forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Śmieszne historyjki :D

Masz doła, chcesz się trochę pośmiać? Przeczytaj humory naszych forumowiczek, na pewno uśmiech pojawi się na Twojej twarzy.

Śmieszne historyjki :D

Postprzez agat » 18 sie 2009, o 20:48

Pewne amerykańskie małżeństwo, w którym mężczyzna nie mógł niestety mieć dzieci, postanowiło skorzystać z usług tzw. zastępczego ojca. Po dokonaniu wszelkich niezbędnych ustaleń i formalności małżonek wyszedł na golfa, zostawiając żonę w oczekiwaniu na przybycie specjalisty. Przypadek sprawił, że w tym samym dniu w miasteczku zjawił się objazdowy fotograf, specjalizujący się w zdjęciach dzieci. Zadzwonił do drzwi w nadziei na zarobek.
- Dzień dobry, madame, ja jestem...
- Ależ wiem, oczekiwałam pana - odpowiada kobieta i prowadzi go do środka.
- Ooo, doprawdy? - zdziwił się fotograf. - Ja, widzi pani, specjalizuje się w dzieciach...
- Wspaniale, właśnie o to chodziło mężowi i mnie. - mówi kobieta i po chwili pyta spłoniona z emocji: - To gdzie zaczniemy?
- No cóż - odpowiada fotograf - myślę, że może pani zdać się zupełnie na mnie. Mam duże doświadczenie. Z reguły zaczynam w kąpieli, tak ze dwa - trzy razy, później zwykle ze dwie pozycje na kanapie, w fotelu i z pewnością parę w łóżku. Nieraz doskonale efekty osiąga się na dywanie w salonie... Naprawdę można się wyluzować...
- Dywan w salonie... - Myśli kobieta. - Nic dziwnego, że mnie i Harryemu nic nie wychodziło...
- Droga pani, nie mogę gwarantować, że każde będzie udane. - kontynuuje fotograf. - Ale jeżeli wypróbuje się kilkanaście pozycji, jeżeli strzelę z sześciu - siedmiu różnych katów, wówczas jestem pewien, że będzie pani zadowolona z rezultatu...
Kobieta z wrażenia zaczęła wachlować się gazetą, a facet nawija dalej:
- Musi się pani również liczyć z tym, że w tym zawodzie, podczas roboty, człowiek cały czas jest w ruchu. Kręcę się tu i tam, wchodzę i wychodzę nieraz kilkanaście razy w ciągu minuty, ale proszę mi wierzyć, że rezultaty mojej pracy rzadko zawodzą oczekiwania...
Kobieta usiadła przy otwartym oknie, spocona z wrażenia...
- Ha! A żeby pani widziała, jak wspaniale wyszły mi pewne bliźniaki! Zwłaszcza biorąc pod uwagę trudności, jakie ich matka robiła mi przy współpracy...
- Taka była trudna? - spytała mdlejącym głosem kobieta.
- Straszliwie... Żeby uczciwie zrobić robotę, musieliśmy pójść do parku. Ale był cyrk! Ludzie tłoczyli się dookoła ze wszystkich stron, żeby zobaczyć mnie w akcji... TRZY GODZINY! Proszę sobie tylko wyobrazić: TRZY GODZINY ciężkiej fizycznej pracy! Matka cały czas się darła i jęczała tak głośno, że z trudem mogłem się skoncentrować. W końcu musiałem się spieszyć, bo zaczynało się robić ciemno. Ale naprawdę się wkurzyłem, kiedy wiewiórki zaczęły mi obgryzać sprzęt...
- Sprzęt... - głos kobiety był ledwo słyszalny. - Chce pan powiedzieć, że wiewiórki naprawdę obgryzły panu... khem.. sprzęt..?
- Hehehe, a skądże, połamałyby sobie zęby, twardy jest jak hartowana stal... No cóż, jestem gotów, rozstawie tylko statyw i możemy się zabierać do roboty.
- STATYW ?
- No a jakże, muszę na czymś oprzeć tę armatę, za ciężka jest, żeby ją stale nosić... Proszę pani! Proszę pani!!! Jasna cholera, ZEMDLAŁA!!!!
Pozdrawiam, Agnieszka
Obrazek
Obrazek
agat
Fajna Kobietka

Re: Śmieszne historyjki :D

Postprzez hanka32 » 18 sie 2009, o 22:04

agat śmieszniejszej historyjki jak Twoja nigdy nie słyszałam jest SUPER ŚMIESZNA :happy :happy :happy :diabel :diabel :happy :happy :happy
Obrazek
hanka32
Fajna Kobietka

Postprzez evka » 18 sie 2009, o 22:46

:happy :happy :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazek
evka
Gadatliwa Kobietka

Postprzez jagoda » 19 sie 2009, o 12:46

bomba :happy :happy :happy
Obrazek
Obrazek
Obrazek
jagoda
Extra Kobietka

Postprzez justyna1981 » 8 lut 2011, o 13:36

hahahahahaha uśmiałam się do łez ;) dziękuje
justyna1981
Miła Kobietka

Postprzez Meduza » 3 sie 2011, o 17:07

a moze lubicie tworzyć własne historyjki ?:D ja na jednej imprezie ze znajomymi znalazłam w internecie komiks:D i po paru %%% zaczęliśmy wymyślać własnie historie o superbohaterach i ksiezniczkach w opałach ze szczyptą pikanterii :D śmiechu mieliśmy co nie miara :) więc jak impreza u ktores z was będzie sztywna polecam drinki brzoskwiniowa herbata Dilmah, wódka brzoskwiniowa, i do tego skruszony lód i mięta :D:D po paru takich można zacząć zabawę :D:D
Meduza
Początkująca

Postprzez mania25 » 21 sie 2011, o 15:22

ja mam dobrą historyjke, heheh, ludzie uwazają ze testy dotyczace daty naszej smierci sa prawdziwe... typek pisze ze zrobil test online i przepowiedzial mu date smierci hehe/
...
mwhehe ;))) Dla ciekawostki sam zrobilem ten test i tak wiem ze to nie prawda. Ja umre w październiku... hehehe, beka z tego :DD

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
mania25
Początkująca

Powrót do Humor