forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Rowerek czy steper?

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.

Rowerek czy steper?

Postprzez Gaaabusia » 24 gru 2011, o 23:05

Jak myślcie co lepsze, rowerek czy steper?? Może, któraś z Was posiada któreś z tych sprzętów. Myśle o kupnie tylko nie wiem co jest bardziej opłacalne.
Gaaabusia
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: Rowerek czy steper?

Postprzez Maniana » 27 gru 2011, o 12:33

Jestem fanką orbitreka, jednak słyszałam, że na rowerku więcej kalorii się spala, także sama już nie wiem :shock: co lepsze
Maniana
Miła Kobietka

Postprzez Hakiruono » 27 gru 2011, o 13:18

Maniana napisał(a):Jestem fanką orbitreka, jednak słyszałam, że na rowerku więcej kalorii się spala, także sama już nie wiem :shock: co lepsze

Tak, tylko autorka pyta o różnicę pomiędzy rowerkiem i steperem a orbitrek to jeszcze co innego. Jak dla mnie to ulepszona wersja rowerka. Jeśli miałabym kupować do domu to tylko i wyłącznie orbitrek. :-)
Hakiruono
Fajna Kobietka

Postprzez Gaaabusia » 28 gru 2011, o 00:03

Hm... Orbitek?? Ja już zrobiłam zakup... Steper... Czekam aż mi przyjdzie paczka. Mam nadzieje że nie bede żałowała zakupu.
Gaaabusia
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Aldonka09 » 13 sty 2012, o 13:30

Ja nosze się z zamiarem kupna orbitreka. Ćwiczyłam na nim chodząc na siłownię i efekty były naprawdę świetne - nóżki schudły a cellulit się zmniejszył. Doszłam do wniosku, że lepiej kupić orbitrek i mieć go w domu niż wydawać pieniążki na karnet. Chcę na ten cel wydać do 1000zł więc koszty zwrócą mi się już po roku :)
"Nic tak nie przeraża mężczyzny jak kobieta, której uroda przenika go na wskroś, tak iż wie, że zrobiłby wszystko [...] byle tylko być z tą najistotniejszą twarzą."
Jonathan Carroll
Aldonka09
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez WeselneZaplecze » 17 sty 2012, o 16:18

Gaaabusia napisał(a):Ja już zrobiłam zakup... Steper...

Chcesz zrzucić parę kilogramów? ;)
WeselneZaplecze
Fajna Kobietka

Postprzez anitamaria » 17 sty 2012, o 16:34

Myślę, że trzeba ćwiczyć zarówno na steperze jak i rowerku, bo chociaż ćwiczenia są na te same partie ciała, to jednak dobrze się uzupełniają. Nie ma to jak instruktorka fitness w rodzinie ;D
anitamaria
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez papuga » 20 sty 2012, o 19:11

A ja mam zamiar zakupić steper,trochę zwiotczałam :lol: a i mało miejsca zajmuje.
papuga
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Daisie » 25 sty 2012, o 16:25

Cześć dziewczyny,
ja mam steper w domu, z którego nie korzystam (całe szczęście zajmuje mało miejsca) a na siłowni korzystam z orbitreka (jakoś łatwiej mi się zmotywować do wyjścia na siłownię, niż poćwiczenia w domu). I tak sobie myślę, że gdybym miała więcej miejsca na trzymanie orbitreka w domu, pewnie bym go sobie kupiła. Nie da się ukryć, że wtedy całe ciało pracuje, a nie tylko nogi, jak na steperze.
Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za postępy w ćwiczeniach
D.
Daisie
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez sensual » 26 sty 2012, o 13:53

Ja mam w posiadaniu orbitrek. Uważam, że to dobry sprzęt. Moim zdaniem to połączenie stepera i rowerka. Najlepiej żeby miał koło zamachowe powyżej 5kg. Mój ma 15kg. Oraz kilkanaście programów, ale niestety trzeba też nie mało zainwestować, żeby mieć dobry sprzęt.
sensual
PoczÄ…tkujÄ…ca

Następna strona

Powrót do Odchudzanie, dieta

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani Forumowiczki: Google [Bot]