forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

sklepy internetowe - sprzęt AGD i RTV

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.

sklepy internetowe - sprzęt AGD i RTV

Postprzez roksanna » 28 kwi 2011, o 13:49

Witajcie!

Ciekawa jestem gdzie w internecie kupujecie sprzęty potrzebne do domu. Macie swoje ulubione sklepy czy może za każdym razem zdajecie się na inne miejsce? Albo może w zależności od kategorii sprzętu kupujecie go w innym sklepie? Jak to jest? Na co zwracacie uwagę?
roksanna
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: sklepy internetowe - sprzęt AGD i RTV

Postprzez Anastazja-A » 29 kwi 2011, o 08:31

U mnie to różnie bywa - właściwie właśnie w sklepach stacjonarnych kupuję najwięcej a jeżeli juz robię zakupy w internecie to zazwyczaj na magicznej planecie. Zauważyłam, że mają tam dość dobre ekspresy do kawy :)
Anastazja-A
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez roksanna » 29 kwi 2011, o 12:17

Heh, a ja napisałam temat a sama się nie wypowiedziałam ;) Jak chodzi o sklepy internetowe - jeśli już miałabym wskazać jeden to pewnie byłby to medialux.pl - tam też można poradzić się konsultanta ;)
roksanna
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Anastazja-A » 13 maja 2011, o 09:12

Czyli rozumiem, że lubisz się tak konsultować w sprawie sprzętu, tak? No w sumie jest to jakiś pomysł jeśli w domu nie ma się fachowca od wszystkiego :) No i jeśli można szybko zasięgnąć takiej konsultacji to tym lepiej :)
Anastazja-A
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez MoniczkaM » 16 maja 2011, o 12:33

Jeśli już w necie mam kupować sprzęt agd albo rtv to raczej unikam aukcji internetowych bo to nie jest jak dla mnie pewne źródło. Wolę już trochę bardziej poszukać, poszperać ale być pewną, że nie wyrzucam swoich pieniędzy w błoto. No i tutaj ta magiczna planeta się sprawdza. A odnośnie jeszcze tych konsultacji, o których zaczęliście pisać - zawsze są w cenie ;) To znaczy jeśli tylko jest taka możliwość to zawsze o coś dopytam ;)
MoniczkaM
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez jagodaM » 24 maja 2011, o 12:57

mam sprawdzony sklep Aledobre.pl, jest tam wszystko do kuchni, od sprzętu do pyszności typu masło Ghee, czy figi z rumem. A ostatnio biorę udział w prostym konkursie na Facebooku, gdzie AleDobre rozdaje prezenty za kliknięcie o okreslonej godzinie. Chciałabym wygrac foremki Wiltona albo zestaw do sushi. Ludzie też są zadowoleni z nagród.
jagodaM
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Eleganckistyl_pl » 14 cze 2011, o 14:03

Ja również mam swoje sprawdzone sklepy i miejsca w internecie w których mogę swobodnie robić zakupy do domu,w tym również sprzętu agd. Pamiętajmy aby zawsze przed zakupem czytać opinie na temat danej firmy.
Eleganckistyl_pl
Miła Kobietka

Postprzez dione » 25 lip 2011, o 15:28

Jakiś czas temu nie pomyślałabym, że będę kupować sprzęt AGD czy RTV przez Internet, jednak okazało się, że jest to o wiele bardziej opłacalna forma zakupów. Jeżeli chodzi o bardzo duży asortyment, to na pewno magicznaplaneta.pl jest jednym z lepszych. Do tego są tam kosmiczne promocje dzięki czemu można sporo zaoszczędzić.
dione
Fajna Kobietka

Postprzez kropkikreski » 1 gru 2011, o 17:14

Ja lubię agito.pl. nie wiem dlaczego, ale zawsze jak kupuję w jakimś innym sklepie to coś jest nie tak. Albo się dostawa spóźnia, albo skontaktować się nie mogę, albo koloru im akurat zabrakło ;/ tylko w tym jednym nigdy nie miałam poślizgnięcia. Swoją drogą kupowałam od nich ostatnio piekarnik ( http://www.agito.pl/agd-do-zabudowy/pie ... /2834.html - taki mam) i wyszło mi ponad 200zł taniej niż w sklepie stacjonarnym.
kropkikreski
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez helena888 » 9 sty 2012, o 18:52

Ja osobiście proponuję, z czego też sama korzystam.. czyli porównywarki cenowe...

Wpisujemy określony model interesującego Nas sprzętu i porównywarka wyszukuje za Nas te sklepy gdzie najtaniej możemy kupić określony sprzęt. Dodatkowo często możemy zobaczyć komentarze innych kupujących na temat danego sklepu.
Świetna gadżety dla Kobiet za aktywność na http://www.turkusowy.pl
helena888
PoczÄ…tkujÄ…ca

Następna strona

Powrót do Dom i ogród