Ulubione kolory lakierów do paznokci?

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
alinaja18
Jestem tu nowa :)

Re: Ulubione kolory lakierów do paznokci?

Post autor: alinaja18 »

Czerwień, czerwień i jeszcze raz czerwień :) Czerwony jest śliczny! :) No czasami też niebieski, ale to już zalezy od nastroju :) ogólnie to wiele zależy od nastroju :D
Bielizna-Anna

Post autor: Bielizna-Anna »

To jest zależne od pory roku chyba najbardziej. Zimą lubię ciepłe beże, czerwienie, a także ciemnobrązowe, a nawet czarne paznokcie. Wiosną zdecydowanie pastele, z kolei latem kolorowe - ostatnio szalałam z pekającymi lakierami.
dzo

Post autor: dzo »

alinaja18 pisze:Czerwień, czerwień i jeszcze raz czerwień :) Czerwony jest śliczny! :)
śliczny i seksowny ;) ;)
no.nie.wiem

Post autor: no.nie.wiem »

dzo pisze:
alinaja18 pisze:Czerwień, czerwień i jeszcze raz czerwień :) Czerwony jest śliczny! :)
śliczny i seksowny ;) ;)
i jeszcze śliczny i seksowny mmmm
Kolaboracja

Post autor: Kolaboracja »

a lubicie malować paznokcie na czarno? :]
Nala

Post autor: Nala »

Uwielbiaaaam! :)
mika537

Post autor: mika537 »

teraz sa modne wszystkie kolory mozna malowac jak sie chce :D ja uwielbiam czerwony to taki moj standardowy kolor do paznokci ktory pasuje na wszystkie okazje:) ale uwielbiam tez wszystkie kolory pastelowe turkusy, roze nawet czarny :) moglabym miec paznokcie w kazdym kolorze :)
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Bardzo mi się podobają lakiery w odcieni czerwieni, ale nie wiem dlaczego, nie mam odwagi używać takich kolorów:D
Najczęściej używam lakierów w odcieniach fioletu, różu, perłowe. Muszę zapoczątkować też kolor czerwony. Raz miałam ślicznie umalowane paznokcie na studniówce właśnie w tym odcieniu i czułam się w nim wyjątkowo :woman:
ada

Post autor: ada »

zdecydowanie czerwień ;)
Polecam Salon kosmetyczny Poznań dla poznanianek i nie tylko.
dzo

Post autor: dzo »

oOosylwiaoOo pisze:Bardzo mi się podobają lakiery w odcieni czerwieni, ale nie wiem dlaczego, nie mam odwagi używać takich kolorów:D
miałam kiedyś identycznie jak Ty ;/ tez nie mogłam się odważyć na co dzień malować czerwonym lakierem

ale od niedawna jak zaczęły być modne kolory takie ostre, wyróżniające się to maluję na czerwono dość często i strasznie mi się teraz czerwony podoba :)
Lumena

Post autor: Lumena »

Ja uwielbiam żywe kolory. Szczególnie zielony :) A najlepiej z jakimś kolorowym wzorkiem, tak żeby je ożywić :)..........

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
Awatar użytkownika
xxxAngelxxx

Post autor: xxxAngelxxx »

czerwony, jasny róż, fiolet, niebieski. Ogólnie to przeróżne kolorki :)
Wizaz_waw_pl

Post autor: Wizaz_waw_pl »

Latem pastele: róże, beże, turkusy i zielenie. To wszytsko króluje w tym sezonie. Można też pokósic się o jeden w innym kolorze:)
KGoldenRose

Post autor: KGoldenRose »

Wizaz_waw_pl pisze:Latem pastele: róże, beże, turkusy i zielenie. To wszytsko króluje w tym sezonie. Można też pokósic się o jeden w innym kolorze:)
W sam raz inspiracje letnim ogrodem :) http://pomaderia.pl/news/1065,paryz-na-paznokciach
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

ja lubię też żywe kolorki - czerwień to podstawa w palecie ;) poza tym niebieski, róż, koral, mięta .... zależy od nastroju i stroju :) nie lubię perłowych babcinych barw ;)
lola4

Post autor: lola4 »

Zobaczcie co znalazłam dla lubiących zmieniać kolory, lub malujących na kolorowo, cena tez niezła http://www.mixmedia.pl/rimmel-rimmel-la ... k,id-31416
dione

Post autor: dione »

Ja na paznokciach mam istną tęczę, także ciężko powiedzieć jaki kolor jest moim ulubionym. Czasami są to jaskrawe i neonowe kolory, czasami ciemne zdarza się, że robię sobie klasyczny manicure. Także moja kolekcja lakierów jest naprawdę spora.
Awatar użytkownika
witch
Fajna Kobietka

Post autor: witch »

:witch

Ostatnio odkryłam lakiery pękające. Miałam w domu piękny zwykły lakier w kolorze wiosennej trawy, kupiłam pękający w kolorze ceglastym. Fajne... :woman:
Efekt bardzo mi się podoba.
Czas tracony z rozkoszą nie jest czasem zmarnowanym.

Obrazek
Awatar użytkownika
stokrotka1011
Miła Kobietka

Post autor: stokrotka1011 »

O jest tego sporo koralowy, czerwony, granatowy, zielony, wrzosowy, turkusowy - trochę kolorowo ;)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Eileen

Post autor: Eileen »

Czerwony - faworyt, błękitny, zielony, granatowy :) Ostatnio widziałam prześliczny wzorek, paznokcie pomalowane na biało i na 1-2 palcach czarne nutki.
Mam też ten pękający lakier, ale zmnarnuje się zanim kupię bezbarwny, bo bez utrwalenia od razu się zdrapuje. :P Ciekawe są też magnetyczne lakiery :) ładny efekt. Widziałam też u koleżanki paznokcie w stylu Ombre, piękne, ale jeszcze nie próbowałam malować. A Wy? Jakie efekty?

[img]src=http://www.sendspace.pl/file/pic/3ff78fa935e896580f27f31/3[/img]

w stylu ombre :)
I w linku białe z nutkami:
http://www.sendspace.pl/file/b3129daa1083dda148bcc13

:kwiatek
Żyj wolnym lub zgiń.
apollo

Post autor: apollo »

Kolor? Zależy od nastroju, pory roku itp. a ogólnie to lakiery hybrydowe new nails. Stawiam na jakość przy paznokciach - już zbyt wiele przeżyły, a ja nie chcę ich doszczętnie zniszczyć ;-)
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Post autor: Tinuviel »

hybrydowe bardzo niszczą płytkę paznokcia...

Mój ulubiony kolor to klasyczna krwista czerwień ;-) Ale przez ostatnie 4miesiące bardzo lubię pastelowe i praktycznie cały czas maluję moje paznokcie na te kolory ;-)
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
marcioszka

Post autor: marcioszka »

Ja uwielbiam odcienie różu na pazurkach :)
Ostatnio jednak jest to kolor odzywki eveline 8w1 :)
Lumena

Post autor: Lumena »

Ja najbardziej lubię turkusowy kolor! :) Mam dość długie paznokcie, także wydaje mi się, że wygląda to fajnie u mnie. Zobaczcie:...........przecież ten kolor jest boski <3 !

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
gohusia

Post autor: gohusia »

Co powiecie na takie odcienie, kolory na czas jesieni? chciałabym sie podpasować do panujęje aury za oknem i w pracy mieć inne pazurki niż wszyscy :D jakoś wiem że dobra ale kolorów jeszcze nie znam.
Obrazek
ODPOWIEDZ