forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Skąd wziąć kobiete? :P

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.

Skąd wziąć kobiete? :P

Postprzez Pletwa » 25 gru 2011, o 16:09

Jestem chłopakiem, więc na początek przepraszam za zaglądanie do tej stronki. Mój problem polega na tym, że nie wiem jak poznać dziewczynę. Mam 19 lat i studiuje informatyke, więc u nas na wydziale na 100 chłopa przypada 1 dziewczyna :P. Na dyskoteki nie chodzę bo nie lubie tańczyć i nie chce się też zmuszać. Koleżanki które znam 1/3 ma już chłopaka, 2/3 nie nadaje się, 3/3 nie ma warunków żeby z tego coś było. Moi koledzy którzy są w takiej samej sytuacji nie robią nic, ja tam wole coś zainterweniować tylko nie wiem gdzie zacząć szukać. Gdzie Wy się ukrywacie? ;)
Pletwa
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: Skąd wziąć kobiete? :P

Postprzez okruszek20 » 25 gru 2011, o 16:34

Zawsze możesz poszukać na stronach :) np. sympatia.pl :) Może jakaś się Tobą interesuje ale tego jeszcze nie wiesz :)
okruszek20
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez oOosylwiaoOo » 25 gru 2011, o 21:50

Oo widzę, że studiujesz to co ja :D :D Właśnie jestem jedyną dziewczyną na roku :) ale jest fajnie :)
Spokojnie znajdziesz odpowiedniÄ… osobÄ™ dla siebie :)
A można wiedzieć gdzie studiujesz?:) Bo może jesteśmy na tej samej uczelni :D hehe
Nikogo nie poznasz dobrze po tym co pisze o sobie, ale po tym jak dobiera słowa.
Nikogo nie poznasz po tym jak wygląda dopóki nie poznasz jego wnętrza.
Tak samo jest ze słowami...
Liczy się ich głębia, uczucia i doznania o których mówią ....
Ich znaczenie to połowa sekretu...
oOosylwiaoOo
Extra Kobietka

Postprzez no.nie.wiem » 26 gru 2011, o 12:16

ja nie ufałaby tym portalom randkowym, sympatia.pl czy ostatnio ponoć modne międzynarodowe badoo.com(chyba tak się to piszę)
Nigdy na takich stronach nie byłam zalogowana bo kojarzy mi się to z desperatami albo ludźmi na siłę szukającymi seksu.
Niektórym się udaje znaleźć tam miość swojego życia ale niestety więcej jest "niewypałów".

Ja radziłabym ruszyć się z domu. Do domu nie wpadnie Ci kandydatka na żonę.
Nie lubisz dyskotek to idź gdzie indziej. Na pewno twoi znajomi spotykają się na jakiejś pizzy, piwku, "domówkach"... wbij się. Rusz pupe z domu. No chyba że po Twojej okolicy chodzi piękna i młoda listonoszka :) to sie nie ruszaj z domu i czekaj na poczte ;-)
no.nie.wiem
Extra Kobietka

Postprzez TakaJedna » 8 mar 2012, o 08:54

Skąd wziąć kobietę ? :P -ehhehehehhe.. dobre pytanie.. może z centrum handlowego, kina, pizzeri.. skądkolwiek.. wszędzie wokół Ciebie jest mnóstwo wolnych i miłych kobiet, wystarczy zebrać się na odwagę i zacząć je poznawać :D
Przez okno Ci do mieszkania raczej nie wpadnie :P
TakaJedna
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez poziomkaa » 8 mar 2012, o 16:08

Pletwa napisał(a):Jestem chłopakiem, więc na początek przepraszam za zaglądanie do tej stronki. Mój problem polega na tym, że nie wiem jak poznać dziewczynę. Mam 19 lat i studiuje informatyke, więc u nas na wydziale na 100 chłopa przypada 1 dziewczyna :P. Na dyskoteki nie chodzę bo nie lubie tańczyć i nie chce się też zmuszać. Koleżanki które znam 1/3 ma już chłopaka, 2/3 nie nadaje się, 3/3 nie ma warunków żeby z tego coś było. Moi koledzy którzy są w takiej samej sytuacji nie robią nic, ja tam wole coś zainterweniować tylko nie wiem gdzie zacząć szukać. Gdzie Wy się ukrywacie? ;)

Sorry, ale musze się przyczepić - studiujesz przedmiot związany z matmą, a tu takie byki :D Jak masz 1/3 i 2/3, to już masz całość, a tu jeszcze jakaś inna całość w postaci 3/3 :P
Don't look here, drink your beer!
poziomkaa
Miła Kobietka

Postprzez zadumania » 9 mar 2012, o 20:54

jezeli studiujesz na politechnice to przejdz sie na wydzial architektury, tam jest wiecej dziewczyn niz facetow, a jezeli zaproponujesz pomoc przy kompie to niewatpliwie wzbudzisz zainteresowanie (mowie z wlasnego doswiadczenia)... poza tym polecam jak poprzedniczki wychodzenie gdziekolwiek, dziewczyn jest mnostwo:) a jezeli chodzi o portale randkowe: sprawdzilam kilkanascie i zdecydowanie, jezeli oczywiscie chcesz sprobowac, polecam wczesniej wspomniane badoo.pl, wiadomo ze to nie to samo co poznanie kogos na zywo ale zawsze mozna umowic sie na jakas niezobowiazujaca kawe... szukajcie a znajdziecie:)
zadumania
Miła Kobietka

Powrót do Partnerstwo