Sprawdzonie diety!
-
aura
Re: Najlepsza dieta!
moim zdaniem tego typu diety pomagają na krótka metę, a jeżeli chce się skutecznie schudnąć, bez efektu jojo to powinno się iść na konsultację do profesjonalisty, dietetyk ustali nam indywidualną dietę, a do tego powie co i kiedy mamy ćwiczyć, przynajmniej tak jest w klinice diety Medlinea, a przy okazji można tam skorzystać z usług psychologa, także wydaje mi się, że takie odchudzanie da o wiele lepsze efekty
-
Kasia2
Szczerze mówiąc stosowałam dietę fizjologiczną i udało mi się schudnąć 8 kg.
Nadal jednak mam do zrzucenia kolejne 8
Dieta jest świetna w ogóle nie czujesz głodu, chyba pierwsza, która rzeczywiście działa.
Na prawdę polecam.
treść zmieniona przez moderatora
Proszę o nie spamowanie
Nadal jednak mam do zrzucenia kolejne 8
Dieta jest świetna w ogóle nie czujesz głodu, chyba pierwsza, która rzeczywiście działa.
Na prawdę polecam.
Proszę o nie spamowanie
-
ninka_niebieska
Dziewczyny.. dieta cud.. jeść wszystko a jak się schudnie to będzie cud
Myślę, że dieta, dietą.. aktywność fizyczna również swoją drogą, ale warto wesprzeć to wszystko dodatkowymi suplementami.. efekt będzie zdecydowanie szybciej widoczny i zadowalający.. Jeśli nie miałyście nigdy do czynienie z tego typu produktami to proponuję poczytać o suplementach właściwych do zażywania podczas stosowania diet odchudzających, a być może wybierzecie coś specjalnie dla siebie i okaże się to strzałem w 10. Ja przeczytałam kilka recenzji i opinii i jako sportowiec znalazłam dla siebie nie tylko wspomagacze na odchudzanie (bo tego narazie nie potrzebuję), ale również inne ciekawe suplementy, wspomagające moje treningi, wytrzymałość i regenerację 
Proszę nie spamować
Proszę nie spamować
-
ninka_niebieska
Re: diety odchudzajace;)
Gwarancji nigdy nie mamy.. to zalezy od naszego podejścia do sprawy i zaangażowania oraz silnej woli. Mimo to myślę, że sama dieta nic nam nie da. Nalezy pamiętać również o aktywności fizycznej, która jest niezmiernie potrzebna podczas odchudzania i stosowania diet. Ja również uważam, ze warto wspomagać każdą dietę suplementami, dzięki którym efekt widoczny jest znacznie szybciej i jest bardziej zadowalający. Polecam poczytać treść zmieniona przez moderatorarecenzje o suplementach, które wspomagają odchudzanie, a być może kiedyś zdecydujecie się na taki produkt. 
Proszę nie spamować
Proszę nie spamować
-
Hania26
Jeśli zastanawiacie się nad prawidłową dietą, polecam zapoznać się z artykułem treść zmieniona przez moderatora Przede wszystkim musicie sobie odpowiedzieć na parę ważnych pytań: tzn. co z moim zdrowiem? ile chcę schudnąć? Jak z uprawianiem sportu? Co lubię jeść? Wybór diety powinien być bardzo przemyślaną decyzją
!!
Proszę nie spamować
Proszę nie spamować
-
koperkowa
wg mnie najlepsza jest dieta 1000 kalorii.jesz co chcesz z tym ,że liczysz kalorie.
-
Justynka108
Witaj Sylwia30!
Czy mówisz o diecie opartej na nie łączenu? Kiedyś stosowałam taką w oparciu o nie łączenie węglowodanów z białkami. Była rzeczywiście super i właśnie mi o niej przypomniałaś. Ważyłam wtedy 48kg, przy wzroście 152cm, czułam się wspaniale. Jak to się stało, że zapomniałam??? Pozdrawiam!
Justynka108
Proszę nie spamować
Czy mówisz o diecie opartej na nie łączenu? Kiedyś stosowałam taką w oparciu o nie łączenie węglowodanów z białkami. Była rzeczywiście super i właśnie mi o niej przypomniałaś. Ważyłam wtedy 48kg, przy wzroście 152cm, czułam się wspaniale. Jak to się stało, że zapomniałam??? Pozdrawiam!
Justynka108
Proszę nie spamować
-
ewaewka
hm, ja była na Dunkanie, schudłam 17 kg, teraz jestem na 3 etapie, powoli mam już tego dość 
-
laleczka1123
Mam 20 lat i ważę ponad 60kg, pracuję jako sprzedawczyni w sklepie, marzę o tym żeby chociaż troszkę schudnąć. Proszę o poradę o jakąś dobrą dietę. POMÓŻCIE MI
-
speedy
Program Królów-przygotowali mi go w jedym ze Studio Zdrowia (ja byłam w Poznaniu na Bojanowskiego, generalnie jest ich więcej). Co tydz. stosuje się inny schemat żywieniowy. Do tego masaż na rolletic, oszczyszczanie i wspomaganie. W ciągu 9 tyg - 13 kg!
