja polecam, bo znalazlam tez na innych stronach podobne rekomendacje Co pod oczy
striker44
PoczÄ…tkujÄ…ca

Następna strona

Powrót do Uroda