-
kreon001
Re: diety odchudzajace;)
jak ktoś nie chce płacić za usługi dietetyków to polecam stronę na której znajdziecie wszytsko na temat diet. oczywiście bezpłatnie:) treść zmieniona przez moderatora
Proszę nie spamować
Proszę nie spamować
-
Anastazja-A
Re: diety odchudzajace
Jeśli ktoś potrzebuje propozycji diet i szuka czegoś odpowiedniego dla siebie to na przykład na tej stronie http://www... treść zmieniona przez moderatora Generalnie, kwestia diet i odchudzania to bardzo wrażliwy temat i jak ze wszystkim - trzeba uważać
Sama stosowałam kilka diet, ale nigdy nie okazywały się skuteczne. Co prawda, nie chcę zgubić wielu kilogramów (tak sobie postanowiłam, że do wiosny zrzucę chociaż pięć
) - ale jednak
No i do diety oczywiście ćwiczenia fizyczne lub zabiegi kosmetyczne 
P.S. nie spamujemy na tym forum
P.S. nie spamujemy na tym forum
-
koperkowa
Re: diety odchudzajace
tak w ramach ciekawostki, ostatnio czytałam artykuł ,że furorę robi specyficzna "dieta" a mianowicie łykanie główek tasiemca...szok. czego ludzie nie wymyśla!
-
dzo
ale przy jakim wzroście ??laleczka1123 pisze:Mam 20 lat i ważę ponad 60kg, pracuję jako sprzedawczyni w sklepie, marzę o tym żeby chociaż troszkę schudnąć. Proszę o poradę o jakąś dobrą dietę. POMÓŻCIE MI
60 kg to nie jest tak dużo
-
malgoska267
Re: Sprawdzonie diety!
Nie będę oryginalna jak napiszę że odchudzam się od zawsze
Diet trochę wypróbowałam, ale chyba w końcu trafiłam na tą właściwą,która działa!!!Zaczynam 4 tydzień i na razie 6 kg mniej
.Nie jest to dużo porównując wyniki innych,ale też nie ćwiczę,a powinnam
Nie wiem czy słyszałyście o Konradzie Gacy i jego metodzie.Na tej diecie schudła p.Iwona Pavlović i też poniekąd została ona szerzej rozreklamowana,w każdym razie ja zaczęłam szukać informacji w necie po tym jak zobaczyłam ich w DDTVN.Dietę sobie chwalę,choć nie jest łatwo,ale efekty są widoczne bardzo szybko, a takiej motywacji właśnie potrzebuję. 
Nie wiem czy słyszałyście o Konradzie Gacy i jego metodzie.Na tej diecie schudła p.Iwona Pavlović i też poniekąd została ona szerzej rozreklamowana,w każdym razie ja zaczęłam szukać informacji w necie po tym jak zobaczyłam ich w DDTVN.Dietę sobie chwalę,choć nie jest łatwo,ale efekty są widoczne bardzo szybko, a takiej motywacji właśnie potrzebuję. -
mrw111
Uważajcie na sposoby odchudzania z internetu !! Koleżanka trafiła na taki i teraz odchodzi ...
-
selena
A ja się zastanawiam, czy nie wybrać się na wakacje odchudzające. Z tego co się orientowałam, to Primavera SPA ma ciekawą ofertę, także wydaje mi się, że warto skorzystać. Zawsze to pod opieką dietetyka, oraz w grupie raźniej będzie zrzucać zbędne kilogramy 
-
babyisback
http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,1059 ... _,,ga.html Czarne strony diet?
źródło: vitalio profil na Facebooku
-
antosiowo
Uważam, ze takie diety jak dunkan to są dobre na krótką metę. Wiadomo, że na dietach białkowych szybko się chudnie tylko jak to odbija się na zdrowiu. Poczytajcie trochę w internecie. To dieta nie jest dla wszystkich. Bardzo na przykład osłabia nerki. Ważne żeby zachować właściwe proporcje między białkami i węglowodanami. Jeśli chcecie schudnąć i zachować przy tym zdrowie to polecam dietę paleolityczną. Ta dieta koresponduje z naszym materiałem genetycznym. Zaopatruje nas we wszystkie potrzebne dla organizmu elementy, nie wyczerpuje organizmu a też nie zaśmieca zbędnymi produktami.
-
zakochana30
A jesteś pewna że ta dieta niczego nie osłabia??? Skąd ta pewność że jest taka świetna, za pewien czas tez pewnie sie okaże że ma cos na sumieniu 
-
antosiowo
Dieta paleolityczna, jak większość diet, nie jest niekontrowersyjna. Zarzuca się jej, że jest niedostatecznie umotywowana badaniami, oraz ma niebezpiecznie uproszczone założenia. Fakty są faktami, dawniej jedliśmy inaczej. Jedliśmy co innego, a to co jedliśmy było inne od tego co mamy teraz. Kontrowersyjne wydaje się zwiększone jedzenie mięsa i jajek. Wyjaśnienie tego może być takie, że nadmiar tych produktów jest niebezpieczny przy współczesnym sposobie żywienia. Jedno jest pewne, że człowiek ewoluował i dziedziczył po przodkach. Jeśli nasi przodkowie jedli to co upolowali i zebrali to nie ma powodów przypuszczać by ich organizmy nie przystosowały się do takiego typu pokarmu. A wiedząc wiele o tym jak jedli i żyli powinniśmy dietę paleolityczną traktować bardzo serio.
-
dione
A co powiecie na wyjazd odchudzający? Wiem, że ..... proponuje właśnie takie urlopy. Na ich stronie poczytałam trochę na temat diety strukturalnej, którą można u nich zrobić i muszę powiedzieć, że mnie to zainteresowało. No i wydaje mi się, że w grupie zawsze raźniej zrzucać te zbędne kilogramy.
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
Meduza
a słyszałyście o herbacianej diecie?? ponoc jest bardzo skuteczna i dobra... znalazlam ją na stronie miłośników dobrej herbaty jak bawiłam się komiksem. w sumie artykuł wpadł mi przez przypadek w ręce i tak się zastanawiam czy taka dieta ma sens...